Προς το περιεχόμενο

επιλογη gamepad για pro-evolution

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα το logitech pumblepud wirelles II http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580169, To εχω 2-3 χρονια, το εχω σκισει σε εισαγωγικα :-D.Τωρα τελευταια μου εκανε κατι κοληματα και ενω επεζα οποτε επερνε την μπάλα παικτης σουταρε συνεχως ή εβγαζε πασα ή δε ξέρω τι ακριβως εκανε, γιατι ψαχνοντας να δω τι γινετε αλαξα τις εντολες των κουμπιων και δε φανηκε ποιο κολαγε, το σουτ ή πασα ή η προοθημενη πασα... δε βρηκα ποιο εφταιγε,τεσ πα.

Το πρόβλημα διωρθώθηκε βγαζοντας τις μπαταριες 2-3 φορες και reset ταυτοχρονα.. την τριτη το πετυχα, αλλα μεχρι ποσο θα κρατηση η σωστη λειτουργια του δεν ξέρω.Μου το εχει κανει 2 φορες το τελευταιο μηνα.

Το ερωτημα ειναι να παρω παλι το ιδιο ή να πάω σε αλλη μαρκα, σε κανα saiteck δλδ.Οπου τετοιο ειχα σαν πρωτο gamepad και ηταν καλο μπορω να πω.Τι λετε?

Το loghitech που εχω λετε να εφαγε τα ψωμια του?

Δημοσ.

@giannhs40:

Αν εχεις αποδειξη και δεν εχει κλεισει 3 χρονια, τοτε με ενα τηλεφωνο στην logitech θα σου στειλουν καινουριο.

Δημοσ.
εγω εχω αυτο και ειναι πολυ καλο τησ χβοχ 360 για υπολογιστη εχω windows 7 και κανει http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00035

Το έχω από τότε που τα XP ήταν ακόμα στο SP2. Είναι απλά άπαιχτο.

Για μένα το καλύτερο gamepad ever!

Δημοσ.
@giannhs40:

Αν εχεις αποδειξη και δεν εχει κλεισει 3 χρονια, τοτε με ενα τηλεφωνο στην logitech θα σου στειλουν καινουριο.

μαλλον δεν εχει κλεισει τρια χρονια, τωρα με εφτιαξες με αυτο που ειπες ;):-).Εχει αντιπρωσοπεια η loghitech εδω στην ελλαδα?

θα ξαψω να πάρω, το Πλαισιο δε θα κανει τιποτα λες?

ΕΚΕΙ το ειχα πάρει?

Δημοσ.
μαλλον δεν εχει κλεισει τρια χρονια, τωρα με εφτιαξες με αυτο που ειπες ;):-).Εχει αντιπρωσοπεια η loghitech εδω στην ελλαδα?

θα ξαψω να πάρω, το Πλαισιο δε θα κανει τιποτα λες?

ΕΚΕΙ το ειχα πάρει?

Το καλυτερο ειναι να παρεις κατευθειαν στην logitech ,γιατι θα σου στειλουν με courier καινουριο.

Αλλα μπορεις να προσπαθησεις και πρωτα στο Πλαισιο αν βαριεσαι τα τηλεφωνα κλπ.

Δημοσ.

Λίγο offtopic , και ζητώ συγγνώμη από τον OP . αλλά μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει wired xbox 360 gamepad για pc σε μαύρο χρώμα; :P

Δημοσ.

Σε μαύρο χρώμα wired όχι, αλλά έχω το ασύρματο (γιατί γίνεται της που@@#ς στο δωμάτιο και το εναλλάσσω μεταξύ κονσόλας και υπολογιστή) και είναι πραγματικά άπαιχτο out of the box.

Προτείνω στον φίλο για pro το pad του 360 ανεπιφύλακτα. Δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση στα νέα παιχνίδια, μέχρι και τα εικονίδια με τα χρωματιστά πλήκτρα βγαίνουν στο pc (M$ παιδί μου είναι αυτή!!!!!! )

Δημοσ.

Παιρνω τηλ στη loghitech φιλε haHa στο 0080044146191 και κάνει σαν κατηλημενο συνεχεια, θα ξαναπαρω την Δευτερα.

Μετα παιρνω το servise στο πλαισιο μήπως βρω απο εκει ακρη.Και μου λένε οτι εχει περασει η εγγυηση επειδη το εχω πάρει ιανουαριο του 2009.Μπαινω σε κάτι αλλα site και βλεπω οτι το gamepad εχει εγγυηση 2 χρόνια.Ξαναπαιρνω τηλεφωνο στο service σto πλαισιο και τους λεω πρεπει να κανατε λαθος πριν που σας πηρα τηλεφωνο για το χρονικο διαστημα της εγγθησης που μου ειπατε, γιατι βλεπω οτι παντου εχει 2 χρονια εγγηυση το συγκεκριμενο gamepad.Και μου λενε κατηγωρηματικα ενα μεγαλο οχι, και τονιζουν μετα οτι εχει 1 χρονο εγγηυση... πριν κλεισω το τηλ τους λεω θα το ψάξω και θα σας πω.Τι να κανω λετε?

Δημοσ.

ΧΒΟΧ 360 δεν κανει για pro ουτε της loghitech, οι καλυτεροι ειναι του ps2-3, αν υπαρχει κατι παρομοιο για ασυρματο σε pc πειτε μου και μ ενα, το εχω δοκιμασει ολα οσα εχουν αναφερθει και εχω καταληξει σε dualshock2 + usb adapter, τα υπολοιπα τα εχω για να τα βλεπω.

Δημοσ.

"Σχετικά με τις εγγυήσεις των ηλεκτρικών συσκευών"

"Δεν ξέρω αν έχετε ασχοληθεί ξανά με το θέμα των εγγυήσεων που μας δίνουν τα καταστήματα για οποιαδήποτε ηλεκτρική/ηλεκτρονική συσκευή βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας και νόμου 3043 του 2002.

Υποχρεωτικά ο χρόνος της εγγύησης πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο χρόνια και όχι ένα, με αποτέλεσμα όλες οι εταιρίες να κερδίζουν χρήματα από service συσκευών όπως και να μην εξυπηρετούν τους πελάτες ειδικοτερα τα μεγαλα καταστηματα ...

ηλεκτρονικων που δεν ενημερωνουν οτι ολα τα ειδη εχουν 2 χρονια εγγυηση εκτος αν γνωριζει καποιος τον νομο και τον επικαλεστει μονο τοτε το παραδεχονται οτι ετσι ειναι το ιδιο συνεβη και με το πλαισιο που ενω ως μεταπωλητης πρεπει υποχρεωτικα να δινει δυο χρονια εγγυηση δεν το κανει και σε παραπεμπει στην εκαστοτε αντιπροσωπεια και μετα απο πιεσεις ενημερωθηκα τηλεφωνικα οτι πλεον το πλαισιο δινει δυο χρονια εγγυηση σε ολα τα ειδη πλεον αλλα θα ηθελα να μου απαντησει γιατι δεν ενημερωνει το web site του και υπαρχουν ακομα συσκευες με ενα χρονο βασιζεται στην μη ενημερωση του αγοραστικου κοινου που επισκεπτεται τα καταστηματα αυτα?

πρεπει επιτελους να γνωριζουμε τα δικαιωματα μας.Οποτε ας ενημερωθει ο κοσμος σχετικα με αυτο το θεμα και να προσπαθησουμε να το διαδωσουμε για το συμφερον του καταναλωτη που δινει τα χρηματα του και δεν εχει την αντιμετωπιση που πρεπει."

βρηκα αυτο το αρθρο στο google απο οτι καταλαβα ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες εχουν 2 χρονια εγγυηση

οποτε παρτους τηλ και επικαλεσου τον νομο αυτο

Δημοσ.

"Δεν ξέρω αν έχετε ασχοληθεί ξανά με το θέμα των εγγυήσεων που μας δίνουν τα καταστήματα για οποιαδήποτε ηλεκτρική/ηλεκτρονική συσκευή βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας και νόμου 3043 του 2002.

