Προς το περιεχόμενο

Attica versus Andalusia

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε καταραμένε,έχουν πάρει φωτιά οι μασχάλες μας (μήν-πω-τι-άλλο) δυο μέρες τώρα και δέν μιλάς;

Δώσε φόρκαστ!

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρχίσαμε!!! Αύριο το accuweather μου βγάζει 35άρα για Ελευσίνα.......Από βδομάδα βλέπω βροχούλες ωστόσο /prays!!!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟ ΝΑΟΥΜ!!!!!!

Δημοσ.

Αρχίσαμε!!! Αύριο το accuweather μου βγάζει 35άρα για Ελευσίνα.......Από βδομάδα βλέπω βροχούλες ωστόσο /prays!!!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟ ΝΑΟΥΜ!!!!!!

Ηδη τους τρωτε!Ολη η Αττικη κ φετος πιο πανω απο Ανδαλουσια σε μεσες μεχρι τωρα τον Ιουνιο

Παρολα αυτα η σημερινη συνεφια κ βροχα που βλεπω ειχατε δεν εκανε την χαρη στην Αθηνα για κατι αξιολογο.Περιοριστηκατε 31-32 ως μεγιστες Αττικης σε Ελευσινα κ Μεγαρα!

Εδω πως εχει ως τωρα η αναμετρηση μεταξυ Ανδαλουσιας και Αττικης για τις πρωτες 7 μερες του καλοκαιριου!

http://www.ukweatherworld.co.uk/forum/forums/thread-view.asp?tid=43274&posts=14&start=1

20403379.jpg

Τα Μεγαρα παντως κανουν ζημια κ φετος.Γενικα η Δυτικη Αττικη γαμει στην ζεστη!Η Σεβιλλη παντα στο κονταροχτυπημα με την Ελευσινα (καλα παλι θα νικησει η Ελευσινα χαλαρα).Η Αττικη κυριαρχει ως η θερμοτερη περιοχη της Ευρωπης σε μεσες τιμες μεχρι τωρα για το καλοκαιρι!

Δημοσ.

Παντως και αθηνα βγαινεις για λιγο κ νιωθεις κολαση

Απο Αθηνα η μεγιστη πρεπει να εφτασε τοπικα πανω απο τους 35-36 μονο στην περιφημη ''κοιλαδα του θανατου'' της Αττικης δλδ στα προαστεια διπλα απο την Ν.Φιλαδελφεια.Η Ελευσινα κ τα Μεγαρα σημερα δεν χτυπησαν καταβατες κ περιοριστηκαν σε 32 βαθμους περιπου.

Ενδεικτικα τι γινεται απο διαφορους ερασιτεχνικους σε ολοκληρη την Ελλαδα

http://www.metar.gr/index.php?option=com_jumi&fileid=6&board=on&Itemid=84

μην σας τρομαξει οι 70.1 βαθμοι που σημειωθηκαν σημερα στην Μυκονο...Προφανως κ μιλαμε για ερασιτεχνικους σταθμους με προβληματα!Απλα μπορειτε να παρετε μια ιδεα.

Ελευσινιωτη οπως βλεπεις δεν υπαρχει κανενας ερασιτεχνικος στην Ελευσινα στο μεταρ,γι αυτο μηπως να εισαι ο πρωτος να μας βαλεις τον σταθμος σου στο μεταρ οταν με το καλο τον στησεις?Λεω γω τωρα B)

ΕΝΤΙΤ

Το Ηρακλειο γαμει τωρα!!Σε τρελη εξαρση νοτιαδων δειχνει 37αρα περιπου συμφωνα με ΕΜΥ!!

Δημοσ.

Τι ρε με 50 ευρώ στήνεις μετεωρολογικό σταθμό? Αναφέρομαι στο gadgetακι που χαμε πει τις προάλλες.

Παραπάνω δεν δίνω, δεν υπάρχουν :P

android.png

Δημοσ.

Τι ρε με 50 ευρώ στήνεις μετεωρολογικό σταθμό? Αναφέρομαι στο gadgetακι που χαμε πει τις προάλλες.

Παραπάνω δεν δίνω, δεν υπάρχουν :P

android.png

Θα σε χρηματοδοτησω εγω,αλλα θα τον προσεχεις εσυ.Οταν κατεβω Ελλαδα θα στον αγορασω κ θα σου πως θα τον στησεις.Εγινε?Δεν κανω πλακα...ειμαι πορωμενος με μετεωρολογια αλλα κριμα που δεν ζω Ελευσινα :devil:

Δημοσ.

Θα σε χρηματοδοτησω εγω,αλλα θα τον προσεχεις εσυ.Οταν κατεβω Ελλαδα θα στον αγορασω κ θα σου πως θα τον στησεις.Εγινε?Δεν κανω πλακα...ειμαι πορωμενος με μετεωρολογια αλλα κριμα που δεν ζω Ελευσινα :devil:

Lol :lol:

Τι κρίμα που δεν σου αρέσουν τα videogames να μου πάρεις και ένα xbox 360 με kinekt xaxa

Αν σου αρέσει τόσο πολύ η Ελευσίνα εγώ προσφέρομαι να κάνω ανταλλαγή την οικία με την δικιά σου στον Λονδίνο. Είδες τι καλός που είμαι, ψυχούλα λέμε :P

Έλα εσύ με το καλό κάτω και κανονίζουμε ότι θες!!!

Δημοσ.

H Ανδαλουσια συνεχιζει να τον πινει απο την καυσωνομανα Αττικη.

Πρωτη στην Ευρωπη η Αττικη μεχρι τωρα τον Ιουνιο χαλαρουιτα κ σταθερα.Μην μου πειτε οτι δεν ειστε υπερηφανοι για την θερινη Αθηνα? :P

capturewv.jpg

Δημοσ.

4η θέση πφφφφ χάνουμε και από τους κλεφτοκοτάδες τους Μεγαρίτες, έλεος!!!!!!

Θα μειωθεί η διαφορά την βδομάδα που μας έρχεται δεδομένου ότι θα έχουμε βροχές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...