JERONIMO888 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω συνδεσει σε απλο πολυμπριζο το pc και τα περιφερειακα και επειδη δεν φτανει στην πριζα πηρα και αλλο ενα μονο που ειπα να παρω ασφαλειας γιατι εχουν καει 2-3 φορες μνημες και καρτα γραφικων αλλα δεν ξερω αν κανει να συνδεσω το απλο στο ασφαλειας η το αναποδο οποιος γνωριζει ας απαντησει
damastes Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλικα πάντα, μιας και ήδη την έχεις πατήσει 2 φορές, μήπως θα έπρεπε να σε προβληματίζει περισσότερο η αγορά ενός ups; sent from my HTC Magic using tapatalk
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα στο μελλον ισως τωρα θελω να μαθω αν κανει να τα συνδεσω και πως
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείς να τα συνδέσεις όπως θέλεις ο μόνος περιορισμός είναι στα πόσα watt αντέχει , αυτό το βλέπεις γραμμένο κάπου πάνω στο πολύμπριζο σε ανάγλυφο.
iced Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Θα βαλεις το καλο στην πριζα. Συνδεσε εκει το pc και οτι αλλο και στην τελευταια πριζα βαλε το απλο πολυπριζο...
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Αν συνδεσω στο καλο το pc,οθονη,κτλπ μετα συνδεσω το καλο στο απλο πολυμπριζο και το απλο να καταληξει στην πριζα, θα εχω προστασια?
ikskarda Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Θα βαλεις το καλο στην πριζα. Συνδεσε εκει το pc και οτι αλλο και στην τελευταια πριζα βαλε το απλο πολυπριζο... και εγω ετσι τα χω συνδεσει . και στις υποδοχες του καλου εχω βαλει υπολογιστη , οθονη , ηχεια και στο απλο οτι θελω να βαλω να παρει ρευμα ( κινητο , φωτιστικο κτλ)
anrim27 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος,αλλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Λογικα την ιδια προστασια θα εχεις. (Αρκει και το απλο πολυμπριζο να αντεχει τα watt των συσκευων που θα συνδεσεις--...αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.) Αν εφαρμοστει καποια υπερταση, θα διακοπει στο πολυμπριζο ασφαλειας(ειτε αυτο τοποθετηθει πρωτο ειτε τοποθετηθει δευτερο) Αρα οι συσκευες που ειναι συνδεδεμενες στο 2 κατα σειρα πολυμπριζο θα ειναι προστατευμενες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.