Nik0s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ρε παιδια ειχα βαλει το office 2010 beta εδω και καιρο και τωρα που αγορασα το φιναλ ελληνικο δεν μπορει να μπει επειδη δεν απεγκαθειστειτε σωστα το βετα Δοκιμασα κατι removals apo to net αλλα τιποτα. Τι αλλο να κανω για να βγει? Εχει τυχει το ιδιο σε κανεναν σας? Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Επαναφορά συστήματος,αν έχεις ακόμα τόσο παλιό, αλλιώς συνέχισε να ψάχνεις removal, γιατί τελευταία λύσει format.
Nik0s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Επαναφροα την εχω απενεργοποιημενη,format δεν του κανω με τιποτα παλι. Αν κανεις ξερει removal που να δουλευει ας μου πει.
Captain Nemo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 μήπως να δοκιμάσεις να ξαναεγκαταστήσεις ή να επισκευάσεις το beta πάλι.Και μετα δοκίμασε απεγκατάσταση.
Nik0s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δεν την εχω το beta πλεον!! αλλα ειναι καλη ιδεα! Το your uninstaller κανει κατι παραπανω απο το ΤuneUp Utilities?
flik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Το your uninstaller απεγκαθιστά τα προγράμματα κανονικά τρέχοντας τον uninstaller του προγράμματος, αλλά μετά ψάχνει και καθαρίζει για registry και αρχεία που έχουν μείνει πίσω. Έτσι έχει γίνει και σε σένα, αλλά πλέον δεν θα υπάρχει στη λίστα του your uninstaller, όπως δεν υπάρχει και στη λίστα της προσθαφαίρεσης προγραμμάτων απο τον πίνακα ελέγχου φαντάζομαι. Εγώ προτείνω επανεγκατάσταση της beta, και μετά απεγκατάσταση με revo uninstaller που είναι free, ή του your uninstaller που είναι επί πληρωμή, αλλά νομίζω έχει 30 μέρες full trial.
Nik0s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 εθχαριστς παιδια την βετα που θα την βρω ομως?
flik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Απο εκεί που το είχες βάλει στην αρχή; Όχι; Γιατί με αυτή την υπόθεση το είπα εγώ. Αν δεν μπορείς να το βρεις τότε συνεχίζεις το ψάξιμο για removal tools ή manual cleanup. Αν βρω κάτι θα σου στείλω Edit: Ένα πρόχειρο search με οδήγησε σε έναν οδηγό, που λέει οτι το παρακάτω κάνει εκτός απο το 2007, και για το 2010: http://support.microsoft.com/kb/971179/
Nik0s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 eΕθυχαριστς το ειχα δοκιμασει χτες αλλα δεν καταφερε να το απεγκαταστησει πληρως καια υτο το ξερω επειδη το final δεν μπορει να μπει πανς απο προυπαρχουσα εκδοση οπως λεει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.