Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Λίγο την ημερομηνία να μου πεις πως να αλλάξω στην πρώτη μαύρη οθόνη του υπολογιστή που γράφει 27/09/2007!!! Μπες στο bios και αλλαξε την.
mimis13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μπες στο bios και αλλαξε την. Nαι, το έκανα κι όλα καλά. Και την ώρα έφτιαξα. Ερώτηση: Σε χ64 ο υπολογιστής μου ή σε χ86 έγραφε πάντα 4,00GB RAM αλλά 3,25GB Usable. Αυτό αλλάζει ή φταίει η Motherboard; Έχω κάνει το τελευταίο BIOS Update.
mimis13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Στο λαπ τοπ μου όμως που έχει 4,00GB κι έχει χ32 λειτουργικό μια χαρά μου λέει 4,00GB!!
macgyver Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Τα 32bit λειτουργικά συστήματα δεν μπορούν να αναγνωρίσουν πάνω από 3,5GB.Μήπως έχεις 64bit στον φορητό;
BadBoy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Τα Vista 32bit γράφουν το συνολικό ποσοστό μνήμης που έχεις, άσχετα αν δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Γράφει λοιπόν 4GB, αλλά χρησιμοποιεί 3 και κάτι.
fotobave Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα(από δικό μου λάθος)με(δεν 3ερω αν λέγεται έτσι)το μετασχηματιστή(ένα κουτάκι)που συνδέεται με το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος εξωτερικού σκληρού δίσκου(LaCie). όπως πήγα να συνδέσω το φις του καλωδίου ρεύματος με αυτό το κουτάκι μου έπεσε κάτω(το κουτάκι) και μόλις το συνδέω με το pc και με την πρίζα,χωρίς να έχω ανοίξει τον σκληρό δεν κάνει κάποιο περίεργο ήχο,όταν όμως βγάζω την πρίζα κάνει έναν ήχο...σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο μετασχηματιστή(κουτάκι) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.μήπως γνωρίζετε που θα βρω? ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ μετασχηματιστή(κουτάκι) .. Υ.Γ: δεν έχω θέσει σε λειτουργία τον εξωτερικό δίσκο μετά την πτώση του ,μετασχηματιστή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.