ColdFusion Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 για δες αυτο >http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Controllers---Hub/Belkin-Mobile-Hub-Black-Controller-USB-2-0-4-Port-F5U404PerBLK.htm
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Υποψην, εχω βαλει μια TP LINK USB 2.0 σε πολλους παμπαλιους υπολογιστες με usb 1.1, και δουλευε μια χαρα. Απλα συνδεοταν ως 802.11b και οχι g, με μεγιστη ταχυτητα αυτη της usb 1.1, δηλαδη 11mbps.
Timour21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Υποψην, εχω βαλει μια TP LINK USB 2.0 σε πολλους παμπαλιους υπολογιστες με usb 1.1, και δουλευε μια χαρα.Απλα συνδεοταν ως 802.11b και οχι g, με μεγιστη ταχυτητα αυτη της usb 1.1, δηλαδη 11mbps. Το γύρναγες εσύ σε b? ή γινόταν αυτόματα? Δεν δοκίμασα να κάνω κάτι τέτοιο. @Coldfusion Φίλε κάτι τέτοιο δεν θα τον βοηθήσει σε κάτι, αφού αν συνδέσει το hub σε θύρα 1.1, όλο το hub θα παίζει σε 1.1 μετά. Θέλει usb controller.
The_Judas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχουν Pci usb 2.0 με 8-9 ευρώ. Δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει και αν είναι παλιό pc που χρησιμοποιείται θα τις χρειαστεί σίγουρα τις θύρες αυτές.
mpampis007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Περέργο πράγμα πάντως ρε παιδιά...Μόλις τώρα το λειτουργώ μια χαρά στο απαρχαιωμένο του πατέρα μου που σας έλεγα...με usb 1.0 !!! Τί στον 666 φταίει στο άλλο; Λοιπόν ευχή και κατάρα... Μην πάτε να φτιάξετε ποτέ Inovator στο e-shop. Το καταραμένο απο τότε που το πήρα, έχει 1000 και άλλα τόσα προβλήματα... Τέλος πάντων... Λέτε να φταίει τίποτα άλλο, ή ο συνδιασμός usb 1.0 και απόστασης;
panospc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Με καμιά live διανομή του Linux δοκίμασες; Για να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να υπάρχει πρόβλημα με την εγκατάσταση των Windows...
mpampis007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Τελευταία έχασα το usb με τα mint που είχα και δεν έχω αλλες διανομές πρόχειρες... Πάντως εγκατεστησα στο pc το πρόγραμμα που έρχεται με την κεραία και δείχνει πως σε αντίθεση με τα παράθυρα βρίσκει το μοντεμ...Τώρα το πρόβλημα είναι πως ρυθμίζω το πρόγραμμα για να μπαίνει στο νετ... Τέλος πάντων απο εδώ και πέρα μπορώ (ελπίζω) να το βρώ... Σας ευχαριστώ πολύ... Αν τυχόν ξέρει κάποιος πάντως είμαστε ανοιχτά!!! Το πρόγραμμα είναι το TP-LINK Wireless Client Utility, όποιος σκεφτεί να το googlαρει δεν χρειάζεται, το κάνω μόνος μου...
mpampis007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Συγχωρέστε με, αλλά σαν νέο μέλος σε αυτό το φόρουμ, δεν ξέρω πώς κλείνει το θέμα... Βρήκα λύση στο πρόβλημά μου, ξαναευχαριστώ πολύ!
greece_gus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Το θέμα κλείνει με το να μας καταστήσεις κοινωνούς της λύσης που βρήκες..
disqualified Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Συγχωρέστε με, αλλά σαν νέο μέλος σε αυτό το φόρουμ, δεν ξέρω πώς κλείνει το θέμα... Βρήκα λύση στο πρόβλημά μου, ξαναευχαριστώ πολύ! πες μας τη λυση του προβληματος ωστε να βοηθησει αλλους χρηστες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Το γύρναγες εσύ σε b? ή γινόταν αυτόματα? Δεν δοκίμασα να κάνω κάτι τέτοιο. Οχι, μονο του. Μπορει και να δουλευε σε g mode, αλλα παντα μου εγραφε ταχυτητα απο 11mbps και κατω. Νομιζω οτι τα g δεν δουλευουν σε 11mbps, αλλα σρ 54/48/32/24/12/πιο κατω. Οχι 11.
Voodooman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Το θέμα κλείνει με το να μας καταστήσεις κοινωνούς της λύσης που βρήκες.. :-) καλό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.