Προς το περιεχόμενο

Αγορά UPS

Coma_Black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει και να ναι χαζή η ερώτηση, αλλά εκτός απ την αυτονομία για κάποια λεπτά για να κλείσεις ότι έχεις ανοιχτό στο pc, το ups καθαρά από άποψη προστασίας προσφέρει κάτι παραπάνω απ το πολύπριζο ασφαλείας?

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίζει και να ναι χαζή η ερώτηση, αλλά εκτός απ την αυτονομία για κάποια λεπτά για να κλείσεις ότι έχεις ανοιχτό στο pc, το ups καθαρά από άποψη προστασίας προσφέρει κάτι παραπάνω απ το πολύπριζο ασφαλείας?

Δημοσ.

Παιδιά, να κάνω κι εγώ μία ερώτηση?

To mustek 800αρι το έχω και είναι μια χαρά, με εξαίρεση το γεγονός οτι χρειάστηκε μπαταρία στα 2 χρόνια.

Αγόρασα ένα 1000αρι (δεν θυμάμαι μάρκα) αλλά το γεγονός οτι έκανε θόρυβο από τον ανεμιστήρα του με εκνεύριζε τρελά.

Το mustek το 1000αρι που λέτε είναι αθόρυβο? (το 800 αρι για παράδειγμα δεν έχει καν ανεμιστήρα - ή δεν φαίνεται τεσπα - και κάνει λίγο θόρυβο, ΜΟΝΟ όταν έχει διακοπή η ΔΕΗ).

Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.
Κάνουν φασαρία τα ups;;;

Κάνουν φασαρία όταν λειτουργούν σε διακοπή ρεύματος.

Για παράδειγμα στο δικό μου, ακούγεται ένα "τζζζζ" σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Ακούγεται λίγο και ο ανεμιστήρας.

Δημοσ.

Τα APC είναι αθόρυβα (τουλαχιστον τα RS800 και RS1000 που έχω δοκιμάσει). Κάποιες άλλες μάρκες κάνουν σαν τουρμπίνα, πολύ άσχημος θόρυβος...

Δημοσ.
Np ;)

Δεν θα το έλεγα το mustek 1000 και αθόρυβο, έχει κάμποσο θόρυβο.

sent from my HTC Magic using tapatalk

Εγώ πάντως σχετικά αθόρυβο το θεωρώ.

Δημοσ.
Εγώ πάντως σχετικά αθόρυβο το θεωρώ.

σχετικά με τί; δεν είπα οτι σου πέρνει τα αυτιά ή είναι ενοχλητικό αλλά δεν είναι και αθόρυβο. Ασε που οταν πέφτει το ρεύμα το μπιμπ, μπιμπ σου σπάει τα νεύρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...