Tenshi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Για να δούμε αν το αισιόδοξο 17αρι μέγιστη στέκει.Σήμερα έσπασε η παγωνιά πάντως.
scullyist Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 "16άρες". "Τουλάχιστον". Κατεβάζω κοντομάνικα. Αντε καλά, ανοιξιάτικα τουλάχιστον Χθες πάλι πιάσαμε -3 (yahoo said), το καλό είναι ότι αυτές τις μέρες τουλάχιστον μέχρι μεσημερο-απόγευμα έχουμε ντάλα ήλιο και εκεί ανοίγει η ψυχή σου παρά την 'δροσά' που επικρατεί. Και το βράδυ πάντα μας προσγειώνει άγρια για να μην παίρνουν τα μυαλά μας και πολύ αέρα από τώρα, βεβαίως- βεβαίως LOL Στας Λονδίνας τι γίνεται, μαλάκωσε καθόλου ακόμα?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 "16άρες". "Τουλάχιστον". Κατεβάζω κοντομάνικα. Αντε καλά, ανοιξιάτικα τουλάχιστον Χθες πάλι πιάσαμε -3 (yahoo said), το καλό είναι ότι αυτές τις μέρες τουλάχιστον μέχρι μεσημερο-απόγευμα έχουμε ντάλα ήλιο και εκεί ανοίγει η ψυχή σου παρά την 'δροσά' που επικρατεί. Και το βράδυ πάντα μας προσγειώνει άγρια για να μην παίρνουν τα μυαλά μας και πολύ αέρα από τώρα, βεβαίως- βεβαίως LOL Στας Λονδίνας τι γίνεται, μαλάκωσε καθόλου ακόμα? Αχ αυτο το yahoo!!Η Θεσσαλονικη ειχε απολυτη ελαχιστη χθες το βραδυ -0.2 στην Μικρα.Ισα που επεσε κατω απο το μηδεν.Ιδεα δεν εχω ποιους σταθμους κοιτανε.Το -3 χθες για Σαλονικα ειναι απιθανο.Ουτε ο Λαγκαδας καταφερε να πεσει τοσο κατω,ο οποιος ειναι γνωστος για την ηπειρωτικοτητα του. Εδω εχει μαλακωσει αρκετα.Ειμαστε γυρω στο 10αρι εδω κ 2-3 μερες.Πολυ καλα για αυτη την εποχη (2 βαθμοι υψηλοτερη της κανονικης ) Τοπικα το 16αρι το εχει ο νομος Θεσσαλονικης παντως απο βδομαδα Για να δούμε αν το αισιόδοξο 17αρι μέγιστη στέκει.Σήμερα έσπασε η παγωνιά πάντως. Η Αθηνα το 17αρι θα το δει στο νερο.Ισως κ παραπανω σε γνωστες θερμες περιοχες 19 θα αγγιξει τοπικα απο αυριο η νοτια χωρα
scullyist Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ε αφού το 'χω το γκατζετάκι στο desktop, αυτό κοιτάω, που να τρέχεις τώρα ν'ανοίγεις νέα σελίδα της ΕΜΥ σε browser Παράξενο πάντως τέτοια απόκλιση δεν ξαναέτυχε. Και μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί το -3 το είχε τουλάχιστον για κανένα 3ωρο. Τώρα λέει 3 και μόλις πήρα τα ποδαράκια μου =P και τσέκαρα και ΕΜΥ που λέει επίσης 3, άρα όλα καλά. Χμμ, ανακυρήσω το χθεσινό, το μυστήριο της Παρασκευής (και προφανώς δεν παίζει να ονειρευόμουνα εγώ χαμηλές θερμοκρασίες LOL)
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Για την ακριβεια η Αθηνα θα τσιμπησει κ 18αρα στο κεντρο συμφωνα με ΕΜΥ κ WMO.Eνω Σαλονικα την 16αρα την εχει.Πιστευω να σας ανεβασα Ε αφού το 'χω το γκατζετάκι στο desktop, αυτό κοιτάω, που να τρέχεις τώρα ν'ανοίγεις νέα σελίδα της ΕΜΥ σε browser Παράξενο πάντως τέτοια απόκλιση δεν ξαναέτυχε. Και μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί το -3 το είχε τουλάχιστον για κανένα 3ωρο. Τώρα λέει 3 και μόλις πήρα τα ποδαράκια μου =P και τσέκαρα και ΕΜΥ που λέει επίσης 3, άρα όλα καλά. Χμμ, ανακυρήσω το χθεσινό, το μυστήριο της Παρασκευής (και προφανώς δεν παίζει να ονειρευόμουνα εγώ χαμηλές θερμοκρασίες LOL) Ξερεις τι?νομιζω πρεπει να κοιτανε κανεναν ακυρο σταθμο.Δλδ ουτε καν αυτοματος του Αστεροσκοπειου δεν εδειξε τοσο χαμηλα χθες μεσα στην πολη.Αρα πρεπει να εχουν βρει κανεναν χαζοσταθμο κ να τον βαζουν λογικα...
