Προς το περιεχόμενο

Texas holdem στο λουτρακι??

stefan_nos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το επιβεβαιώνω και εγώ.

Πριν μερικές μέρες είχα πάει στο καζίνο Λουτρακίου και είχε στην είσοδο αφίσα που έγραφε Texas Hold'em: σύντομα στο Λουτράκι, ενώ είχαν και μία αίθουσα (το παλιό, πλέον, πριβέ για όσους έχουν πάει) που την είχαν διαμορφώσει σχετικά και εκπαίδευαν τους dealers πως να παίζουν.

Δημοσ.

Δεν τα μέτρησα, αφού είχαν σχοινί και δεν μπορούσες να πλησιάσεις πολύ, αλλά γνωρίζοντας τον χώρο δεν νομίζω να είναι πάνω από 10 (με κάθε επιφύλαξη το νούμερο).

Δημοσ.
Γιατι τοσος ντορος με το συγκεκριμενο παιχνιδι?

Τι διαφερει απο τα αλλα?

Είναι περισσότερο τεχνικό παρά "τυχερό" και δεν παίζει ο παίκτης εναντίον του καζίνο, αλλά οι παίκτες μεταξύ τους.

Κάποιος καλός παίκτης δηλαδή μπορεί να βγάλει πολλά λεφτά και σχετικά σίγουρα, σε αντίθεση π.χ. με την ρουλέτα ή τους κουλοχέρηδες.

Δημοσ.
Είναι περισσότερο τεχνικό παρά "τυχερό" και δεν παίζει ο παίκτης εναντίον του καζίνο, αλλά οι παίκτες μεταξύ τους.

Κάποιος καλός παίκτης δηλαδή μπορεί να βγάλει πολλά λεφτά και σχετικά σίγουρα, σε αντίθεση π.χ. με την ρουλέτα ή τους κουλοχέρηδες.

Και εχει γινει μοδα τα τελευταια χρονια

Δημοσ.

Απο αυριο για ολο το κοινο ξεκιναει το ποκερ στο λουτρακι σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα PokerRoom 10 τραπεζιών (το πρωην πριβε,10 τραπέζια Χ 10 καρέκλες)

+ http://www.clubhotelloutraki.gr/Default.aspx?ID=660&M=News&PID=2815&NewsID=69

----

byforum pokercity<<Προσωπικά δεν ψήνομαι τρελά αν δεν μάθω για το cap καθώς και για το αν θα ισχύει το "no flop, no rake".

Αν είναι 2-4 με 3% χωρίς cap, τότε σημαίνει ότι σε ένα pot 400 ευρώ η γκανιότα θα είναι 12 ευρώ αντί για 2,5 ευρώ Να ($3 max) που είναι οnline. Επομένως έχουμε λιγότερα χέρια, μεγαλύτερη γκανιότα>>

<<To cap είναι το ταβάνι της γκανιότας σε μια παρτίδα. Στο internet είναι $3 (περίπου 2,5 ευρώ) στα τραπέζια με πάνω από 2 παίκτες και $2 (περίπου 1,65 ευρώ) στα τραπέζια με 2 παίκτες (ένας εναντίον ενός). Δηλαδή είτε 200, είτε 300, είτε 500 δολάρια να πάει το pot, το rake φτάνει μέχρι $3. Επίσης αν δεν ανοίξει το flop, στο internet δεν υπάρχει καθόλου rake.

Στα καζίνο το ταβάνι αυτό συνήθως είναι μεγαλύτερο. Το ίδιο και στις λέσχες. Ορισμένες φορές μάλιστα δεν υπάρχει καν, κάτι πολύ ασύμφορο για τον παίκτη- ειδικά όταν τα blinds ανεβαίνουν (στο 2-4 κάπως παλεύεται, στο 5-10 και το 10-20 όμως με την καμία). >>

Δημοσ.

τα τουρνουα ειναι ξεκαθαρα παντου...

