Προς το περιεχόμενο

Freddo VS Frape!!

pieros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς απεχθάνομαι εκείνους που πίνουν απαραιτήτως freddo cappuccino όπου κι αν είναι, δε λέγεται..

Στην πιο τελειωμένη καντίνα σε παραλία τώρα και να παραγγέλνουν καπουτσίνα φτιαγμένα όπως να 'ναι.

Α ρε νεοέλληνες, για εσάς είναι αυτό που λένε: «είχατε και στο χωριό σας»..

Ο καπουτσινο ισως, αλλα ο φρεντο εσπρεσσο δε θελει δα και διαστημικη αναλυση, λες και βαρας φραππε ειναι, ολη τη δουλεια (καλη η κακη) θα στην κανει η μηχανη.

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε το θέμα είναι και τι σκατά καφέ βάζουν και σου βγάζουν το εσπρέσσο που φτιάχνουν μετά φρέντα/καπουτσίνα...

Άμα βάζουν κάποια μάρκα, κάτι σωστό τότε οκ αλλά υποψιάζομαι πως όχι...

Δημοσ.

Ε το θέμα είναι και τι σκατά καφέ βάζουν και σου βγάζουν το εσπρέσσο που φτιάχνουν μετά φρέντα/καπουτσίνα...

Άμα βάζουν κάποια μάρκα, κάτι σωστό τότε οκ αλλά υποψιάζομαι πως όχι...

Αυτο ισχυει παντου, παιζουν κατι τριτοδευτερες μαρκες φραπε για να μειωσουν το κοστος, που ο ο νεσκαφε θα σου φανει αγιασμα :rolleyes:

Δημοσ.

Πάντος εμένα μου άρεσαν όλες οι γεύσεις!

Άσχετα, άμα πάρω Espresso και τον κάνω όπως δείχνει εδώ (Freddo, και όχι Freddo Cappuccino) θα γίνει καλός;; Το λέω αυτό γιατί για ίσως να δοκιμάσω

(να πάρω ένα βάζο για την δουλειά)

Δεν ξέρει κανείς;;

Δημοσ.

Ο Φραπε ειναι μετριος και πινεται σε καταστασεις αναγκης, οπου ουσιαστικα δεν μπορεις να χεις εναν φρεντο. Ο οποιος ειναι πολυ ωραιοτερος :)

Δημοσ.

Ο Φραπε ειναι μετριος και πινεται σε καταστασεις αναγκης, οπου ουσιαστικα δεν μπορεις να χεις εναν φρεντο. Ο οποιος ειναι πολυ ωραιοτερος :)

Δεν "είναι μέτριος" εσύ τον πίνεις μέτριο. και δεν πίνεται σε καταστάσεις ανάγκης, άμα δεν θέλεις, ΔΕΝ πίνεις, δεν σε ανάγκασε κανείς, έλεος...

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος ο freddo ειναι απο καφε 100% αραπικο τουλαχιστον Α κατηγοριας (και υπαρχουν και ΑΑΑ κατηγοριες) οποτε μεταξυ των 2 δεν υπαρχει καν συγκριση. Freddo σιγουρα απο την ανθυγιεινη παπαρα που λεγεται φραπες.

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος ο freddo ειναι απο καφε 100% αραπικο τουλαχιστον Α κατηγοριας (και υπαρχουν και ΑΑΑ κατηγοριες) οποτε μεταξυ των 2 δεν υπαρχει καν συγκριση. Freddo σιγουρα απο την ανθυγιεινη παπαρα που λεγεται φραπες.

Αράπικος καφές δεν υπάρχει. Arabica λέγεται και είναι ποικιλία καφέ. Όμως όχι, δεν υπάρχει κάποιος ή κάτι που να ορίζει ότι ο espresso πρέπει να γίνεται από 100% καφέ Arabica.

Και για να σου πω και ένα μυστικό ακόμα... ενώ η Arabica είναι η καλύτερη ποικιλία καφέ, οι καλύτεροι καφέδες (σκόνες) που κυκλοφορούν δεν είναι από Arabica 100%. Οι πιο καλοί καφέδες γίνονται από blends διαφόρων ποικιλιών.

Δημοσ.

Τελικά μπορεί κανείς να μου πει αν ΜΠΟΡΩ να κάνω freddo (έτσι για να χαμε να λέγαμε..) με αυτόν ΕΔΩ τον τρόπο και να μου βγει καλός;;;

Δηλαδή να τον κάνω όπως κάνω τον φραπέ, και μιλάω για freddo και όχι freddo cappuccino, είπαμε, γάλα και ζάχαρι ΔΕΝ μπαίνει στον καφέ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...