scullyist Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά μας ανέβασες, διότι πέρα απ'όλα τ'άλλα, έχω να βάψω κι ένα κουτί και μόνο που σκεφτόμουνα ότι θα περάσω τουλάχιστον 1 ώρα στο μπαλκόνι γι'αυτό μέσα στον ψώφο.. Tώρα το αναβάλλω για μεσοβδόμαδα, χα!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά μας ανέβασες, διότι πέρα απ'όλα τ'άλλα, έχω να βάψω κι ένα κουτί και μόνο που σκεφτόμουνα ότι θα περάσω τουλάχιστον 1 ώρα στο μπαλκόνι γι'αυτό μέσα στον ψώφο.. Tώρα το αναβάλλω για μεσοβδόμαδα, χα! Ναι αλλα να το κανεις μεσημερι κ μετα να χτυπησεις καφεδια παραλιακα να χαρεις τον ηλιο :cool: !Γιατι τα ξημερωματα οπως βλεπεις εσας θα σας θερισει ο Βαρδαρης...οπως παντα τον χειμωνα
scullyist Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Καλά ναι, προς το μεσημέρι το προγραμμάτιζα έτσι κι αλλιώς και για το φως και για να βοηθήσει ο όποιος ήλιος, έστω κι αν θα ήταν με δόντια. Ο καφές όμως που δεν τον είχα στο πρόγραμμα, με τα νέα χαρμόσυνα νέα, έχεις απόλυτο δίκιο ότι επιβάλλεται! Θα τον πιω στην υγειά σου ToxoSanta PS.Τα ξημερωματα ας κάνει ότι θέλει, κάτω από τις κουβέρτες μας βρίσκεi, οπότε ντέφι να γίνει που λένε lol
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Καλά ναι, προς το μεσημέρι το προγραμμάτιζα έτσι κι αλλιώς και για το φως και για να βοηθήσει ο όποιος ήλιος, έστω κι αν θα ήταν με δόντια. Ο καφές όμως που δεν τον είχα στο πρόγραμμα, με τα νέα χαρμόσυνα νέα, έχεις απόλυτο δίκιο ότι επιβάλλεται! Θα τον πιω στην υγειά σου ToxoSanta PS.Τα ξημερωματα ας κάνει ότι θέλει, κάτω από τις κουβέρτες μας βρίσκεi, οπότε ντέφι να γίνει που λένε lol Eτσι,ετσι!Ποσο κριμα να μην ειμαι στην ονειρεμενη παραλια της Σαλονικας να το πιναμε παρεα το καφεδακι!! :cry: Ε αφού το 'χω το γκατζετάκι στο desktop, αυτό κοιτάω, που να τρέχεις τώρα ν'ανοίγεις νέα σελίδα της ΕΜΥ σε browser Παράξενο πάντως τέτοια απόκλιση δεν ξαναέτυχε. Και μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί το -3 το είχε τουλάχιστον για κανένα 3ωρο. Τώρα λέει 3 και μόλις πήρα τα ποδαράκια μου =P και τσέκαρα και ΕΜΥ που λέει επίσης 3, άρα όλα καλά. Χμμ, ανακυρήσω το χθεσινό, το μυστήριο της Παρασκευής (και προφανώς δεν παίζει να ονειρευόμουνα εγώ χαμηλές θερμοκρασίες LOL) K τελικα εχεις δικιο!Μολις διαπιστωσα οτι η Σαλονικα χτυπησε -3.6C δλδ ακομα πιο κατω!!