svanakas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Καλήμερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω εαν ειναι λογικο ο i7 του λαπτοπ να δουλευει idle στους 60 βαθμους (απο everest)? Είναι μαλιστα εντωνη η ζεστη που βγαζει απο πισω στους αεραγωγους.
svanakas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Πραγματικα τι να πω? Άμα δινουμε μια περιουσια για τον ι7 και αυτος δεν μπορει να τρέξει βαρια εφαρμογη εξαιτιας οχι επιδωσεων αλλα θερμοκρασιας τοτε ειναι σαν να μας κοροιδευουν! Οτι ειναι κορυφη το μηχανημα ειναι αλλα τι να το κανω?? ΑΑΑ κατι αλλο, πως μπορω να ανανεωσω εγγυηση ? Στα τοσα λευτα τα 50 - 100 Ε παραπανω πιστευω πως αξιζουν να εχω ισηχο το κεφαλι μου για 3 χρονια!!
antonl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Γενικά είναι ψιλογνωστό το θέμα του i7 με τις θερμοκρασίες σε πολλά (αν όχι σ όλα τα) laptops. Αν έπρεπε να πάρω i7 και με βόλευε, θα ψαχνόμουν για καμιά βάση με ανεμιστήρια. Αν ενδιαφέρεσαι για την επέκταση, καλού-κακού μην το αμελείς μιας και για κάποιους κατασκευαστές αυτό θα πρέπει να γίνει μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα απ την αγορά του laptop.
svanakas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Το καλο είναι πως το χειμονα τουλαχιστον θα το παιρνω στα ποδια μου και θα με ζεσταινει! Τέλως παντων ευχαριστω για τις πληροφοριες, ελπίζω να ξερει τι κανει η intel και να μην αρχιζει σε κανα δυο χρονια να μαζευει ι7 καρβουνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.