Μενέξενος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ πολύ. Το είχα εντοπίσει. Δεν ήμουν όμως σίγουρος τί ισχύει τελικά. Θα προβώ στην αγορά μετά το "Λάιον" μάλλον.
atheatos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ πολύ. Το είχα εντοπίσει. Δεν ήμουν όμως σίγουρος τί ισχύει τελικά. Θα προβώ στην αγορά μετά το "Λάιον" μάλλον. Ο δικος μου είναι από Αγγλία και του έβαλα τον αντάπτορα στο φις.Αλλά και πάλι δεν είμαι άνθρωπος που θα κάτσει να πιστέψει τον οποιοδήποτε που γράφει κάτι στο ιντερνετ πέρα απο αξιόπιστα site....δηλαδή προτιμώ να γράψω κάτι από ένα αξιόπιστο site παρά να σου πω την προσωπική μου εμπειρία ενώ δεν με ξέρεις προσωπικά...εσύ αποφασίζεις τι ισχύει και τι δεν ισχύει και τα μικρά προβλήματα μπορεί να κρύβουν και μεγαλύτερα.... ΥΓ.Το γέλιο συνεχίζεται.....κατάφερα να κάνω τα specs από το site της Apple να ισχύουν...σε λίγο θα τους λέω οτι το timecapsule έχει server grade σκληρό και αυτοί θα με πιστεύουν..... :-D :-D
ThanosA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ριξε μια ματια στο boarder security στο discovery και βγαλε συμπερασματα...και γω το σκεφτομαι αλλα για macbook pro Ευχαριστώ πολύ. Το είχα εντοπίσει. Δεν ήμουν όμως σίγουρος τί ισχύει τελικά. Θα προβώ στην αγορά μετά το "Λάιον" μάλλον. αν εχεις θεμα για να μην τα πληρωσεις εξτρα ειπαν ενα μηνα πριν οποιος αγορασει mac θα του τα παρεχουν δωρεαν.
Μενέξενος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τί να δω ακριβώς από αυτήν την σειρά; Νομίμως θα γίνουν όλα . Το τελευταίο άραγε είναι σίγουρο; δηλαδή η "Απλ" θα γνωρίζει ότι ο του τάδε υπολογιστή σειριακός αριθμός δεν έχει π.χ. ποτέ συνδεθεί ως τώρα στο διαδίκτυο, άρα και δικαούται δωρεάν αναβάθμισης; Σημ.: παρεπιπτόντως θεωρείτε μήπως καλύτερο να περιμένω να ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα τα οποία θα έχουν ivybridge και μάλλον καινούργια εμφάνιση;
ThanosA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Το τελευταίο άραγε είναι σίγουρο; δηλαδή η "Απλ" θα γνωρίζει ότι ο του τάδε υπολογιστή σειριακός αριθμός δεν έχει π.χ. ποτέ συνδεθεί ως τώρα στο διαδίκτυο, άρα και δικαούται δωρεάν αναβάθμισης; Σημ.: παρεπιπτόντως θεωρείτε μήπως καλύτερο να περιμένω να ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα τα οποία θα έχουν ivybridge και μάλλον καινούργια εμφάνιση; http://www.cultofmac.com/buy-a-new-mac-now-get-lion-free-when-its-released/99502?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+cultofmac%2FbFow+%28Cult+of+Mac%29 Τί να δω ακριβώς από αυτήν την σειρά; Νομίμως θα γίνουν όλα . Το τελευταίο άραγε είναι σίγουρο; δηλαδή η "Απλ" θα γνωρίζει ότι ο του τάδε υπολογιστή σειριακός αριθμός δεν έχει π.χ. ποτέ συνδεθεί ως τώρα στο διαδίκτυο, άρα και δικαούται δωρεάν αναβάθμισης; Σημ.: παρεπιπτόντως θεωρείτε μήπως καλύτερο να περιμένω να ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα τα οποία θα έχουν ivybridge και μάλλον καινούργια εμφάνιση; και γω το σκεφτομαι για ivybridge ασε που περιμενω να δω μπας και τα βγαλουν carbon !!!!!! η σειρα πηγαινε για τον πρωτο με τον imac απλα δεν ειδα ημερομηνια :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα