Προς το περιεχόμενο

Hp pavilion dv6 high temps!!!

svanakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω εαν ειναι λογικο ο i7 του λαπτοπ να δουλευει idle στους 60 βαθμους (απο everest)? Είναι μαλιστα εντωνη η ζεστη που βγαζει απο πισω στους αεραγωγους.

Δημοσ.

Πραγματικα τι να πω? Άμα δινουμε μια περιουσια για τον ι7 και αυτος δεν μπορει να τρέξει βαρια εφαρμογη εξαιτιας οχι επιδωσεων αλλα θερμοκρασιας τοτε ειναι σαν να μας κοροιδευουν! Οτι ειναι κορυφη το μηχανημα ειναι αλλα τι να το κανω?? ΑΑΑ κατι αλλο, πως μπορω να ανανεωσω εγγυηση ? Στα τοσα λευτα τα 50 - 100 Ε παραπανω πιστευω πως αξιζουν να εχω ισηχο το κεφαλι μου για 3 χρονια!!

Δημοσ.

Γενικά είναι ψιλογνωστό το θέμα του i7 με τις θερμοκρασίες σε πολλά (αν όχι σ όλα τα) laptops. Αν έπρεπε να πάρω i7 και με βόλευε, θα ψαχνόμουν για καμιά βάση με ανεμιστήρια.

Αν ενδιαφέρεσαι για την επέκταση, καλού-κακού μην το αμελείς μιας και για κάποιους κατασκευαστές αυτό θα πρέπει να γίνει μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα απ την αγορά του laptop.

Δημοσ.

Το καλο είναι πως το χειμονα τουλαχιστον θα το παιρνω στα ποδια μου και θα με ζεσταινει! Τέλως παντων ευχαριστω για τις πληροφοριες, ελπίζω να ξερει τι κανει η intel και να μην αρχιζει σε κανα δυο χρονια να μαζευει ι7 καρβουνα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...