user27 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα σας!Εχω το hp compaq με καρτα γραφικων intel 4500mhd και εξοδο hdmi και το συνδεω με τη νεα μου lcd tv.Οταν ομως βαζω στις ρυθμισεις αναλυση 1920χ1080 (μονη οθονη την tv) δειχνει την εικονα θολα και χειροτερα απο αλλες αναλυσεις.Το ιδιο αποτελεσμα εχω τοσο με ενα φτηνιαρικο καλωδιο hdmi, οσο και με ενα clicktronic των 30€.Καμια βοηθεια παιδια? edit: Μεχρι την 1280χ1024 ολα οκ, αλλα στις μεγαλυτερες εχει τη θολουρα!Επισης σε συνδεση με καλωδιο vga δεν υπαρχει προβλημα!
user27 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 lg 42sl9000. Δεν ξερω αν εχει σημασια, αλλα οταν τη συνδεω μεσω hdmi το laptop την αναγνωριζει σαν ψηφιακη tv, ενω οταν τη συνδεω μεσω vga σαν οθονη υπολογιστη και εχω επιπλεον δυνατοτητες σε ρυθμισεις ως προς τη θεση της εικονας κλπ με το τηλεχειριστηριο της tv.
rigo0sotirhs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Sorry αλλά αν δεν βγάλεις άκρη με τις ρυθμίσεις το ποιο πιθανό είναι να μην τα καταφέρνει η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών
user27 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Εφοσον απτη θυρα vga του laptop βλεπω αψογη εικονα σε 1920χ1080 δε νομιζω να φταιει η καρτα γραφικων.Παντως τωρα ειδα σε ξενο φορουμ καποιος ειχε το ιδιο προβλημα και εφταιγε το καλωδιο hdmi που δεν ηταν εκδοση 1,3.Πως μπορω να ελεγξω τι εκδοση ειναι τα δικα μου?
user27 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικα το προβλημα λυθηκε μπαινοντας στις ρυθμισεις της τηλεορασης και βαζοντας "ετικετα PC" στην αντιστοιχη θυρα hdmi.Τι γριφος και αυτος!
alcemist Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μια σχετική ερώτηση ενός άσχετου: σε σύνδεση laptop με TV με καλώδιο HDMI περιλαμβάνεται και ο ήχος ή χρειάζεται άλλη σύνδεση από την κάρτα ήχου;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ολα ειναι σωστα εγκατεστημενα, περιλαμβανεται ο ηχος. Προσωπικα, προβληματα μεταφορας ηχου μου εχουν τυχει μονο οταν παιζει μετατροπεας DVI-> HDMI. Με HDMI-> HDMI ποτέ.
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Περνάει κανονικά ο ήχος μέσα από το HDMI...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.