Αυτο γιατι αφηρημενος εβλεπα την ιστοσελιδα της ΕΜΥ εχοντας ξεχασει οτι δεν εχει κανει ανανεωσει για τις σημερινες τιμες ( 5/2 -τις οποιες θα δωσει αυριο). Τελικα λοιπον ψοφος στο -3.6!!Εντυπωσιακο κ λυσαμε το μυστηριο της Παρασκευης !!!!!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Σχεδον 17 βαθμους εδειξε σημερα το κεντρο της Αθηνα και 16 εφτασε η Θεσσαλονικη ενω 18αρα τσιμπησε η Ροδος!Απο αυριο η Κρητη αρχιζει με τις 20αρες!Αλκυονιδες στην Ελλαδα....
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Καλα η Μακεδονια εσκισε σημερα!Βλεπω το Πολυκαστρο τσιμπησε 21.2 βαθμους μεγιστη σημερα!!Μια χαρα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 H Αττικη σκιζει σημερα. 18 βαθμους πρωι πρωι τα Μεγαρα κ μεγιστη Ελλαδας ως τωρα με την Παλαιοχωρα να ακολουθει με 17.Βλεπω αρκετες περιοχες να χτυπανε 20αρες σημερα
antonl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 [...] Βλεπω αρκετες περιοχες να χτυπανε 20αρες σημερα Κι εγώ αρκετούς να χτυπάνε 39άρες. Τη γρίπη μου μέσα...
Tenshi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Καταρροή, ράουντ τού.Ήλιος και ζέστα έξω,κατα τ'άλλα ο κόσμος πέφτει σάν τις μύγες. Ακουγα και ραδιόφωνο τις 07:00 όπως γύρναγα απο την δουλειά και πετάει το κορυφαίο ο εκφωνητής: "Το θερμόμετρο -τουταδεσταθμού- δίχνει αυτή την ώρα 11 βαθμούς".WTF ρε μάγκα,που είναι χωμένος ο σταθμός;Σκάρτους 4 έλεγε το θερμόμετρο του αυτοκινήτου.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ αρκετούς να χτυπάνε 39άρες. Τη γρίπη μου μέσα... Επομενο ειναι να κρεβατωνεται κοσμος με τετοιες διακυμανσεις της θερμοκρασιας σε ολη την Ελλαδα...χαρακτηριστικα χθες το Πολυκαστρο κυμανθηκε τελικα απο -2.1 η ελαχιστη μεχρι 21.2 η μεγιστη...τραγικη διακυμανση Καταρροή, ράουντ τού.Ήλιος και ζέστα έξω,κατα τ'άλλα ο κόσμος πέφτει σάν τις μύγες. Ακουγα και ραδιόφωνο τις 07:00 όπως γύρναγα απο την δουλειά και πετάει το κορυφαίο ο εκφωνητής: "Το θερμόμετρο -τουταδεσταθμού- δίχνει αυτή την ώρα 11 βαθμούς".WTF ρε μάγκα,που είναι χωμένος ο σταθμός;Σκάρτους 4 έλεγε το θερμόμετρο του αυτοκινήτου. Κοιτα εαν ηταν απο νοτια προαστεια ο ραδιοφωνικος σταθμος,εκει προς Παλαιο Φαληρο,Πειραια κτλ...εκεινη την ωρα ενα 10αρι πρεπει να το χτυπαγανε.Παντως το κεντρο εδειξε σημερα 18 κ τα Μεγαρα επιασαν κ τους 20!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.