Προς το περιεχόμενο

Attica versus Andalusia

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά τα άλλα, Τοξοβό, ΑΧ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ, ΜΜΜΜ, ΝΑΖΑΚΙΑ, ΓΚΡΙΝΙΑ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ, ΕΓΩ ΤΗ ΛΟΥΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗ ΘΕΛΩ ΣΤΟΥΣ 24.4064 ΚΕΛΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΑΝΕΤΑ ΧΜΜΜΜ.

Αγνοωντας τις οποιες φιλελευθερες τοποθετησεις σου, η ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ 21.3 ΜΕΣΗ ΕΤΗΣΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΩ...

Ελπιζω να ξηγηθηκα κ γω τωρα ''αντρικια'' (οσο δυναται φυσικα δεδομενης της καταστασης μου =ρ)

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπράβο, λοιπόν, εγώ αν δε χρειάζομαι ΠΑΛΤΟ, νοιώθω να βράζω οπότε παρακαλείσθε όπως παραλάβετε τας υψηλάς αμμουδεράς σας θερμοκρασίας και

Δημοσ.

Αρκετά σας τη χάλασα όμως.

Εμενα δεν με πειραζει καθολου η παρουσια σου...Ειμαι της αρχης σε ολα στην ζωη : The more the merrier.

Eιδικα τετοιες νυχτερινες κ κρυες ωρες...=ρ

Δημοσ.

Γι' αυτό μ' αρέσεις μανίτσα μου, επειδή είσαι παρεξηγιάρα.

*Χλατς*

Εντάξει, τώρα μ'έριξες άτιμο. Που θα πας βρε, έχουμε και νερατζάκι (απ'το ψυγείο, δροσερό!). Tόξο βγάλε το νερατζάκι, ακόμη δεν μας ήρθε τον χάνουμε.

Δημοσ.

Tόξο βγάλε το νερατζάκι, ακόμη δεν μας ήρθε τον χάνουμε.

Αχ δεν προλαβα καλε κ εσυ!Στεγνωνα το νυχι =ρ να μην λεει οτι δεν ειμαστε κ ευπαρουσιαστες.Δεν πειραζει Σκα,την επομενη φορα που θα μυρισει τεστοστερονη στο νημα θα ειμαστε πιο ετοιμες =ρ

Δημοσ.

Δεν πειράζει γιατρέ μου, ακόνισε τα και γυάλισε τα εσύ για την επόμενη φορά.

Και μετά το χαρμόσυνο μουσικό διάλειμμα, επαναφορά: Πέσαμε στους 8. Ντροπής πράγματα, πάω να αγκαλιάσω τις κουβέρτες μου :P

Δημοσ.

Πέσαμε στους 8. Ντροπής πράγματα, πάω να αγκαλιάσω τις κουβέρτες μου :P

K ενω εσεις ζητε στο απολυτο ονειδος των 8 βαθμων εμεις στα βορεια της χωρας στην Αλτναχαρα σε πεδινη τοποθεσια εχουμε -19.4 ενω νωριτερα μεσα στον μηνα ειχε χτυπησει εκει -21.2...Μπρρρρρρρρ

Δημοσ.

Λοιπόν έβλεπα σήμερα πάλι στις ειδήσεις για τα Heathrow δρώμενα (επανακάμπτουν σιγά σιγά οι πτήσεις λέει, ίσως ο φίλος σου τα καταφέρει τελικά?). Αυτό που μου έμεινε είναι που ένας υπεύθυνος του αεροδρομιου (δε θυμάμαι ακριβώς τι θέση είχε, αλλά κάπου στα ψηλά σαφώς), παραδέχτηκε περί κακής και απαράδεκτης διαχείρισης της όλης φάσης κλπ ΚΑΙ δήλωσε ότι ακριβώς επειδή αναγνωρίζει την συλλογική και προσωπική ευθύνη, αρνήθηκε να πάρει το μπόνους του..