ενα ποσο συμμετοχης και buy in +addon μεχρι καποια ωρα.Οπως τα βλεπεις και στην tv wpt,ept κτλ.

καπου διαβαζα οτι ηδη καποιος που διοργανωνε τουρνουα στα σκοπια,κανονιζει για παρνηθα

Δημοσ.

Ισχύει

Εγώ έχω ακόμα την απορία... παίζει να δούμε ποτέ μικρότερα blinds για εμάς τους noobάδες; Η θα κατεβαίνουμε για παιχνίδι μια φορά το χρόνο με κατοστάρικο στην τσέπη (που δεν θα φτάσει, αλλά λέμε τώρα :P)

Δημοσ.
Ισχύει

Εγώ έχω ακόμα την απορία... παίζει να δούμε ποτέ μικρότερα blinds για εμάς τους noobάδες; Η θα κατεβαίνουμε για παιχνίδι μια φορά το χρόνο με κατοστάρικο στην τσέπη (που δεν θα φτάσει, αλλά λέμε τώρα :P)

Αν τα blinds είναι 2/4 ευρώ όπως ακούγεται, το 100άρικο δεν θα σου φτάσει ούτε για πλάκα για να κάτσεις. Κανά 800άρι υπολόγιζε για να κάτσεις να παίξεις σοβαρά και όχι απλά να χάσεις 2 γύρες για να κάνεις τον χαβαλέ σου.

Μικρότερα blinds δύσκολο το κόβω.

Δεν τους συμφέρει τους ίδιους λόγω του αρκετά μικρότερου ποσού που θα κερδίζουν

από το rake. Έτσι κι' αλλιώς άτομα που έχουν να διαθέσουν 800-1000 ευρώ για ένα βράδυ στο καζίνο υπάρχουν αρκετά για να γεμίσουν όχι 10 τραπέζια, αλλά 100.

Ουρά θα γίνεται για να κάτσεις στο hold 'em.

Δημοσ.

δεν παιζεις σαν noob στα καζινο και ποσο μαλλον με αλλους που δεν γνωριζεις!

πιστευω να ξερεις την εννοια "καρχαριες".π.χ. μια ομαδα εναντιων σου=αυτομαto call σε οτι εχεις:P!!!

κοιταξτε ακομη και τωρα στο bj και ποκερ που χουν, για να ανοιξεις χαρτι θες 10ε.

στο τεξας οταν ολοι θα παιζουν κανα 200ε για να σε πεταξουν εξω...στην ουσια δεν ειναι για αρχαριους και χωρις πολλα λεφτα το παιχνιδι.

αν ισχυει το minimum BUY in 200e θες τουλ 200ε για να κανεις μαρκες.Βεβαια βγαινεις οποτε θες.

<<έχουμε τραπέζια με blinds 2-4 euro, rake 5% και το καλό της υπόθεσης cap 3BB!!!

(Δηλαδή maximum rake στο 2-4, 12 ευρώ!!)

Στα μεγάλα τραπέζια 25-50 euro το rake θα είναι 3% με μεγαλύτερο cap... >>

Δημοσ.

Τουλάχιστον δε χρειάζεται να τρέχουμε στα σκόπια για live ποκερ,λογικό το cap που θα ξεκινήσει στα τραπέζια,αν και το 5% της γκανιότας θα μπορούσε να είναι και μικρότερο.Ισως να πέσει αν βάλουν επιπλέον τραπέζια.Νομίζω πάντως ότι 10 τραπέζια δεν θα είναι αρκετά,θα έχουμε μεγάλες αναμονές ίσως κάποιοι απο μας ξενερώσουν στην αρχή.Το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα καζίνο αργά ή γρήγορα..

Ψάχνω φωτογραφίες από την νέα αίθουσα και δεν υπάρχουν πουθενά,έχει δει κανείς τίποτα να πει εντυπώσεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...