mdr21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Βαλε public στην αναζητηση και θα βρεις πολλα σχετικα θεματα , διαφημιζοντας μαλιστα και πολλες προσφορες!! Βαριεμαι να ψαξω αλλα σιγουρα υπαρχει και ειδηση για το πρωτο public καταστημα στην Ελλαδα. Πρωτο καταστημα στο ειδος του , που πουλαει τεχνολογικα προιοντα με μεγαλη απηχηση , που μπορει να αλλαξει στο μελλον τους κανονες εξυπηρετησης και σερβις στον χωρο , στην Ελλαδα γιατι να μην ειναι τεχνολογικη ειδηση? Spam θα ηταν να σου ερχονται προσωπικα μηνυματα με διαφημισεις για προϊοντα apple που τοσο σε ενοχλουν. Το να ειναι μια ειδηση απο τις πολλες στη λιστα που εσυ μπορεις να επιλεξεις αν θα την διαβασεις σιγουρα ΔΕΝ ειναι spam.
Mr.Hartnoll Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 mdr21 & dinodxr δεν έχω ιδέα γιατί με προκαλείτε να αναλύσω το προφανές. Εγώ από την πλευρά μου αν και ξέρω πως το posting σε αυτό το thread βοηθάει την διαφήμιση επιμένω γιατί πραγματικά το spam μου σπάει τα νεύρα το spam δεν χρειάζεται να είναι pm μόνο, είναι *unsolicited μηνύματα (*adj.Not looked for or requested). Όλα τα άρθρα σε αυτό το συγκεκριμένο μέρος του φόρουμ προβάλουν θέματα για τεχνολογία, ειδήσεις για συγκεκριμένο software & hardware όχι για συγκεκριμένο έμπορο. Δεν με νοιάζουν φυσικά ούτε τα public ούτε τα apple store. To επιχήρημα μου ήταν πως όπως δεν έχει θέση εδώ thread για public στην θεσσαλονίκη δεν έχει και για apple store στην αθήνα. Υπάρχουν ειδικές κατηγορίες για προσφορές, apple hardware, apple software ? Ναι. Kαι οπότε εκεί το thread δεν θα ήταν offtopic.
dinodxr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 mdr21 & dinodxr δεν έχω ιδέα γιατί με προκαλείτε να αναλύσω το προφανές. Εγώ από την πλευρά μου αν και ξέρω πως το posting σε αυτό το thread βοηθάει την διαφήμιση επιμένω γιατί πραγματικά το spam μου σπάει τα νεύρα το spam δεν χρειάζεται να είναι pm μόνο, είναι *unsolicited μηνύματα (*adj.Not looked for or requested). Όλα τα άρθρα σε αυτό το συγκεκριμένο μέρος του φόρουμ προβάλουν θέματα για τεχνολογία, ειδήσεις για συγκεκριμένο software & hardware όχι για συγκεκριμένο έμπορο. Δεν με νοιάζουν φυσικά ούτε τα public ούτε τα apple store. To επιχήρημα μου ήταν πως όπως δεν έχει θέση εδώ thread για public στην θεσσαλονίκη δεν έχει και για apple store στην αθήνα. Υπάρχουν ειδικές κατηγορίες για προσφορές, apple hardware, apple software ? Ναι. Kαι οπότε εκεί το thread δεν θα ήταν offtopic. look φιλε//αν θες διαβαζεις στο insomnia τα threads που γραφονται..δεν σε πιεζει κανεις και που κολλαει η φραση spam..εμενα παντως προσωπικα με προσβαλεις με αυτα που λες..αν θυμαμαι καλα εχω γραψει και στο tread που ειχε γινει για το public και το saturn..οσο για το που θα μπει το thread αυτο απο οτι βλεπω το εχουμε στο μερος του server που αναγραφονται ολες οι ειδησεις ανα τον κοσμο....δηλαδη ετσι οπως το πασ το thread που εγινε σχετικα με την Intel που με 50$ σου κανει overclocking...EINAI SPAM///:mad:
dinodxr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ειναι ουτε προσφορα ουτε αναφερουμε τιμες προιοντων εδω...ειναι απλα μια ειδηση και παρτω οπως θες...
