Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Θα πωλούνται iPhone ? Ναι, θα πωλούνται iPhone 4. Είδαμε τόσο ένα stand με δύο iPhone 4 στην είσοδο (υπάρχει και η σχετική φωτογραφία στο πρώτο post), όσο και ένα ερμάριο με αρκετά κουτιά iPhone 4, έτοιμα για διάθεση. Σε σχετική μας ερώτηση, οι υπάλληλοι μας ενημέρωσαν ότι το iPhone 4 θα πωλείται αυτόνομα (χωρίς συμβόλαιο σε κάποιον πάροχο κινητής τηλεφωνίας) ενώ επιφυλάχθηκαν για το κατά πόσο θα το πωλούν και με πακέτα κινητής τηλεφωνίας στους δύο παρόχους (Cosmote, Vodafone) που το έχουν εντάξει στο δίκτυό τους. Ο τίτλος γιατί λέει ότι είναι "Το πρώτο Apple Premium Reseller κατάστημα στην Ελλάδα" ; Αφού και πριν από αυτό υπήρχαν Premium Resellers. Η διαφοροποίηση έγκειται στο ότι εδώ πρόκειται για Apple Premium Reseller Store, δηλαδή κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στα προϊόντα Apple και τα περιφερειακά τους. Ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο monobrand κατάστημα τεχνολογίας στην Ελλάδα.
Whiteyez Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δεν βλέπω να διαφέρει σε κάτι από την Document πχ.
damastes Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο monobrand κατάστημα τεχνολογίας στην Ελλάδα. Τα Sony center πουλάνε και άλλες μάρκες δηλαδή ; μάλλον πρώτο monobrand κατάστημα Apple θα εννοείς. sent from my HTC Magic using tapatalk
Whiteyez Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Τα Sony center πουλάνε και άλλες μάρκες δηλαδή ; μάλλον πρώτο monobrand κατάστημα Apple θα εννοείς. sent from my HTC Magic using tapatalk Μα το istorm δεν πουλάει μόνο apple προιόντα απότι είδα στο video, έχει και κάτι ηχεία που βάζεις το ipod/iphone για να παίζει μουσική, και αυτά απότι ξέρω είναι από άλλες εταιρείες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Είδα κουτάκια με Track Pads ή μου φαίνεται? Μάχη θα γίνει την Τετάρτη!
Mcknizia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Έχει και μερικά προϊόντα που είναι συμβατά με της συσκευές της apple.
SCORPIO777 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Ωραιο μαγαζι.εκεινο ομως το 15 ευρω για ρυθμιση λογαριασμου e-mail που ειναι 1/2 λεπτο δουλεια δεν μου εκατσε καλα.αλλα ειπαμε τα ενοικια τα κολωνακιωτικα.
Whiteyez Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Ενώ τα άλλα θεωρείς ότι έχουν λογικές τιμές;
SCORPIO777 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Ενώ τα άλλα θεωρείς ότι έχουν λογικές τιμές; Ολα τσιμπημενα ειναι αλλα το συγκεκριμενο βγαζει ματι.
efo355 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Ωραιο μαγαζι.εκεινο ομως το 15 ευρω για ρυθμιση λογαριασμου e-mail που ειναι 1/2 λεπτο δουλεια δεν μου εκατσε καλα.αλλα ειπαμε τα ενοικια τα κολωνακιωτικα. Και πολύ καλά κάνει γιατί αν ο άλλος είναι τόσο άχρηστος και δεν μπορεί να φτιάξει ένα email, ε τότε φίλε πλέρωνε (αφού βαριέσαι να το ψάξεις).
SCORPIO777 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Και πολύ καλά κάνει γιατί αν ο άλλος είναι τόσο άχρηστος και δεν μπορεί να φτιάξει ένα email, ε τότε φίλε πλέρωνε (αφού βαριέσαι να το ψάξεις). Εδω μιλαμε για την λογικοτητα των τιμων των υπηρεσιων και οχι τι γνωσεις εχει ο αλλος.μην τα μπερδευεις.
kostacurtas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Και πολύ καλά κάνει γιατί αν ο άλλος είναι τόσο άχρηστος και δεν μπορεί να φτιάξει ένα email, ε τότε φίλε πλέρωνε (αφού βαριέσαι να το ψάξεις). Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή λογική. Και το ίδιο νομίζει και η Apple, καθώς οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν στα επίσημα Apple Store. 10 ευρώ χρέωση για iPod restore...; Ένα κλικ ειναι. 25 ευρώ χρέωση για Backup ασφαλείας υπολογιστών Mac... Ελπίζω να μην εννοεί το Time Machine γιατί θα μπορούσε να καθιερωθεί ως ανέκδοτο.
efo355 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή λογική. Και το ίδιο νομίζει και η Apple, καθώς οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν στα επίσημα Apple Store. 10 ευρώ χρέωση για iPod restore...; Ένα κλικ ειναι. 25 ευρώ χρέωση για Backup ασφαλείας υπολογιστών Mac... Ελπίζω να μην εννοεί το Time Machine γιατί θα μπορούσε να καθιερωθεί ως ανέκδοτο. Υπάρχουν κάποια πολύ απλά πράγματα που όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που βαριούνται να ασχοληθούν. Ε όσοι βαριούνται πληρώνουν. Δε δέχομαι ότι δεν μπορεί ο άλλος να κάνει ένα ipod restore όπως λες (δεν έχω επαφή με mac). Είχα φίλο που είχε πάρει imac και για να του βάλει ραμ φώναζε τεχνικό από τη rainbow να έρθει στο σπίτι, ενώ την προηγούμενη μέρα του είχα ανοίξει το πορτάκι και πήγα να τη βάλω και τελευταία στιγμή μου λέει άστο καλύτερα δε ξέρω μη γίνει καμμιά βλακεία. Την επόμενη μέρα με έπαιρνε τηλέφωνο και μου κλαίγονταν γιατί του πήρε 50 ευρώ για να του βάλει τη ραμ. Ε καλά να πάθει. Εγώ 100 θα χρέωνα.
SCORPIO777 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Και το ίδιο νομίζει και η Apple, καθώς οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν στα επίσημα Apple Store. Δεν το ηξερα αυτο.αν ειναι οντως ετσι θα πρεπει να αναθεωρησουν καποια πραγρατα αν θελουν να πανε καλα.
Mcknizia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Στο istorm θα υπάρχει κατάλογος με όλα τα προιόντα του καταστήματος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα