Προς το περιεχόμενο

αγορά ipad clone


BLACKBIRT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις απομιμήσεις του ipad.

Αξίζουν ;;;;;;

 

Επειδή σκέφτομαι σοβαρά για αγορά , υπάρχει κανένας που να μου προτίνει κάποιο μοντέλο !!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να στο θέσω διαφορετικά:

 

Έπεσε στα χέρια μου ένα hi-phone, μια απομίμιση του iPhone.

 

Η παραπάνω πρόταση μπορεί να θεωρηθεί βλαστήμια προς τις απομιμήσεις. Έχω δει μαϊμούδες αλλά τέτοιας εμβέλειας ουρακοτάγκο πρώτη φορά έβλεπα.

 

Αν μια μαϊμού θέλει μπανάνες, αυτό έτρωγε το μπανανόδασος. Άνετα.

 

Μακριά. Θα κλαις τα λεφτά σου, όσα λίγα και αν φαίνονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες μετά...

Πέρα από το ότι... 'η γενικότερη λογική' είναι αυτό που πάνε να αντιγράψουν μόνο, τι λιγότερο προσφέρει, σε αναλογία της τιμής του κιόλας, ένα iPad clone, από το αυθεντικό;

Γιατί, απ' τη μία, αν πάρει κάποιος ως δεδομένο ότι κάποιοι προτιμούν σε τρομερό βαθμό ένα... HTC Desire από ένα iPhone 4, ας πούμε, λογικό είναι να μην είναι απαραιτήτως καλύτερο το iPad. Εκτός αν είναι νωρίς ακόμα.

 

Απ' την άλλη, θεωρώ ότι μετράει το ότι το λειτουργικό στο ένα θα είναι πιο οικείο απ' ό,τι στο άλλο, και η τιμή είναι πιο προσιτή, θεωρητικά πάντα.

 

Θα με ενδιέφερε, πάντως, να μάθω αν όντως συμφέρει, γιατί το να πληρώνεις λιγότερα είναι ένα πράγμα, αλλά αν (ακόμα, τουλάχιστον) παίρνεις... ακόμα λιγότερα για τα λεφτά αυτά, ε, δεν αξίζει τον κόπο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνήθως τα αντίγραφα έχουν resistive οθόνη, ενώ τα IPad,Galaxy Tab έχουν capacitive. Το λειτουργικό τους συνήθως είναι Android, η έκδοση του οποίου εξαρτάται από τον επεξεργαστή.

Από άποψη τι πέρνεις με τα λεφτά σου, εξαρτάται από το μοντέλο. Πχ. υπάρχει ένα με 2 κανονικού μέγέθους USB+ 2 SD+GPS.

(Να θυμίσω ότι το IPad έχει μόνο μία USB)

Τώρα, θα έλεγα να μην δηλώνετε έτσι εύκολα ότι η ποιότητα είναι χάλια, επειδή έπεσε στα χέρια σας ένα αντίγραφο (που μπορεί να ήταν και το χειρότερο ποιοτικά που υπάρχει+ των 50 Ευρώ...)Επειδή έχω κλώνο του NokiaN97 σου λέω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα...το δικό μου είναι μια χαρά- ο υπάλληλος σε τμήμα κινητών το πέρασε για το γνήσιο, και αφού του είπα τι είναι ζήτησε να το δοκιμάσει. Είπε ότι έχει μια χαρά οθόνη...και βέβαια έδωσα 100Ευρώ και όχι 600, οπότε αν θέλω να το αλλάξω δεν θα κλαίω τα λεφτά μου. Συν το ότι έχει 2 sim, που εμένα με βολεύει πάρα πολύ-και τηλεόραση.

Τώρα, το πρόβλημα είναι ότι ουσιαστικά δεν έχεις εγγύηση...άντε στείλ'το πίσω Κίνα αν χαλάσει...

Πάντως διάβασε εδώ για να πάρεις μια ιδέα

www.slatedroid.com/forum.php

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προτεινω haipad m701 το οποιο εχει και hdmi αξιοπρεπη οθονη και λειτουργικο 2.2 οσο αφορα την οθονη μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα αν και resistive οπως αναφερε και ο πιο πανω εξαρταται και απο τα χρηματα που δινεις εγω εδωσα 150 ευρω και μεχρι τωρα ειμαι ευχαριστημενος ,ο μονος λογος που ισως το δωσω ειναι τωρα τις γιορτες που σκεφτομαι το ps3 (οχι διοτι εχει σπασει) 3:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...