Aztec Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Φυσικά και το κλείδωμα της Intel δεν είναι spam . Αφορά software κλείδωμα επεξεργαστών και υπερχρονισμο.Δεν φωνάζει κανείς για νέα για όλες τις εταιρείες.Αν βγω να πω όμως ότι άνοιξε ο μπάρμπα μητσός μαγαζί με εξειδίκευση στα προϊόντα τάδε ε δεν είναι θέμα τεχνολογίας. Για μένα ακόμα ενα μαγαζί είναι.
Mr.Hartnoll Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 look φιλε//αν θες διαβαζεις στο insomnia τα threads που γραφονται..δεν σε πιεζει κανεις ούτε τα ads με τα οποία είναι γεμάτο το myspace με πιέζει κάποιος να τα διαβάσω. το που θα βάλεις την διαφήμιση είναι το παν. αν μπει εκεί που δεν τη περιμένεις, εκεί που δεν τη ζητάς, εκεί που άλλο είναι το topic είναι unsolicited, ορισμός του spam. σκόπιμα αγνοείς τους στοιχειώδεις μηχανισμούς της διαφήμισης
dinodxr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Φυσικά και το κλείδωμα της Intel δεν είναι spam . Αφορά software κλείδωμα επεξεργαστών και υπερχρονισμο.Δεν φωνάζει κανείς για νέα για όλες τις εταιρείες.Αν βγω να πω όμως ότι άνοιξε ο μπάρμπα μητσός μαγαζί με εξειδίκευση στα προϊόντα τάδε ε δεν είναι θέμα τεχνολογίας. Για μένα ακόμα ενα μαγαζί είναι. ρε παιδια ελεοσ...πφφφ προβληματα που εχετε//μηπως εχω παρει και λεφτα για να σχολιασω σχετικα με το καταστημα ..ειναι απλα μια ειδηση σε ενα foroum τεχνολογιας..
dinodxr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 εγω το επαναλαμβανω και ας λετε οτι θελετε ειναι μια ειδηση...εσεις παρτε το οπως θελετε δεν με ενδιαφερει και πολυ...
Aztec Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρουμε πόσο καλά πληρώνονται οι υπαλληλοι ως apple experts ;
dinodxr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ούτε τα ads με τα οποία είναι γεμάτο το myspace με πιέζει κάποιος να τα διαβάσω. το που θα βάλεις την διαφήμιση είναι το παν. αν μπει εκεί που δεν τη περιμένεις, εκεί που δεν τη ζητάς, εκεί που άλλο είναι το topic είναι unsolicited, ορισμός του spam. σκόπιμα αγνοείς τους στοιχειώδεις μηχανισμούς της διαφήμισης σκοπιμα αγνοω? φιλαρα δεν σε ξερω δεν με ξερεις και εχεις αρχισει να μου σπας τα νευρα..πρωτον το thread δεν το δημιουργησα εγω και παλι θα το πω ειναι μια ειδηση οπως οι πολλες που ακουμε καθημερινα..αν θες αυτο καταλαβε το αμα ψαξεις μεσα στην κατηγορια των ειδησεων θα βρεις πολλεσ παρομοιες ειδησεις με αυτη///:mad:
dinodxr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 επισης αν εχετε δει το insomnia.gr στο official channel στο youtube εκανε ολοληρη ξεναγηση στο νεο αυτο καταστημα...Ετσι οπως το πας αυτοι δηλάδη πληρωθηκαν για να το κανουν αυτο ελεος...
dinodxr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρουμε πόσο καλά πληρώνονται οι υπαλληλοι ως apple experts ; μην υπολογιζεις και πολλα.....
elven Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ανοίγει κι άλλο τώρα,θα δούμε σν τύχει της ίδιας προβολής
dinodxr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ανοίγει κι άλλο τώρα,θα δούμε σν τύχει της ίδιας προβολής θεσσαλονικη?
elven Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 όχι Αθήνα,το Golden-i, παντού κολλάει ένα i φαίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα