Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πρωην

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν την έχετε γαμ...σει όλοι. Είμαι ο "πρώιν" της κοπέλας που δεν είναι πρώιν ποιά γιατί τα ξαναβρήκαμε.

Πρέπει να σας ενημερώσω οτι βρήκα τυχαία το συγκεκριμένο Thread κάθως ένας φίλος μου το ανέβασε Facebook τον σύνδεσμο. Επίσης το έχει δει και η κοπέλα μου το Thread και έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον γιαυτόν τον μακάκα aka καθυστερημένο τσομπανόσκυλο.

Ακολουθεί παρέμβαση της κοπέλας μου αργότερα όταν βρεί χρόνο.

Να εύχεστε να μην παρεμβεί ο πατέρας μου (Chuck Norris) και με μισό roundhouse kick γκρεμίσει τα σπίτια σας, ρίξει τα server του Insomnia και κάνει τον Speedman τον πρώτο άνθρωπο στο Φεγγάρι απο κλωτσιά.

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπόν την έχετε γαμ...σει όλοι. Είμαι ο "πρώιν" της κοπέλας που δεν είναι πρώιν ποιά γιατί τα ξαναβρήκαμε.

Πρέπει να σας ενημερώσω οτι βρήκα τυχαία το συγκεκριμένο Thread κάθως ένας φίλος μου το ανέβασε Facebook τον σύνδεσμο. Επίσης το έχει δει και η κοπέλα μου το Thread και έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον γιαυτόν τον μακάκα aka καθυστερημένο τσομπανόσκυλο.

Ακολουθεί παρέμβαση της κοπέλας μου αργότερα όταν βρεί χρόνο.

Να εύχεστε να μην παρεμβεί ο πατέρας μου (Chuck Norris) και με μισό roundhouse kick γκρεμίσει τα σπίτια σας, ρίξει τα server του Insomnia και κάνει τον Speedman τον πρώτο άνθρωπο στο Φεγγάρι απο κλωτσιά.

ο φιλος ειναι πλεον υπο την προστασια μας,ατυχησες.;):P

Δημοσ.
Είμαι 99.9% σίγουρος πως ο OP είναι τρολ, πάντως το θρεντ είναι απλά ΕΠΙΚΟ!!!

Τα θερμά μου συγχαρητήρια, οδήγησες πολύ κόσμο να κάνει rage :-)

Aρχιζω κι εγω να πιστευω οτι trollarei και μας δουλευει ολους και γελαει περισσοτερο απτον καθενα μας :D

Δημοσ.

Τι ατυχία και αυτή. Σήμερα που της είπα να σταματήσουμε μου είπε ότι έχει κλείσει εισιτήρια και θα έρθει το απόγευμα. Πολύ ατυχία παιδιά άντε να δω πως θα το σώσω τώρα

Δημοσ.

Τωρα δεν σωζεται ρε...και ξερεις σιγα μην ερθει μονη της....θα ερθει με τον πλακα* της αδερφης σου...

πλακα:το προσωπο το οποιο τα εχει κανει πλακακια με την αδερφη της πρωην.......

Δημοσ.
Τωρα δεν σωζεται ρε...και ξερεις σιγα μην ερθει μονη της....θα ερθει με τον πλακα* της αδερφης σου...

πλακα:το προσωπο το οποιο τα εχει κανει πλακακια με την αδερφη της πρωην.......

Λες να τα φτιαξει ο πρωην της με την αδερφη της, και να εχουμε happy end?

Αλλα σε αυτη την περιπτωση ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα εμφανιστει ενας αλλος πρωην που τα εχει πλακακια με την ξαδερφη της απτην Αμερικη που ομως τωρα βρισκεται Μυτιληνη για διακοπες.

Δημοσ.

Αλλα σε αυτη την περιπτωση ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα εμφανιστει ενας αλλος πρωην που τα εχει πλακακια με την ξαδερφη της απτην Αμερικη που ομως τωρα βρισκεται Μυτιληνη για διακοπες.

Αυτό θα παίξει την επόμενη σεζόν.

Δημοσ.

Και σκάει μύτη ο Γκουσγκούνης και τις παίρνει όλες.

Δημοσ.
Τι ατυχία και αυτή. Σήμερα που της είπα να σταματήσουμε μου είπε ότι έχει κλείσει εισιτήρια και θα έρθει το απόγευμα. Πολύ ατυχία παιδιά άντε να δω πως θα το σώσω τώρα

Από πού είναι αυτή;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...