YiN Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Στο λινκ σου ευα υπαρχουν 350 αποχρωσεις, καποιες απο αυτες ΔΕΝ ειναι φουξια, οπως και στο λινκ του παντελ δεν υπαρχει φουξια οπως το εχεις (και το εχω) στο μυαλο μου. Σε καθε περιπτωση μιλας σε αντρα. Βλεπουν σε 16 χρωματα συνηθως οποτε απλα λες το "πανω-κατω" =ρ http://el.wikipedia.org/wiki/Φούξια Παρτε ενα φουξια. Και τελος παντων θελω να ανοιξω ενα γκρι θρεντ για να στανιαρω μετα απο τοσο ροζ. Γαρνελα, οχι δεν ειναι τελικα, ειναι ΜΑΥΡΟ γαμωτο. Τα μπερδεψα ---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:33 ---------- Επιτελους. Καποιος συμφωνει μαζι μου σε αυτο το θρεντ =ρ Βεβαια το γεγονος οτι εισαι εσυ γαρνελα, με ανησυχει. Λιγο.
Garnele Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Η κοπελιά από πάνω έχει κάνει μπογιατζής. Μανίτσα =*
YiN Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Α ναι, φουξια εχει και η ευα στην υπογραφη της. Παντελ, μετα απο 10 ποστ υπεραναλυσης, ελπιζω να καταλαβες οτι ειναι μια αποχρωση του ροζ. Μπαρμπη φαση. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
slygeo87 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Νομίζω το magenta που είπε είναι το πιο accurate.
Pantelwolf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Ήθελα να τονίσω το γεγονός οτι κανεις απο τα σερνικά δεν ασχολήθηκε με το κυρίως θέμα(οπως το θεωρει ο τοπικ σταρτερ) που ειναι το χρώμα αλλά με το κυρίως θέμα όπως το θεωρεί το μυαλό του. Δηλαδή γκομενοθρεντ, θα βρω μεσα γκομενακια να χαλβαδιασω. Είναι ο ίδιος λόγος που αγοράκια πάνε στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν. εδω δε μπορούσατε να συμφωνήσετε μεταξύ σας ποια είναι η απόχρωση του φούξια, οι άντρες στο θρεντ που by default δεν ξεχωρίζουν πάνω απο 5bpp χρώμα τραβήχτηκαν εδώ και ξεχείλωσαν το θρεντ λόγω της αυξημένης τους λίμπιντο. Συνοψίζοντας: Rule 34
Pantelwolf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Απο τις διάφορες παραλλαγές του rule 37 φαντάζομαι εννοείς το There are no girls on the internet. Good call. Σε παντρεύομαι. ------- Μπαι δε γουεη γιατί να μην ακολουθούμε τα ίδια σετ με rules. μόνο τα 1,2,34 ειναι rock solid..
Pantelwolf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μπεεεεεεεεεεε TITS OR GTFO ελληνικά..ελληνικα
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 TITS OR GTFO ελληνικά..ελληνικα διαλεγω τιτς
Pantelwolf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 διαλεγω τιτς και που ειναι η φωτο η το βιντεο ? Περιμενω πμ αν ντρεπεσαι να δωσεις λινκ.
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 και που ειναι η φωτο η το βιντεο ? Περιμενω πμ αν ντρεπεσαι να δωσεις λινκ. να ψαξεις στο νετ να βρεις τιτς. εμενα μην με ανακατευεις Παντελακο με δαυτα
Garnele Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Α ΩΣΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΤ. Και ντρεπόσουν να βάλεις μια απλή πικ με το φούξια φουστάνι..
Pantelwolf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Εσυ διάλεξες Τιτς. Γαρνελε που εισαι? Χελπ. Γιν ? --- Δεν πρόλαβα να ζητήσω.. αμέσως! Θεενξ
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Α ΩΣΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΤ.Και ντρεπόσουν να βάλεις μια απλή πικ με το φούξια φουστάνι.. Oχι δικα μου.Αλλων κοριτσιων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.