dermitzos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι η ώρα που απομένει μέχρι να τελειώσει το test. Έχουν συγκεκριμένη διάρκεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 @gtroza ακριβώς..είναι η ώρα που σου απομένει να ολοκληρώσεις το τεστ... βλέπω σε seamonkey το σκίζει λίγο...ποία έκδοση έχεις;
gtroza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 @natural_sgf @gtrozaακριβώς..είναι η ώρα που σου απομένει να ολοκληρώσεις το τεστ... βλέπω σε seamonkey το σκίζει λίγο...ποία έκδοση έχεις; SeaMonkey 1.1.15 το puppy είναι λίγο μυστήριο θα το δω αργότερα σε ff σε ubuntu και σε safari σ'ενα mac πάλι bravo natural_sgf ! .
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 thank you... σε safari παίζει πάντως (4 - 5) και σε firefox από την έκδοση 2 και μετά...δεν το έχω τεστάρει ενδελεχώς...ένα από τα επόμενα πράγματα θα είναι και αυτό...
gtroza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ff σε ubuntu σε ppc g4 το 3ο jpg βγαίνει όταν πατάω οδηγίες .
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ναι, οι οδηγίες χρήσης είναι ουσιαστικά μια annotated εικόνα... βλέπω ότι είναι παλιά έκδοση ff...είναι η 2 έτσι; σε τι ανάλυση παίζεις; τη κόβω για 1024χ768... edit: ναι, φαίνεται από τα καινούργια screenshots ότι είναι λίγο παλιά η έκδοση...σε 1.5 δεν το τεσταρα καν (αν και θα έπρεπε) θα δω τι μπορώ να κάνω όμως...βασικά, δεν είναι προτεραιότητα ένας τόσο παλιός browser ( είναι και ο λόγος που έχω αγνοήσει εντελώς και το έκτρωμα IE6) αλλά κάτι θα κάνουμε και γιαυτό... σε ευχαριστώ για το χρόνο σου...
tarantules Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Έκανα το τεστ για αυτοκίνητο και σε αρκετές ενώ είχα επιλέξει το σωστό μου έβγαλε οτι επέλεξα άλλο και φυσικά με έκοψε!!!! Μήπως έχει κάποια λαθάκια; Πολύ καλή δουλειά πάντως.Μια παρατήρηση όσον αφορά τον αριθμό των απαντήσεων... Δεν ξέρω πως είναι το σύστημα τώρα πλέον (εγώ το πήρα το 1993) αλλά καλό θα ήταν να βάζεις πιο πολλές πιθανές απαντήσεις για να αυξηθεί ο βαθμός δυσκολίας γιατί μερικές έχουν μόνο 2 απαντήσεις εκ των οποίων η μια είναι προφανέστατα άσχετη οπότε και άσχετος να είσαι,με την μέθοδο της άτοπου απαγωγής βρίσκεις τη σωστή
Tigran Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δε κάνω λάθος, οι ερωταπαντήσεις εμφανίζονται ακριβώς όπως εμφανίζονται και στο τελικό τεστ που δίνεις. Και όντως μερικές είναι κάργα προφανής, αλλά κάποιες άλλες μπορεί και να σε ξεγελάσουν. @natural Σχετικά με το αν τις αγοράζουν, η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος κάτσει να το crackarei και το βάλει στο installous, μετά δύσκολα τα πράγματα. Αλλά εγώ προσωπικά για ελληνικές προσπάθειες πάντα πληρώνω αν χρειάζομαι κάτι. Π.χ. στο iPad είχα αγοράσει κανονικά τα Greek Keyboard και Greek Browser(που τελικά δεν τα δούλεψα καθόλου), παρ' όλο που υπήρχαν crackarismena. Με μια τιμή της τάξης του 1€, πιστεύω ότι όλο και κάτι θα πουλήσεις Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι Android συσκευές.
