Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mια χαρα επισοδειο και μου αρεσε

το πληρες και καπως αργο turning σε ζομπι. Ειναι καλυτερο απο αυτο που βλεπουμε σε αλλες ταινιες/σειρες που εχει "γυρισει" μεσα σε 10'' γιατι ετσι προλαβαινεις να συμπονεσεις τον ηρωα, ειναι σαν να βλεπεις ετοιμοθανατο και λες "αχ, ας τελειωνουμε να μην υποφερει". Εδω εβγαζε συναισθημα, σε ειχε να υποφερεις ωρα, δεν ηταν μια κι εξω να τελειωνουμε.

Ξενερωσα λιγο με το θεμα "μας ξεφυγε ενας ιος".

Πραγματικα δεν μπορουν να σκεφτουν κατι αλλο?Μια μεταλλαξη ας πουμε. Κουφο μεν, αλλα κατι να μην ειναι η κακη κυβερνηση με τον κακο ϊο

Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι ο τιτλος παει και για τους ηρωες, ουσιαστικα walking deads ειναι και αυτοι

Παντως, σχετικα με το τελος

παιζει κανενας καραφλος πρωην αναπηρος στη σειρα, κανενας χειρουργος, καμια φυγας και δεν το εχω καταλαβει?Μηπως το δειγμα που καηκε ηταν το δειγμα 108? Μηπως πρεπει να σκοτωνει καποιος ενα ζομπι καθε 108 λεπτα στην καταπακ...ε, στο εργαστηριο?

Επεξ/σία από KaizerSoze
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξενερωσα λιγο με το θεμα "μας ξεφυγε ενας ιος".

Πραγματικα δεν μπορουν να σκεφτουν κατι αλλο?Μια μεταλλαξη ας πουμε. Κουφο μεν, αλλα κατι να μην ειναι η κακη κυβερνηση με τον κακο ϊο

Πώς σου ήρθε αυτό;Ο επιστήμονας φαινόταν να δουλεύει σε θεραπεία με την βοήθεια "δείγματος"(zombie meat) που ίσως και να μας δείξουν το πως βρέθηκε στην κατοχή της CDC.

Σε φάση Last man on earth ένα πράμα με τον επιστήμονα να έχει (ξε)μείνει τελευταίως ψάχνοντας για την λύση χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος,άλλωστε είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει.

Για αυτό σε προηγούμενο post μίλησα για προοπτική για ελπίδα.Αφού του έρχονται νέοι "soldiers" άτομα δηλαδή που μπορεί να του φέρνουν φρέσκα δείγματα.

Επεξ/σία από TheELF
Δημοσ.

Ο επιστήμων πριν καεί το εργαστήριο δεν είχε κάτι στο γάντι του? Όταν έβγαλε το εξωτερικό γάντι φορούσε και άλλο. Αλλά εμένα μου φάνηκε ότι και το εσωτερικό φαγώθηκε. Αρα μιλάμε για απειλή??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς σου ήρθε αυτό;Ο επιστήμονας φαινόταν να δουλεύει σε θεραπεία με την βοήθεια "δείγματος"(zombie meat) που ίσως και να μας δείξουν το πως βρέθηκε στην κατοχή της CDC.

Σε φάση Last man on earth ένα πράμα με τον επιστήμονα να έχει (ξε)μείνει τελευταίως ψάχνοντας για την λύση χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος,άλλωστε είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει.

Για αυτό σε προηγούμενο post μίλησα για προοπτική για ελπίδα.Αφού του έρχονται νέοι "soldiers" άτομα δηλαδή που μπορεί να του φέρνουν φρέσκα δείγματα.

Υποθετω οτι scientifc answer δεν ψαχνει ο Will Smith....ε, συγγνωμη, ο επιστημονας?Scientific θα ειναι και ο ϊος

Nταξει, θα μου πεις και το "Τυχαια μεταλλαξη" scientific ειναι αλλα κατι μου λεει οτι τελικα θα προερχεται απο κανα χαζοπειραμα παλι

Επεξ/σία από KaizerSoze
Δημοσ.

Ρε σεις, οι αλλοι εχουν γεμισει μεσα στο αιμα απο ζομπι, το οτι επεσε λιγο δειγμα στο χερι του επιστημονα μας πειραζει?

Θα ειναι Lame να δειξουν "αααα στον επιστημονα επεσε το σουπερ υγρο που διαπερνα το δερμα"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι ρε παιδιά, φάνηκε ότι κατά λάθος έσπρωξε το δοχείο με ένα (κίτρινο; ) υγρό το οποίο έπεσε το υγρό πάνω στο δείγμα(zombie meat) και άρχισε να αντιδράει, μάλλον όμως ήταν οξύ (όλοι μας γνωρίζουμε από τα παιχνίδια ότι το οξυ είναι κίτρινο :) ) και επειδή πήγε λίγο στο γάντι του και άρχισε να αντιδράει και εκεί,χέστηκε πάνω του (λογικό είναι) επειδή φοβήθηκε ενδεχόμενοι μόλυνση του.

Επεξ/σία από TheELF
Δημοσ.

Υποθετω οτι scientifc answer δεν ψαχνει ο Will Smith....ε, συγγνωμη, ο επιστημονας?Scientific θα ειναι και ο ϊος

Nταξει, θα μου πεις και το "Τυχαια μεταλλαξη" scientific ειναι αλλα κατι μου λεει οτι τελικα θα προερχεται απο κανα χαζοπειραμα παλι

Χμμμ,τώρα που το ξαναξεχνάω και στον will ανεξήγητο δεν έμεινε;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικά ίσως πάει αλλιώς . δηλ στο πείραμα προσπαθώντας να βρει θεραπεία , έκανε ανάμιξη ενός υγρού με το ζομποκρέας , αλλά δεν αντέδρασε όπως ήθελε. Με αυτό που εγινε με το γάντι , αναμείχθηκαν τα δύο παραπάνω και με το δικό του αίμα. Οπότε ίσως κάτι παίξει σχετικά με αυτό , ως προς το θέμα της θεραπείας , ανοσίας κτλ

Επεξ/σία από guido
Δημοσ.

βασικά ίσως πάει αλλιώς . δηλ στο πείραμα προσπαθώντας να βρει θεραπεία , έκανε ανάμιξη ενός υγρού με το ζομποκρέας , αλλά δεν αντέδρασε όπως ήθελε. Με αυτό που εγινε με το γάντι , αναμείχθηκαν τα δύο παραπάνω και με το δικό του αίμα. Οπότε ίσως κάτι παίξει σχετικά με αυτό , ως προς το θέμα της θεραπείας , ανοσίας κτλ

Kαι εκει ξερναμε απο super lameness

Δημοσ.

Έλα τώρα εκτός από ιό δεν μπορούσε να είναι και τίποτα άλλο,όσο δυνατή voodoo queen και να ψάξεις δεν μπορεί να επηρεάσει τόσο πολύ κόσμο. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...