kate23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια! Ειμαι εντελως ασχετη μ αυτο και ελπιζω να με διαφωτισετε! Υπαρχουν usb που τα συνδεεις με το laptop και εχεις internet(γρηγορο) αν δεν κανω λα8ος, χωρις να χρειαζεται να εχεις συνδεση και τετοια. Μπορειτε να μου πειτε πως λεγεται για να το ψαξω? Thanx in advance!
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβα,για να έχεις internet χρειάζεσαι και σύνδεση,δεν θέλω να φανταστώ ότι θέλεις να "δανειστείς" σήμα από αλλού,τέλος πάντων μάλλον λες τα "wi-fi usb stick".Δες και μια συζήτηση σχετική με το θέμα σου.
macabre_sunsets Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 USB + Internet + χωρίς σύνδεση = μάλλον mobile broadband.
kate23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι καλε δεν 8ελω να κλεβω internet! Δικο μου 8ελω να βαλω! Μαλλον δεν το εξηγω καλα γιατι ειμαι ασχετη. Ασε που μπορει να μην υπαρχει αυτο που λεω και να μην το εχω καταλαβει... Αν εχεις δει αυτο που διαφημιζει στην tv και εχεις ενα usb το βαζεις στο laptop και εχεις internet. Αυτο εννοω! Χωρις να εχω τηλεφωνικη συνδεση!
WoodSell3r Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 μήπως εννοείς αυτά τα internet on the go των παροχων κινητης τηλεφωνίας; αφου έχεις laptop φαντάζομαι ότι έχει κάρτα wi-fi οπότε...τι εννοείς τελικά;
kate23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχα! Τι ειναι η καρτα wi-fi? Εγω τωρα εχω internet στο σπιτι με ασυρματο αλλα θα παω να σπουδασω και 8ελω να εχω και εκει internet. Τελικα δεν υπαρχει αυτο που λεω?
RcManiac Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Νομιζω οτι ενοεις Καρτοinternet με προπληρωμενη καρτα . Υπαρχει τις Vodafone και τις wind .
kate23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Λες? Δεν ξερω... πως να το ψαξω αυτο? Και εχει ταχυτητα ή οχι?
billma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπών Εφ οσον εχεις laptop και ειναι σχετικα νεας τεχνολογιας τοτε ειναι σιγουρο οτι εχει μεσα του μια καρτα wifi με την οποια αν εισαι κοντα σε καποιο ασυρματο modem τοτε θα μπορεις να μπεις στο internt με την δικια σου συνδεση που προυποθετω οτι υπαρχει Εσυ ομως απο οτι καταλαβα θέλεις ασυρματο καρτοιντερνετ Τι ειναι αυτο ? Ακου Αν ΔΕΝ εισαι κοντα σε καποιο ασυρματο modem οπως ειπαμε πιο πανω , πχ στο χωριο σου (αν εχεις) και θελεις να μπεις στο ιντερντ τοτε θελεις 2 πραγματα 1 ενα usb ασυρματο modem κοστος γυρο στα 30 ευρο απο καποια εταιρια κινητης τηλεφωνιας (ολες οι εταιρειες εχουν) 2 μια καρτα ασυρματου internet απο την ιδια εταιρια που αγορασες το modem κοστος 20 ευρο για να εχεις ιντερνετ για 10 μερες (προσοχη υπαρχουν διαφορα προγραμματα 20 ευρο για 10 μερες 10 ευρο για πιο λιγες και παει λεγοντας ) Ολα μεχρι εδω ειναι ιδια και στις 3 εταιριες ρωτα να δεις πιο σου παει πιο πολυ Αλλα να ξερεις οτι ολα αυτα με την προυποθεση οτι εκει που θα πας θα καλυπτετε η περιοχη απο την εταιρια κινητης συνηθως δεν υπαρχει προβλημα Πιστευω να σε βοηθησα
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8638&gclid=CLm3nIfT9aMCFSn-2Aodozr52A http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=InternetOnTheGo&catID=0b0f42bb801f8a75&breadcrumbTitle=COSMOTE+Internet+On+The+Go Πρόσεχε της τιμές ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ μπορείς να ξεφύγεις χωρίς να καταλάβεις.(που πας για σπουδές με το καλό, αν επιτρέπεται και τέτοια; )
kate23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις! Με λιγα λογια 8α μου βγει πιο ακριβο απο ενα στα8ερο του οτε με ενα φοιτητικο πακετο για internet? Στην θεσσαλονικη στην καλλων τεχνων στο τμημα κινηματογραφου 8α παω! edit: Υπαρχει περιπτωση να μπορω να εχω internet απο τον ΟΤΕ χωρις στα8ερο?
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αν προϋπάρχει γραμμή του ΟΤΕ με 25€ τον μήνα έχεις 6M σύνδεση από την HOL(χωρίς να είναι φοιτητική) αν δεν υπάρχει πληρώνεις κάποια λεφτά παραπάνω στην αρχή για την γραμμή. Σίγουρα αν σκέφτεστε να έχεις το internet για κάτι παραπάνω από e-mail πας για σταθερή σύνδεση. Και καλά να περάσεις εδώ στην θεσσαλονικη.Περιμένουμε ταινίες σου δηλαδή;
kate23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Α δηλαδη στα8ερο... οκ, 8α το κοιταξω! Οχι, δεν προυπαρχει αλλα δεν νομιζω να ειναι και πολλα. Ναι το 8ελω για παραπανω απο mail... Ευχαριστω παρα πολυ παιδια! Ε ναιιιιι!!! Εννοιεται να περιμενετε ταινιες μου! χαχα! edit: Δηλαδη μπορω να εχω internet απο τον οτε( ή την hol) χωρις να εχω στα8ερο τηλεφωνο ή παλι λα8ος καταλαβα?
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Σου έχω σενάριο για μια κοπέλα που έψαχνε να συνδεθεί με τον υπόλοιπο κόσμο μέσου μιας συσκευής που έμπαινε στο laptop της, ενδιαφέρεσθε να την κάνεις ταινία; :-D :-) :-D
kate23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Σου έχω σενάριο για μια κοπέλα που έψαχνε να συνδεθεί με τον υπόλοιπο κόσμο μέσου μιας συσκευής που έμπαινε στο laptop της, ενδιαφέρεσθε να την κάνεις ταινία; :-D :-) :-D χαχα!καλα πλακα πλακα ειναι μια χαρα! Εχει ενδιαφερον και αγωνια και ειναι και πολυ συγχρονο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.