Λοιπόν μπορεί τα ίδια χάλια να έχετε με το Ελλαδιστάν στην συγκεκριμένη φάση, αλλά αν έβρισκες εδώ υπεύθυνο, όχι απλά να παραδεχτεί στα λόγια αλλά και στην πράξη να αρνηθεί οικειοθελώς μπόνους (ασχέτου κρίσης κλπ), εμένα να με αφοδεύσεις. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Δημοσ.

Λοιπόν έβλεπα σήμερα πάλι στις ειδήσεις για τα Heathrow δρώμενα (επανακάμπτουν σιγά σιγά οι πτήσεις λέει, ίσως ο φίλος σου τα καταφέρει τελικά?). Αυτό που μου έμεινε είναι που ένας υπεύθυνος του αεροδρομιου (δε θυμάμαι ακριβώς τι θέση είχε, αλλά κάπου στα ψηλά σαφώς), παραδέχτηκε περί κακής και απαράδεκτης διαχείρισης της όλης φάσης κλπ ΚΑΙ δήλωσε ότι ακριβώς επειδή αναγνωρίζει την συλλογική και προσωπική ευθύνη, αρνήθηκε να πάρει το μπόνους του..

Λοιπόν μπορεί τα ίδια χάλια να έχετε με το Ελλαδιστάν στην συγκεκριμένη φάση, αλλά αν έβρισκες εδώ υπεύθυνο, όχι απλά να παραδεχτεί στα λόγια αλλά και στην πράξη να αρνηθεί οικειοθελώς μπόνους (ασχέτου κρίσης κλπ), εμένα να με αφοδεύσεις. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Αυτο ναι...στο Ελλαντα δυσκολα να το βρεις...Πλεον οι πτησεις σχεδον εχουν ομαλοποιηθει (καιρος ηταν)...

Εντωμεταξυ εδω συνεχιζεται η χιονοστρωση,το τρελο κρυο κ σημερα καναμε ρεκορ ελαχιστης ολων των εποχων στην Β.Ιρλανδια με -18.6 βαθμους...

Δημοσ.

Καλα Χριστουγεννα σε ολους απο την Γηραια Αλβιωνα!Ενω σε εμας εδω το θερμομετρο παλευει να δειξει πανω απο -1 αυτη την στιγμη και με συννεφια,το χιονι που παραμενει στο εδαφος δινει μια Χριστουγεννιατικη νοτα.

Λευκα Χριστουγεννα λοιπον απο την Βρετανια ενω αυτη την στιγμη η Αθηνα δειχνει 20 βαθμους στο κεντρο, η Θεσσαλονικη 18 και το Ηρακλειο στην Κρητη 21

Δημοσ.

Α ρε τόξο, ξύπνησα και βλέπω 18 βαθμούς και αμέσως σκέφτηκα "15 είχε πει ο Τοξοβόλος, που ν' ακούσει ότι φύγαμε +3" :lol:

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα Χmas, αλλά καλά Χριστούγεννα Τόξο και για όσους ακόμη σημαίνει κάτι. Καλό κουράγιο και δύναμη μας εύχομαι παίδες :) Να 'ναι οι μέρες μας όσο ζεστές τις χρειάζεται ο καθένας (ω ρε conflict που έχει να παίξει σ'αυτή την ευχή :P)

Δημοσ.

Α ρε τόξο, ξύπνησα και βλέπω 18 βαθμούς και αμέσως σκέφτηκα "15 είχε πει ο Τοξοβόλος, που ν' ακούσει ότι φύγαμε +3" :lol:

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα Χmas, αλλά καλά Χριστούγεννα Τόξο και για όσους ακόμη σημαίνει κάτι. Καλό κουράγιο και δύναμη μας εύχομαι παίδες :) Να 'ναι οι μέρες μας όσο ζεστές τις χρειάζεται ο καθένας (ω ρε conflict που έχει να παίξει σ'αυτή την ευχή :P)

Παντως εγω θα αλλαζα χωρις σκεψη το ποταπο -1.3 μεγιστη που ειχαμε σημερα με το 18.4 που φτασατε στην Θεσσαλονικη η ακομα το 20.2 της Αθηνας ανημερα Χριστουγεννα!Για να μην πω για τα Χανια που χτυπησαν 23αρα σε καποιες περιοχες του νομου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...