ChocoBanana Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Παίζει και να ναι χαζή η ερώτηση, αλλά εκτός απ την αυτονομία για κάποια λεπτά για να κλείσεις ότι έχεις ανοιχτό στο pc, το ups καθαρά από άποψη προστασίας προσφέρει κάτι παραπάνω απ το πολύπριζο ασφαλείας?
ChocoBanana Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Παίζει και να ναι χαζή η ερώτηση, αλλά εκτός απ την αυτονομία για κάποια λεπτά για να κλείσεις ότι έχεις ανοιχτό στο pc, το ups καθαρά από άποψη προστασίας προσφέρει κάτι παραπάνω απ το πολύπριζο ασφαλείας?
damastes Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 τα ups έχουν και σταθεροποιητή τάσης (AVR), καθώς επίσης ενα πολύμπριζο δεν σε καλύπτει σε βύθιση αλλά μόνο σε υπέρταση.
damastes Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 τα ups έχουν και σταθεροποιητή τάσης (AVR), καθώς επίσης ενα πολύμπριζο δεν σε καλύπτει σε βύθιση αλλά μόνο σε υπέρταση.
kokotas kokos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά, να κάνω κι εγώ μία ερώτηση? To mustek 800αρι το έχω και είναι μια χαρά, με εξαίρεση το γεγονός οτι χρειάστηκε μπαταρία στα 2 χρόνια. Αγόρασα ένα 1000αρι (δεν θυμάμαι μάρκα) αλλά το γεγονός οτι έκανε θόρυβο από τον ανεμιστήρα του με εκνεύριζε τρελά. Το mustek το 1000αρι που λέτε είναι αθόρυβο? (το 800 αρι για παράδειγμα δεν έχει καν ανεμιστήρα - ή δεν φαίνεται τεσπα - και κάνει λίγο θόρυβο, ΜΟΝΟ όταν έχει διακοπή η ΔΕΗ). Ευχαριστώ
damastes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Np Δεν θα το έλεγα το mustek 1000 και αθόρυβο, έχει κάμποσο θόρυβο. sent from my HTC Magic using tapatalk
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 αυτά που έχουν ανεμιστήρα ναι προφανώς
Heatspreader Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Κάνουν φασαρία τα ups;;; Κάνουν φασαρία όταν λειτουργούν σε διακοπή ρεύματος. Για παράδειγμα στο δικό μου, ακούγεται ένα "τζζζζ" σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Ακούγεται λίγο και ο ανεμιστήρας.
Palp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Τα APC είναι αθόρυβα (τουλαχιστον τα RS800 και RS1000 που έχω δοκιμάσει). Κάποιες άλλες μάρκες κάνουν σαν τουρμπίνα, πολύ άσχημος θόρυβος...
Whiteyez Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Np Δεν θα το έλεγα το mustek 1000 και αθόρυβο, έχει κάμποσο θόρυβο. sent from my HTC Magic using tapatalk Εγώ πάντως σχετικά αθόρυβο το θεωρώ.
damastes Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως σχετικά αθόρυβο το θεωρώ. σχετικά με τί; δεν είπα οτι σου πέρνει τα αυτιά ή είναι ενοχλητικό αλλά δεν είναι και αθόρυβο. Ασε που οταν πέφτει το ρεύμα το μπιμπ, μπιμπ σου σπάει τα νεύρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.