Mcknizia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Η ιστοσελίδα του istorm ( istorm.gr ) θα ανοίξει σήμερα 7.00 το απόγευμα ;
GR1337 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν τους χάλασε που θα κάνουν εγκαίνια με παλιά προϊόντα. Για να δούμε ποιός θα αγοράσει τα παλιά ipods.
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Απο τιμές τι λεει? Ειναι ίδιες με τα αλλα καταστήματα?
Mcknizia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγα istorm .Πάρα πολύ κόσμος .Ωραίο πάντως το μαγαζί . Όπως είδα όσοι έφευγαν από το istorm είχαν αγοράσει το iPhone 4 . Καλά ήταν !!!!
AleXcruiser Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια το istorm εχει ipad??????? όχι θεν έχουνε ! Τέλος σεπτέμβρη μαλον ? Κάτι αλο ... Γιατί λένε ότι ειναι το πρώτο Apple Premium Reseller?! Το Document τη ινε ?! -> http://www.isquare.gr/appleproducts/authorised-resellers Επίσης , τη διάφορα έχουν τα Premium Reseller με τα Authorised Resellers? I System Graph, θεν πουλαι μόνο Αpple προϊόντα σαν το iStorm?! Οπότε που ινε η διάφορα ...
stratos789 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια ξερεται αν ειναι οι τιμες καλες η τσουχτερες?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Πότε θα ανοίξει ρε παιδιά και στη Θεσσαλονίκη ένα;;;
dinodxr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Πότε θα ανοίξει ρε παιδιά και στη Θεσσαλονίκη ένα;;; αχαχαχαχαχαχ....εδω περιμεναμε τοσα χρονια για να φτιαχτει στην αθηνα,,και λες για θεσσαλονικη...
dmgmacbookpro Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Απο το "Ρύθμιση email σε Mac 15E" θα μπορούσε να καταλάβει κάποιος ότι το κατάστημα δεν θα μπορούσε να είναι πουθενά αλλού παρα ΜΟΝΟ στην Ελλαδίτσα ... είπαμε ρε παιδιά ...μήπως να βάζατε και είσοδο στο μαγαζί??? papatzel150 οκτανίων!!!
andypolitis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 αχαχαχαχαχαχ....εδω περιμεναμε τοσα χρονια για να φτιαχτει στην αθηνα,,και λες για θεσσαλονικη... Τι θες να πεις???
dinodxr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εννοώ ότι κατάστημα στα πρότυπα τη μαμάς apple δεν είχαμε ,είχαμε μόνο το document ..τουλάχιστον Θεσσαλονίκη που έχω ανεβεί υπάρχουν τα MadMacs ..αυτό εννοώ φτάσαμε στο 2010 για να φτιαχτεί ένα τέτοιο κατάστημα ... (τσιμπημένες τιμές εδώ που τα λέμε ) Sent from my iPhone using Insomnia.app
Mr.Hartnoll Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Thread για άνοιγμα καταστήματος ενώ όλα τα άλλα thread είναι για gadget, hardware, software... Πριν λίγες μέρες νομίζω άνοιξε Public στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, γιατί δεν μπορώ να βρω ανάλογο thread ? Είμαι σίγουρος πως έχω δει ad για τα Public (τεχνολογίας κυρίως και αυτά) στο top του forum. Κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στo Apple Reseller δωρεάν προβολή
dinodxr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Thread για άνοιγμα καταστήματος ενώ όλα τα άλλα thread είναι για gadget, hardware, software... Πριν λίγες μέρες νομίζω άνοιξε Public στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, γιατί δεν μπορώ να βρω ανάλογο thread ? Είμαι σίγουρος πως έχω δει ad για τα Public (τεχνολογίας κυρίως και αυτά) στο top του forum. Κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στo Apple Reseller δωρεάν προβολή τι εννoεις με την φραση 'δωρεαν προβολη' ...λες και ειχαμε μια σχοτουρα να διαφημισουμε κανεναν....epic fail...απλα το αναφερουμε γιατι ειναι το πρωτο καταστημα retail της μαμας apple, και γινεται μια νεα αρχη στην ελλαδα και ιδιαιτερα στην αθηνα σχετικα με τ υλικο της apple.... Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις ενα thread για το πρωτο Publiκ..οπως λεσ και εσυ..(Βαζω Κ στο Public για να μην κανω διαφημιση... a:ploha
Mr.Hartnoll Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 τι εννoεις με την φραση 'δωρεαν προβολη' ακριβώς αυτό: απλα το αναφερουμε γιατι ειναι το πρωτο καταστημα retail της μαμας apple, και γινεται μια νεα αρχη στην ελλαδα και ιδιαιτερα στην αθηνα σχετικα με τ υλικο της apple. το θέμα μου είναι απλό, άλλο ειδήσεις για τεχνολογία άλλο για ένα κατάστημα ίσως να μην ενόχλησε κανέναν άλλον, αλλά με όλο το σεβασμό είναι ορισμός του spam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα