becks777 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα insomniacs...εχω ορισμενες αποριες επειδη δινω σε 10 μερες...παρακαλω για τη βοηθεια σας...λοιπον i)στο intergrated οταν γραφεις την περιληψη το κειμενο που εχεις ηδη διαβασει παραμενει στο πλαι διπλα..? ii)στο reading μετρανε ολα τα passages γιατι ακουσα οτι πχ μπορει να σου βαλουν 4 αλλα να μετρησουν τα 3 χωρις να ξερεις ποιο μενει στην απεξω..? iii)σε καθε reading ειναι στανταρ πως η τελευταια ερωτηση ειναι αυτη που διαλεγεις τις προτασεις που ταιριαζουν σαν να κανεις περιληψη..? iv)στο reading μπορεις να πηγαινεις μπρος - πισω στο στις ερωτησεις μεταξυ του καθε passage..? ευχαριστω παιδες εκ των προτερων...
ApSiMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 1. επδ δεν θυμάμαι ακριβώς, αν το intergrated είναι στο 4ο κομμάτι (writing) τότε ναι παραμένει δίπλα το κείμενο 2. 3 μετράνε. Μπορεί να πέσουν μέχρι και 5. Το κάνει η ETS αυτό για να ανεβάσει το επίπεδο δυσκολίας (έτσι λένε). Αν σου πέσουν λίγα κείμενα θα πέσουν περισσότερα listening και το ανάποδο. 3. Do not know 4. Ναι. Αλλά μόνο στο κάθε part. Ελπίζω να βοήθησα. Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο δίνεις?
becks777 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε μου σε ευχαριστω αλλα αν μπορεις να με βοηθησεις περαιτερω θα σου ειμαι υποχρεος.. τι εννοεις "αν το intergrated είναι στο 4ο κομμάτι (writing)"..αν μπορω να σε βοηθησω να θυμηθεις γιατι το θεωρω πολυ σημαντικο..? στο listening ποσα πεφτουν max..? πως καταλαβαινεις που τελειωνει το καθε part για να μην πατησει καταλαθος next και πας στο επομενο part χωρις να εχεις απαντησει ολες τις ερωτησεις απο το προηγουμενο..? ---------- Προσθήκη στις 02:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:42 ---------- α δινω στη ελληνιαμερικανικη ενωση..εχω ακουσει ειναι το καλυτερο..thnx again my friend(ειδες το κατεχω )
ApSiMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά άκυρη η ερώτηση μου για το intergrated. Απλά η μνήμη μου έφαγε blackout για λίγο. Κανονικά θα φαίνεται το αρχικό κείμενο. Listening max=9 Reading max=5 αν δεν μα απατάει η μνήμη μου... Το πως καταλαβαίνεις ότι τελειώνει το κάθε part είναι εύκολο. Στο λέει το σύστημα! Γενικά το σύστημα είναι 100% αυτοματοποιημένο: θα σου δώσει γενικές οδηγίες στην αρχή της εξέτασης (διάβασε καλά τις οδηγίες) όπως και πριν από κάθε part θα σου δώσει τις επι μέρους οδηγίες. Επίσης να διαβάζεις αναλυτικά τις οδηγίες. Σε κάποια εξεταστικά κέντρα δίνουν κ οι επιτηρητές κάποιες οδηγίες πριν την εξέταση. Αν κ όπως σου είπα δεν είναι πάντα απαραίτητο καθώς το online test στα λέει όλα αναλυτικά!!! Επειδή δεν έχω ιδέα πως είναι η HAU σαν εξεταστικό κέντρο ίσως να ήταν καλή ιδέα να πάρεις και ωτο-ασπίδες μαζί σου για τα κομμάτια που οι άλλοι θα κάνουν speaking και εσύ θα είσαι σε Listening ή ακόμα χειρότερα σε writing. Όσο καλή ηχομόνωση και να έχει η αίθουσα δεν σε σώζει τίποτα σε αυτή την περίπτωση. Έχω δει πολύ κόσμο να έχει ωτοασπίδες. Αν θες τπτ άλλο ρώτα.
becks777 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματικα σε ευχαριστω αδερφε...γνκ παντως θελω να πιασω 80...ειναι σχετικα βατο score λες...?δεν εχω prof αλλα διαβαζω σχεδον 2 μηνες..γνκ ξερεις τις score παιζουν κατα μεσο ορο..?
ApSiMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το 80 δεν θεωρείται από τα πολύ υψηλά scores. Έχεις κάνει κάποιο test προσωμείωσης στον υπολογιστή να δεις πως τα πας? Για ΜΟ θα σε γελάσω. Κάνε μπόλικα testάκια σε pc να συνιθήσεις το περιβάλλον και μην αγχώνεσαι στο speaking. Να νιώθεις ότι μιλάς σε skype!!!! (αν έχεις εξικοίωση με PC και να κάνεις test μέσω pc τότε έχεις κερδίσει το μισό έδαφος. Τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα του επιπέδου των Αγγλικών σου!) Καλή επιτυχία!!!
becks777 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 thnx και παλι φιλε μου..εχω εξοικηωση με pc και εχω κανει και μπολικα test αλλα προβλιματιζομαι που δεν ξερω πως βαθμολογου τον speaking και το writing...anw και παλι ευχαριστω
becks777 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ξερουμε πως μπορουμε να υπολογισουμε το score?για πχ αν εχω στο reading 62% ποσο ειναι στα 30 ?? thnx again !!
Anubis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 18/30 δινει 0,6 αρα 60% 19/30 δίνει 0,633 αρα 63.3%
becks777 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω επειδη ομως καποιες ερωτησεις δινουν 2-3 ποντους μηπως υπηρχε καποιος τροπος να το βρισκω το score με μεγαλυτερη ακριβεια...
becks777 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα insomniacs και παλι...γνωριζει καποιος φιλος την διαδικασια αναβαθμολογησης για TOEFL γιατι χρειζομαι 78 και πηρα 77 ? επισης αν ειναι εφικτο και μπορειτε να μου απαντησετε κατα ποσο εχω ελπιδες να μου δωσουν το ενα μοριο που χρειαζομαι ?
random Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Can I request a rescore of my Speaking and/or Writing responses? Yes, you can request a rescore up to three months after your test date. You can make the request for rescoring of either the Speaking or the Writing section (US$60), or you can request rescoring of both the Speaking and Writing sections (US$120). Complete the Rescoring Request Form (PDF) and send it along with the required fee to the address on the form. If you are paying by credit/debit card, you can fax the form. The results will be available approximately three weeks after your payment is received. http://www.ets.org/toefl/ibt/faq Πώς μπορώ να ζητήσω αναβαθμολόγηση; Μπορείτε να ζητήσετε αναβαθμολόγηση στην έκθεση και στα προφορικά, για διάστημα 3 μηνών από την ημέρα των εξετάσεων. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι: * Αναβαθμολόγηση μπορεί να γίνει μόνο μια φορά * Τα αποτελέσματα της αναβαθμολόγησης είναι διαθέσιμα online, περίπου 3 εβδομάδες μετά την υποβολή του αιτήματος. http://www.hau.gr/?i=examinations.el.toefl-ibt
becks777 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 thnx my friend απλα μηπως καποιος εχει προσωπικη πειρα να μου πει τι εκανε...γιατι ειμαι ηδη σε mba και μου ειναι δυσκολο το ολο θε
capitan Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ξεθαβω το θεμα για μια αμιγως τοεφλικη απορια: Παω να κανω εγγραφη στο site του τοεφλ για να κλεισω ημερομηνια εξετασης αλλα μου ζηταει να δηλωσω απο τωρα σε ποια πανεπιστημια θα στειλουν την βαθμολογια... Πρεπει δηλαδη γενικα να ξερω τα πανεπιστημια πριν παω για toefl-gre? Ευχαριστω
FilipposMD Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ξεθαβω το θεμα για μια αμιγως τοεφλικη απορια: Παω να κανω εγγραφη στο site του τοεφλ για να κλεισω ημερομηνια εξετασης αλλα μου ζηταει να δηλωσω απο τωρα σε ποια πανεπιστημια θα στειλουν την βαθμολογια... Πρεπει δηλαδη γενικα να ξερω τα πανεπιστημια πριν παω για toefl-gre? Ευχαριστω Καλό θα ήταν, γιατί στέλνουν τα αποτελέσματα σε μερικά πανεπιστήμια χωρίς να σε χρεώνουν επιπλέον. Αν δεν το δηλώσεις σε αυτή τη φάση και θέλεις εκ των υστέρων να στείλουν τα αποτελέσματα σε κάποιο πανεπιστήμιο, πληρώνεις "με το κεφάλι". Δεν είναι κανένα τραγικό ποσό (πες καμιά 20αριά δολάρια ανά πανεπιστήμιο), αλλά αν έχεις στο νου σου 3-4 σχολές που θες να πας, καλύτερα να τις δηλώσεις τώρα μήπως και τα γλιτώσεις. Τα πανεπιστήμια κρατάνε αρχείο με τις βαθμολογίες που παίρνουν και όταν κάνεις την αίτησή σου, θα το βρουν. Αφού τους έχεις ενημερώσει ότι έχουν σταλεί, εννοείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα