Προς το περιεχόμενο

Jagged Alliance: Back in Action

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις ενυπώσεις, το JA:BiA είναι από τα παιχνίδια που περίμενα, αλλά μετά τη χλιαρή υποδοχή έχει με σε hold (με έφαγε και το Kickstarter, εντωμεταξύ).

Θα το περάσω για ειδοποίηση αν βγει σε κάποια προσφορά (νομίζω πριν λίγο καιρό ήταν) και βλέπουμε.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο ακόμη και για τα δεδομένα των παιχνιδιών 10-15 χρόνια πριν, δεν θυμίζει σε τίποτα τα σύγχρονα όπου όλα είναι ρυθμισμένα ώστε να κερδίσεις. Μετά από 10 ώρες παιχνιδιού ακόμη δεν μπορώ να πω ότι πηγαίνω σε μία μάχη και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσω. Το "πρόβλημα" είναι ότι τελικά είναι πολύ εθιστικό, όσο πιο πολύ χάνω, τόσο πιο πολύ κολλάω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο ακόμη και για τα δεδομένα των παιχνιδιών 10-15 χρόνια πριν, δεν θυμίζει σε τίποτα τα σύγχρονα όπου όλα είναι ρυθμισμένα ώστε να κερδίσεις. Μετά από 10 ώρες παιχνιδιού ακόμη δεν μπορώ να πω ότι πηγαίνω σε μία μάχη και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσω. Το "πρόβλημα" είναι ότι τελικά είναι πολύ εθιστικό, όσο πιο πολύ χάνω, τόσο πιο πολύ κολλάω.

Τελικά "υπέκυψα" στον πειρασμό και μέσω Steam Summer Sales πήρα το core παιχνίδι, τα 2 DLC mini adventures και τα 4 weapon packs.

Οι πρώτες εντωπώσεις από τη μάχη στο αεροδρόμιο του Drassen είναι πολύ θετικές (σε hard με FoW) και το μόνο "μελανό" σημείο είναι ότι, αφού νικήσεις, εμφανίζονται ως "δώρο" τα 4 weapon packs, πράγμα που χαλάει τελείως το κλίμα: εκεί που δίνεις μάχη να εξοικονομήσεις πυρομαχικά, βρίσκεσαι με 4 σούπερ όπλα, κράνη κτλ. Δεν κολάει.

Επομένως, μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθούν τα weapon packs; In game δε βρήκα κάτι, μήπως μέσω Steam;

Κατά τα άλλα, πολύ καλό φαίνεται (σε v1.3, δεν ξέρω πώς ήταν στην αρχή όταν κυκλοφόρησε), έχει ωραίο ρυθμό, ο χρόνος παγώνει τελείως για να δώσεις εντολές, έχει πάμπολλα pause triggers για να σταματάει το παιχνίδι όποτε κρίνει ο παίκτης ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό: σε αυτή την κατάσταση, από το λίγο που έχω δει, αξίζει πολύ καλύτερη βαθμολογία από αυτές που πήρε με την κυκλοφορία του (αν κι έχω μια-δυο αντιρρήσεις για κάποιες σχεδιαστικές επιλογές, τίποτε που να χαλάει τελείως την εικόνα).

Και, επιτέλους, όταν φοράς κέβλαρ ή κράνος ή σκούφο, γυαλιά κτλ. φαίνεται στο μοντέλο του μισθοφόρου :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ απορώ γιατί έχει φάει τόσο θάψιμο αυτό το game.Παίζω αυτό τον καιρό μια και τώρα βρήκα χρόνο να το αρχίσω.

Πάρα πολύ καλό για τα γούστα με πολύ καλές τακτικές μάχες, με αναβαθμίσεις στην ομάδα σου και ένα πλήθος στοιχείων που το κάνουν το game ένα από τα ποιο ενδιαφέρων που έχω παίξει. 

Δημοσ.

Όταν είχε κυκλοφορήσει απουσίαζε το fog of war, ο χειρισμός ήταν εκνευριστικότατος, είχε πέσει πολλή γκρίνια για την απλούστευση ή έλλειψη στοιχείων του tactical map (πχ τραυματισμοί, χρόνος θεραπείας) και υπήρχε κριτική για την πιστότητα και ποικιλία του εξοπλισμού. Το είχα παίξει πριν το σημαντικό patch στην προηγούμενη σελίδα και, παρόλο που το έλιωσα και το χάρηκα, ήταν δύστροπο και ατελές παιχνίδι και το είδαν σε πολύ στενή σχέση με το πρωτότυπο. Χαίρομαι πολύ που διαβάζω πως έχει βελτιωθεί, γιατί το άξιζε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...