Προς το περιεχόμενο

Διεστραμένη πετάει κουταβάκια σε ποτάμι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έτσι. Πάνω απ όλα ανθρωπιά! Δε θα γίνουμε κι ίσα κι όμοια με τους βασανιστές ζώων.

Δεν νομιζω οτι προλαβαινεις να αντιδρασεις ψυχραιμα(η τουλαχιστον ο μεσος ορος) αντικριζοντας αυτο το θεαμα.

Εγω παντως ειμαι σιγουρος ,γνωριζοντας πως αντιδραω σε τετοιες καταστασεις ενστικτωδως οτι θα της εκανα ζημια εφορου ζωης,αν φυσικα δεν της αφαιρουσα την ζωη κατα λαθος

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πιστευω ανετα πως εαν ημουν εκει με μια ακαριαια κινηση θα την αφηνα αναπηρη εαν οχι νεκρη στο δευτερολεπτο

Είναι κάποιος κλάδος της ψυχολογίας αυτός;

Δημοσ.
Δεν νομιζω οτι προλαβαινεις να αντιδρασεις ψυχραιμα(η τουλαχιστον ο μεσος ορος) αντικριζοντας αυτο το θεαμα.

Εγω παντως ειμαι σιγουρος ,γνωριζοντας πως αντιδραω σε τετοιες καταστασεις ενστικτωδως οτι θα της εκανα ζημια εφορου ζωης,αν φυσικα δεν της αφαιρουσα την ζωη κατα λαθος

Ναι, ο «μέσος όρος» θα πιανε μια πέτρα και θα τη χτυπούσε στο κεφάλι αλά «Μη αναστρέψιμος». Εναλλακτικά θα την έπιανε απ το κεφάλι και θα τις το κρατούσε κάτω απ το νερό του ποταμού για κανα 10λεπτο. Σε κοριτσάκι 10-15 ετών όλα αυτά.

Δημοσ.
Είναι κάποιος κλάδος της ψυχολογίας αυτός;

σοκαριστηκες ε?

---------- Προσθήκη στις 14:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:50 ----------

Ναι, ο «μέσος όρος» θα πιανε μια πέτρα και θα τη χτυπούσε στο κεφάλι αλά «Μη αναστρέψιμος». Εναλλακτικά θα την έπιανε απ το κεφάλι και θα τις το κρατούσε κάτω απ το νερό του ποταμού για κανα 10λεπτο. Σε κοριτσάκι 10-15 ετών όλα αυτά.

α δεν ηξερα οτι την τοσο μικρη!Σε αυτη την περιπτωση ισως της εσπαγα τον αγκωνα του χεριου με το οποιο πεταγε τα κουταβια με γονατια.Ξερεις ακριβως πανω στην κλειδα κ κρατωντας το χερι της με το ενα μου χερι για σφοδρη αντισταση καθως θα προσκρουει ο αγκωνας της στο γονατο μου.Νομιζω ειναι προτιμοτερο απο το να της αφαιρεσω την ζωη σε τοσο μικρη ηλικια.Χωρις να εγγυουμαι οτι δεν θα της την αφαιρουσα afer all

Δημοσ.

Σε ολες τις περιπτωσεις χαμενος θα εβγαινες εσυ, γιατι η σωματικη βλαβη (και το μεγεθος της) δεν ειναι πλημμελημα, που ειναι η κακοποιηση των ζωων. Οποτε, καλο ειναι να τοι κοιταξεις το προβληματακι σου με τον αυθορμητισμο :-)

Δημοσ.
Σε ολες τις περιπτωσεις χαμενος θα εβγαινες εσυ, γιατι η σωματικη βλαβη (και το μεγεθος της) δεν ειναι πλημμελημα, που ειναι η κακοποιηση των ζωων. Οποτε, καλο ειναι να τοι κοιταξεις το προβληματακι σου με τον αυθορμητισμο :-)

Σιγα μωρε,ερημια ηταν.Ενα τροχαδι κ μην τον ειδατε.Σε περιπτωση που αρχιζε να φωναζει θα της ανοιγα την τραχεια ειτε με λαβη με τα δαχτυλα ειτε με οτι προχειρο εβρισκα

Δημοσ.