gtroza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ναι, οι οδηγίες χρήσης είναι ουσιαστικά μια annotated εικόνα...βλέπω ότι είναι παλιά έκδοση ff...είναι η 2 έτσι; σε τι ανάλυση παίζεις; τη κόβω για 1024χ768... edit: ναι, φαίνεται από τα καινούργια screenshots ότι είναι λίγο παλιά η έκδοση...σε 1.5 δεν το τεσταρα καν (αν και θα έπρεπε) θα δω τι μπορώ να κάνω όμως...βασικά, δεν είναι προτεραιότητα ένας τόσο παλιός browser ( είναι και ο λόγος που έχω αγνοήσει εντελώς και το έκτρωμα IE6) αλλά κάτι θα κάνουμε και γιαυτό... σε ευχαριστώ για το χρόνο σου... στο σαφάρι σε osx 10.4 δείχνει οκ δεν μπορώ να πάρω screenshot .
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 @gtroza, @Tigran οκ, thank u guys.. @tarantules Για πες, με ποιο browser μπήκες και σε έκοψε; ποια έκδοση; τι ανάλυση οθόνης έχεις; Όσον αφορά το δευτερο σκελος της απαντησής σου, ο Tigran τα λέει πολύ σωστά...
miza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίο site γενικά, και χρήσιμο για κάποιον που πάει να δώσει. Μερικές παρατήσεις. 1) Πιστεύω στο επικοινωνία αντί να έχεις απλά το emails σου, θα μπορούσες να έχεις μια ξεχωριστή σελίδα επικοινωνίας, που να έχει ένα form επικοινωνίας. 2) Θα μου φαινόταν πιο βολικό άμα υπήρχε ένα σπιτάκι δίπλα από το menu που να σε πηγαίνει στην αρχική σελίδα, χωρίς να πρέπει να κανεις drop down το menu. 3) Σε 32bit Opera Linux, στις ερωτήσεις για Ι.X. μετά από το 24 και μετά δεν μπορώ να επιλέξω άλλη απάντηση, δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και σε Windows Opera, άμα μπω κάποια στιγμή Windows θα το τσεκάρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 @miza ευχαριστώ για το feedback... όντως σε Opera, υπάρχει αυτό το bug...το έχουν αναφέρει και τα παιδιά σε προηγούμενα posts... Όσον αφορά το μαιλ, έχεις δίκιο και έτσι θα γίνει απλώς ήθελα να λανσάρω κάτι και το έβαλα στα γρήγορα...εξάλλου λίγη σημασία έχει το μαιλ...σημασία έχει να είναι χρήσιμο και ναι υπάρχει η βασική λειτουργικότητα...ωστόσο θα προστεθεί άμεσα όπως λες... Όσον αφορά τη συντόμευση για να σε πάει στην αρχική, επετρεψέ μου να ρωτήσω γιατί χρειάζεσαι τέτοιο functionality? edit: μπορείς να συνεχίσεις το τεστ σου κάνοντας χρήση των shortcut (πατάς 1 στο πληκτρολόγιο αν θες να επιλέξεις την απάντηση 1, 2 για την απάντησή 2 και ούτω καθεξής)
miza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Απλά όταν ήμουν, στο test και ήθελα να πάω στην αρχική σελίδα πάλι, μου φάνηκε λίγο ενοχλητικό να πατάω το drop down για να πατήσω αρχική, αντί να μπορούσα να το πατήσω με τη μια. Βέβαια στο ευρύ κοινό, μπορεί να του φαίνεται ok, ούτε και μένα με κούρασε, απλά θα το προτιμούσα να μπορώ να το πατάω απ ευθείας
dermitzos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι ακόμα. Όταν αλλάζεις γλώσσα, το μενού παραμένει στα ελληνικά. Μήπως θα ήταν καλύτερο να είναι στην επιλεγμένη γλώσσα;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 @dermitzos ναι, το localization δεν έχει τελειώσει ακόμα...(δεν ειναι bug δηλαδή, απλά δεν έχω μεταφράσει ακόμα το μενού) @miza γιατί να θες να πας απευθείας στην αρχική σελίδα; για να αλλάξεις κατηγορία εξέτασης αμέσως; δεκτό αυτό που λες, και σε ευχαριστώ, αλλά πες μου το γιατί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.