Προς το περιεχόμενο

Φουξιες Ιστοριες[γτ και το φουξ εχει την χαρη του]

Vintage Jewel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο λινκ σου ευα υπαρχουν 350 αποχρωσεις, καποιες απο αυτες ΔΕΝ ειναι φουξια, οπως και στο λινκ του παντελ δεν υπαρχει φουξια οπως το εχεις (και το εχω) στο μυαλο μου. Σε καθε περιπτωση μιλας σε αντρα. Βλεπουν σε 16 χρωματα συνηθως οποτε απλα λες το "πανω-κατω" =ρ

http://el.wikipedia.org/wiki/Φούξια

Παρτε ενα φουξια. Και τελος παντων θελω να ανοιξω ενα γκρι θρεντ για να στανιαρω μετα απο τοσο ροζ.

Γαρνελα, οχι δεν ειναι τελικα, ειναι ΜΑΥΡΟ γαμωτο. Τα μπερδεψα :o

---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:33 ----------

Επιτελους. Καποιος συμφωνει μαζι μου σε αυτο το θρεντ =ρ Βεβαια το γεγονος οτι εισαι εσυ γαρνελα, με ανησυχει. Λιγο.

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α ναι, φουξια εχει και η ευα στην υπογραφη της. Παντελ, μετα απο 10 ποστ υπεραναλυσης, ελπιζω να καταλαβες οτι ειναι μια αποχρωση του ροζ. Μπαρμπη φαση. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Δημοσ.

Ήθελα να τονίσω το γεγονός οτι κανεις απο τα σερνικά δεν ασχολήθηκε με το κυρίως θέμα(οπως το θεωρει ο τοπικ σταρτερ) που ειναι το χρώμα αλλά με το κυρίως θέμα όπως το θεωρεί το μυαλό του. Δηλαδή γκομενοθρεντ, θα βρω μεσα γκομενακια να χαλβαδιασω. Είναι ο ίδιος λόγος που αγοράκια πάνε στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν.

εδω δε μπορούσατε να συμφωνήσετε μεταξύ σας ποια είναι η απόχρωση του φούξια, οι άντρες στο θρεντ που by default δεν ξεχωρίζουν πάνω απο 5bpp χρώμα τραβήχτηκαν εδώ και ξεχείλωσαν το θρεντ λόγω της αυξημένης τους λίμπιντο.

Συνοψίζοντας:

Rule 34

Δημοσ.

Απο τις διάφορες παραλλαγές του rule 37 φαντάζομαι εννοείς το There are no girls on the internet.

Good call. Σε παντρεύομαι.

-------

Μπαι δε γουεη γιατί να μην ακολουθούμε τα ίδια σετ με rules. μόνο τα 1,2,34 ειναι rock solid..

Δημοσ.
και που ειναι η φωτο η το βιντεο ? Περιμενω πμ αν ντρεπεσαι να δωσεις λινκ.

να ψαξεις στο νετ να βρεις τιτς.

εμενα μην με ανακατευεις Παντελακο με δαυτα

Δημοσ.

Α ΩΣΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΤ.

Και ντρεπόσουν να βάλεις μια απλή πικ με το φούξια φουστάνι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...