Ά, το έδειξε και ο ΣΚΑΙ το πρωί το βίντεο. Μετά είχε κι ένα παιδοψυχολόγο που προσπάθησε να το αναλύσει και συγκεκριμένα είπε πως "συνήθως πρόκειται για παιδιά που δεν έχουν δεχτεί αγάπη και στοργή μεγαλώνοντας" και κάτι τέτοια σχετικά.

Τουλάχιστον αυτό δείχνει να έχει μια εξήγηση. Αυτά που διαβάσαμε εδώ πέρα με τη "σφαγή" που θα έκανε ο καθένας δε ξέρω τί εξήγηση έχουν... :P

Δημοσ.
Ά, το έδειξε και ο ΣΚΑΙ το πρωί το βίντεο. Μετά είχε κι ένα παιδοψυχολόγο που προσπάθησε να το αναλύσει και συγκεκριμένα είπε πως "συνήθως πρόκειται για παιδιά που δεν έχουν δεχτεί αγάπη και στοργή μεγαλώνοντας" και κάτι τέτοια σχετικά.

Προφανώς αλμπάνης τσαρλατάνος χωρίς κλινική πείρα. Σκίστης κειπέρα τη μήτρα, δώστης τη συκωταριά στο χέρι, βγάλτης τα μάτια και σοδόμισε το κρανίο της χωρίς έλεος, ξερίζωσέ της τις ωοθήκες και παίξε μ΄αυτές πινγκπόνγκ.

Δημοσ.
Είναι διασκεδαστικό το πώς σοκάρεστε.

Το πώς περιμένετε κάτι παραπάνω, το πώς είστε έτοιμοι να ξαναπιστέψετε πως είμαστε ικανοί για κάτι παραπάνω.

Είναι σχεδόν συγκινητικό.

Και το πως κάποιοι εχουν την μαγική ικανότητα του να μεταμορφώνονται σε διάφορα όντα ή μηπως πρόκειται περι της πραγματικής τους φύσης;

Δημοσ.

όπως πολύ σωστά βέβαια παρατήρησαν κάποιοι, το ίδιο πράγμα (πέταμα/πνίξιμο σκυλιών γατιών) γίνονταν και στα χωριά μας. πιθανότατα και από τον παραδοσιακό παπούλη μας ή από την γλυκιά γιαγιά μας.

δεν θα μπω στον πειρασμό να χαρακτηρίσω το γεγονός (έχοντας στο σπίτι 1 σκύλο και 3 γάτες καταλαβαίνετε ότι μάλλον θα ήμουνα στο πνεύμα του μεγαλύτερο μέρους των σχολιαστών).

εκείνο βέβαια που κάνει εντύπωση (σε σχέση με το παρελθόν) είναι ότι ενώ παλιά στα χωριά αυτή η πρακτική ήταν "αποδεκτή" κανένας δεν το φώναζε. κανένας δεν το περηφανευόταν.

ενώ σήμερα όχι μόνο κάποιος προβαίνει στην ενέργεια αλλά το βιντεοσκοπεί και το "μοιράζεται" με όλη την υφήλιο.

ίσως λίγο off topic αλλά θέλησα να μοιραστώ την σκέψη μου μαζί σας

Δημοσ.
όπως πολύ σωστά βέβαια παρατήρησαν κάποιοι, το ίδιο πράγμα (πέταμα/πνίξιμο σκυλιών γατιών) γίνονταν και στα χωριά μας. πιθανότατα και από τον παραδοσιακό παπούλη μας ή από την γλυκιά γιαγιά μας.

δεν θα μπω στον πειρασμό να χαρακτηρίσω το γεγονός (έχοντας στο σπίτι 1 σκύλο και 3 γάτες καταλαβαίνετε ότι μάλλον θα ήμουνα στο πνεύμα του μεγαλύτερο μέρους των σχολιαστών).

εκείνο βέβαια που κάνει εντύπωση (σε σχέση με το παρελθόν) είναι ότι ενώ παλιά στα χωριά αυτή η πρακτική ήταν "αποδεκτή" κανένας δεν το φώναζε. κανένας δεν το περηφανευόταν.

ενώ σήμερα όχι μόνο κάποιος προβαίνει στην ενέργεια αλλά το βιντεοσκοπεί και το "μοιράζεται" με όλη την υφήλιο.

ίσως λίγο off topic αλλά θέλησα να μοιραστώ την σκέψη μου μαζί σας

Λερώνεις το thread φίλε. Είναι δυνατόν να γράφεις σωστά πράγματα χωρίς trollies;

Do it like pournaras and freedubus!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...