Προς το περιεχόμενο

Ποιόν SSD θα προτείνατε στα 300 ευρώ;

PanosCy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά, με ενδιαφέρει να αγοράσω κάποιο σχετικά νέο μοντέλο και διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, για αυτό αποκλείω Intel 80 GB, για τον CORSAIR NOVA 128 GB έχω διαβάσει για προβλήματα, τι έχετε να μου προτείνετε;

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Crucial RealSSD C300 128GB, Crucial M225 128GB, OCZ Vertex 2 96/120GB

Με αυτή την σειρά προτίμησης; Και από που μπορώ να τους προμηθευτώ;

Δημοσ.

Εαν δεν εχεις προβλημα να εξαντλησεις τα 300 ευρω,ο Crucial c300 real ssd ειναι η καλυτερη επιλογη.Αλλιως μετα πας στον OCZ.Αρκετα γρηγορος,αρκετα GB και καλη τιμη.Τον C300 τον βρισκεις μονο στην Crucial χωρις ομως αυτο να ειναι προβλημα.Οι αλλοι δυο υπαρχουν Ελλαδα.Τον C300 τον βρισκεις εδω. Τον Μ225 εδω και τον ocz εδω.

Δημοσ.
βασικα δινεις link για τον Vertex 1 Και οχι τον 2.

Ναι εχεις δικιο αλλα και ο vertex i μια χαρα ειναι.Ο 2 βγαινει 100αρης και η τιμη του ειναι αστα να πανε.Παντως εγω επιμενω στον C300.Πολυ γρηγορος και τα 300 ευρω παραειναι καλα για τα 128GB.

Δημοσ.

Καλη η Crucial αλλα απο τις μνημες της δεν εχει και την καλυτερη φημη σε σχεση παντα με τις αλλες εταιρειες του χωρου.

• Super Moderators
Δημοσ.

μην ξεχνάμε όμως ότι η Crucial έβγαζε τα θρυλικά D9GMH & GKX που για εποχές DDR2 έσπερναν σε o/c

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Tις Corsair Force γιατι δεν τις προτεινετε ?

Εγω λεω να παρω ενα SSD Corsair Force Series 80GB...καπου 250-270 Ευρω

Χανω κατι ?

Επισης αλλοι λενε οτι δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στο PC απο ενα μηχανικο δισκο 7200rpm , αλλοι μιλανε για ΧΑΟΤΙΚΕΣ διαφορες...

????!

Δημοσ.

Επισης αλλοι λενε οτι δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στο PC απο ενα μηχανικο δισκο 7200rpm , αλλοι μιλανε για ΧΑΟΤΙΚΕΣ διαφορες...

????!

Οι διαφορές είναι χαοτικές, και θα στο πει οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος αυτό. Ουσιαστική διαφορά (ενδέχεται - που δεν νομίζω- )να μην δεις, αν τον βάλεις σε κανα PII μηχάνημα, οπου ο δίσκος θα δίνει (ή μάλλον θα μπορεί να δώσει) αλλά το CPU θα "μπουκώνει" στο διάβασμα.

Δημοσ.
Tις Corsair Force γιατι δεν τις προτεινετε ?

Εγω λεω να παρω ενα SSD Corsair Force Series 80GB...καπου 250-270 Ευρω

Χανω κατι ?

????!

Οπως λεει και ο Timour21 θα δεις διαφορες,χαοτικες δεν ξερω αλλα σιγουρα πολυ μεγαλες.Και εγω ετοιμος να παραγειλω ssd ειμαι αλλα ακομα δεν μπορω να αποφασισω.Ειμαι και εγω αναμεσα στον 80αρι Corsair και στον Crucial real ssd 128GB.Τον Corsair F80 παρτον απο εδω.Εχει πολυ καλες τιμες,το παλικαρι που το εχει ειναι Ελληνας και εχει 9 ευρω μεταφορικα για Ελλαδα.

Δημοσ.

Ok.

Τι λετε ?

Corsair Force vs OCZ vertex 2 ?????? Και Crucial real...

O Crucial real C300 γιατι εχει Read=315MB/s , Write =215MB/s (αρκετα μικροτερο ?)

σε σχεση με τα 285/275 των αλλων ???

Δημοσ.

Την ιδια απορια εχω κι εγω... και το Write ειναι το πιο βασικο οπως και στα usb Rally 2 που εχω της OCZ οταν διαβαζουν πανε σφαιρα αλλα οταν ειναι να τα γεμισεις με αρχεια πχ ταινιες κτλ σερνονται :(

Δημοσ.

Ειναι τοσο βασικο το write σε ενα SSD boot drive ?

Μπορει να μην ειναι...

Σιγουρα οχι οσο το Read παντως...

Δεν ξερω, αλλα παρολα αυτα και μενα μου στεκει καλυτερα το 285/275 απο το 315/215....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...