Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό το κρεβάτι μου (ξύλινο 11 ετών) έχει αρχίσει και κάνει σαν σάπια μαούνα κάθε φορά που γυρνάω.

Όταν τρίζει ένα κρεβάτι θέλει αλλαγή ή μπορεί να επιδιορθωθεί με λίγα χρήματα;

Δημοσ.
Τον τελευταίο καιρό το κρεβάτι μου (ξύλινο 11 ετών) έχει αρχίσει και κάνει σαν σάπια μαούνα κάθε φορά που γυρνάω.

Αν ποιανουν τα χερια σου σφιξε τους ενωτηρες . Αλλιως αγορασε ενα καινουριο . Βρισκεις με λιγα χρηματα . Το ξυλο μετα απο καποιο καιρο αποκτα ανοχες που δεν μαζευονται και κανει φασαρια.

Δημοσ.

Εχω κρεΒατι αγορασμενο το 1990-91!

Δεν ειμαι 50,60 κιλα, κ κατακαιρους ημουν αρκετα ανησυχος στον υπνο μου,

το εχω επιδιορθωσει 2,3 φορες κολλοντας το στις ακρες στο μερος που ακουμπαν οι ταβλες στα πλαινα του κρεβατιου, κ εχω προσθεσει εδω κ πανω απο 10 χρονια,, περισοτερες ταβλες, κ ετσι ειναι η μια διπλα στην αλλη κολλητα!

Δεν υπαρχει κανενα κενο αναμεσα στις ταβλες κ ετσι το στρωμα ακουμπαει μια χαρα στο 100% του πλατους του κ του υψους του.

Αυτο νομιζω ειναι που εχει σωσει το κρεβατακι απο πεταμα! δεν κουναει απολυτως τιποτα , ουτε τριζει! κ ας εχω παρει κ καποια κιλα τελευταια! τελειοο!B)

Δημοσ.

σε ενα καλο ξενοδοχειο ειχαν κρεβατι(τοπ σχεδιαστη) και για να μην το σπασουν ειχαν αντικαταστησει το κατω μερος με σιδερενιο σαν ντιβανι.

Αλλοι βαζουν σαμπρελα γυρω απο ακρες απο τις ταβλες και στις ενωσεις...

Δημοσ.

Σαπουνάκι πράσινο (το αυθεντικό απο ελαιόλαδο) και τριψίμο στους πήχεις και τις ταύλες όπου ακουμπούν μεταξύ τους κ μετά σφίξιμο τις γωνιές.

Δημοσ.

Αν πας για αγορα νεου κρεβατιου, γνωμη μου ειναι να μην αγορασεις καποιο φτηνιαρικο απο αυτα που κυκλοφορουν σε καποιες αλυσιδες με 180,200 ευρω!

Εχω την αισθηση οτι αν εχεις να δωσεις κατι παραπανω σε ευρω, δωστα, κριμα ειναι να το πεταξεις μετα απο 1 χρονο!

οφ τοπικ! Ειχα παει περισυ σε μια τετοια αλυσιδα, για αλλα πραγματα να αγορασω!

Κοιτουσα τα κρεβατια, κ κουνουσα μια ετσι με το χερι μου χαλαρα κ κουνιοταν ολο το κρεβατι, χαχαχαχαα! ανηκουστο!!! ουτε για φοιτητες δεν ειναι που λενε καποιοι κ καλα! Γιατι ο φοιτητης δεν ειναι ανθρωπος!;;;B)

Δημοσ.

Βρε χαζούλι προφανώς και είναι άνθρωπος ο φοιτητής, αλλά δεν έχει νόημα να αγοράσει κάτι ακριβό από τη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσει 5-6 χρόνια...Πεταμένα λεφτά ακούγεται...Για αυτό και ο όρος "φοιτητικά έπιπλα".....

Δημοσ.
Βρε χαζούλι προφανώς και είναι άνθρωπος ο φοιτητής, αλλά δεν έχει νόημα να αγοράσει κάτι ακριβό από τη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσει 5-6 χρόνια...Πεταμένα λεφτά ακούγεται...Για αυτό και ο όρος "φοιτητικά έπιπλα".....

Οι παλιοι ελεγαν , " το φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι"

σοφοι οι παλιοι!

αν το φτηνο σου κουναει συνεχεια, κ σου σπαει νευρα κ βρεθεις πατωμα σε 1η φαση, απο σπασμενη ταυλα, κ θες 2ο η 3ο σε 5,6 χρονια οπως λες, η ψαχνεις να αγορασεις η να προσθεσεις αλλες νεες ταυλες, χε.. μεσα! :mrgreen:

Δημοσ.

Φοιτητικά έπιπλα; Μακριά από αυτά.

Και φοιτητής να είσαι, παίρνεις κανονικό έπιπλο και το πας μετά στο σπίτι σου. Ή το πουλάς. Υπάρχει κάποιος λόγος να είναι «μιας χρήσεως» τα πράγματά σου και να πρέπει να τα πετάξεις μετά; Λεφτά πετάς. Πάντα καλά πράγματα αγοράζουμε, ποτέ φτηνιάρικα.

Δημοσ.

Εχω το ιδιο προβλημα, και αφου εκανα ολα τα γιατροσοφια, κατεληξα οτι το τριξιμο πλεον δεν το δημιουργουν οι ενωσεις, αλλα οι ιδιες οι ταβλες. λογω ηλικιας και χρησης, εχει αρχισει να τριζει το ιδιο το ξυλο της ταβλας. Οποτε πιστευω οτι μια σειρα απο ταβλες σε ενα ξυλουργειο θα σου λυσει το προβλημα.

Δημοσ.
Με 250 ευρώ χωρις το στρώμα παίρνω τίποτα καλό?

Εβγαλε κατι πολυ καλες προσφορες, αληθινες ελπιζω , απο 200 εως 400 ευρω , αλλα χωρις το στρωμα! παντως φαινονται τελεια!

http://www.entosbysato.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...