Προς το περιεχόμενο

Nέο στρώμα TEMPUR

MessengerOfGood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα ένα για να αντικαταστήσω το παλιό μας αλλα με έχουν ζώσει τα φίδια...

Μου λένε ότι΄είναι ζεστό και άλλοι λένε ότι δεν στηρίζει καλά το σώμα...

Έχει κανένας εμπειρία από αυτά;

Δημοσ.

Οι δικοι μου ειναι απολυτα ευχαριστημενοι. Δεν εχω ακουσει τιποτε απο αυτα που αναφερεις, και μια φορα που κοιμηθηκα εκει την καταβρηκα.

Δημοσ.

Αυτοί που σου λένε οτι δεν στηρίζει καλά το σώμα σου λένε βλακείες. Προσφέρει την ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξη του σώματος. Μπορεί ίσως να σε ξενίσει λίγο το γεγονός ότι είναι πολύ μαλακό.

Επίσης ίσως να σου δωθεί η πρώτη αίσθηση με το που ξαπλώνεις είναι ότι το κλασικό στρώμα είναι πιό άνετο. Αλλά...δεν ξυπνάς πιασμένος ΠΟΤΕ!

Επίσης είναι ΖΕΣΤΟ...με ότι και αν συνεπάγεται αυτό. Τον χειμώνα το ευχαριστιέμαι...το καλοκαίρι δεν τη παλεύω :P τουλάχιστον χωρίς A/C.

Επίσης δεν βοηθά στις "ιδιαίτερες δραστηριότητες" το γεγονός ότι δεν έχει ελατήρια αλλα συνήθεια είναι.

Πολύ πιθανό να έχει μια περίεργη μυρωδιά τις πρώτες μέρες...μη σε ανησυχεί είναι φυσιολογικό και θα φύγει.

ΠΡΟΣΕΧΕ να βάλεις το στρώμα απο τη ΣΩΣΤΗ πλευρά! Συνήθως έχει ένδειξη.

Σου εγγυώμαι ότι η ποιότητα του ύπνου σου θα ανέβει πολλά επίπεδα πάνω. Πάρε και ένα ορθοπεδικό μαξιλάρι απο το ίδιο υλικό.

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ πρόσφατα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, είμαι συνηθισμένος σε καλά στρώματα αλλά είναι μια κλάση πάνω από όσα είχα μέχρι τώρα. Το ζεστό με προβλημάτισε κι εμένα αλλά δεν έχω διαπιστώσει τίποτα ιδιαίτερο, αυτή τη περίοδο κοιμάμαι με κλιματισμό στους 27 βαθμούς και δεν ιδρώνω (γενικά ιδρώνω πάρα πολύ). Εγώ έχω το 20άρι στρώμα και δεν το θεωρώ υπερβολικά μαλακό.

Υ.Γ. αν δεν σε βολέψεις το επιστρέφεις πίσω χωρίς πρόβλημα από όσο μου είπαν (πίστωση χρημάτων ή/και αλλαγή σε κάτι άλλο).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω το 20άρι Tempur απο το 2008 που παντρεύτηκα. Δεν το βρίσκω ζεστό και μπορώ να πω πως είναι πολύ άνετο, είτε για ύπνο είτε για....άλλες δραστηριότητες. Δεν έχω παρατηρήσει να έχει κάτσει. Τώρα για επιστροφές και τέτοια δεν ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...