Υποχρεωτικά ο χρόνος της εγγύησης πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο χρόνια και όχι ένα, με αποτέλεσμα όλες οι εταιρίες να κερδίζουν χρήματα από service συσκευών όπως και να μην εξυπηρετούν τους πελάτες ειδικοτερα τα μεγαλα καταστηματα ...

ηλεκτρονικων που δεν ενημερωνουν οτι ολα τα ειδη εχουν 2 χρονια εγγυηση εκτος αν γνωριζει καποιος τον νομο και τον επικαλεστει μονο τοτε το παραδεχονται οτι ετσι ειναι το ιδιο συνεβη και με το πλαισιο που ενω ως μεταπωλητης πρεπει υποχρεωτικα να δινει δυο χρονια εγγυηση δεν το κανει και σε παραπεμπει στην εκαστοτε αντιπροσωπεια και μετα απο πιεσεις ενημερωθηκα τηλεφωνικα οτι πλεον το πλαισιο δινει δυο χρονια εγγυηση σε ολα τα ειδη πλεον αλλα θα ηθελα να μου απαντησει γιατι δεν ενημερωνει το web site του και υπαρχουν ακομα συσκευες με ενα χρονο βασιζεται στην μη ενημερωση του αγοραστικου κοινου που επισκεπτεται τα καταστηματα αυτα?

πρεπει επιτελους να γνωριζουμε τα δικαιωματα μας.Οποτε ας ενημερωθει ο κοσμος σχετικα με αυτο το θεμα και να προσπαθησουμε να το διαδωσουμε για το συμφερον του καταναλωτη που δινει τα χρηματα του και δεν εχει την αντιμετωπιση που πρεπει."

βρηκα αυτο το αρθρο στο google απο οτι καταλαβα ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες εχουν 2 χρονια εγγυηση

ευχαρηστω πολυ φιλε, αυτο ηθελα να μάθω, τωρα θα τους φτιαξω εγω.Να σαι καλα:-):-)

---------- Προσθήκη στις 16:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:12 ----------

τους πηρα και πηρα το τουτ, μου λένε οτι αυτο ειναι κοινοτικη οδηγια, και απο εγγύηση οσο εμεις θέλουμε βάζουμε απλα λεει αυτο το λενε οι κοινοτικοι για να κραταμε ανταλακτικα για κάποιο ειδος 2 χρονια.

Η εγγηυση μου λέει ειναι στην βουληση την δικη μας δλδ των υπευθηνων του καταστηματος.

Για καλη μου τυχη πηρα τηλ στη loghitech και πετυχα το service, kai τους ειπα για το νομο που μιλησα στο πλαισιο.. μου ειπαν και αυτοι κατι παπαρ..ες αλλα τουλαχοστο μου ειπαν στο τέλος οτι θα μου στειλουν ενα καινουριο.

Δημοσ.
dualshock2 + usb adapter >ALL.

:D

δηλαδη κατι τετοιο http://www.sdac.gr/e-shop/product_info.php?products_id=1071

με ενα απο αυτά http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=250001303

θα δουλεψει??σιγουρα δεν θα υπαρχουν προβληματα?ηθελα να ανοιξω καινουργιο θεμα αλλα μιας και βρηκα αυτο....

εγω για το pro εδω και καμποσο καιρο χρησιμοποιω αυτά http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=12276 τα εχω συνηθήσει....

Υ.Γ επισης θα ηθελα να μου πει αν καποιος ξέρει αυτο http://www.sdac.gr/e-shop/product_info.php?products_id=497&osCsid=183c3f45917baa5375b01a9f0c48d5ff αντιστοιχει σε αυτην την φωτο που εχει διπλα του??

Υ.Γ 2 αν ξανακολλησει GIANNIS400,και δεν βγαλεις ακρη με τις εγγυησεις...ανοιξε το...δεν κανω πλακα...

Δημοσ.
τους πηρα και πηρα το τουτ, μου λένε οτι αυτο ειναι κοινοτικη οδηγια, και απο εγγύηση οσο εμεις θέλουμε βάζουμε απλα λεει αυτο το λενε οι κοινοτικοι για να κραταμε ανταλακτικα για κάποιο ειδος 2 χρονια.

Η εγγηυση μου λέει ειναι στην βουληση την δικη μας δλδ των υπευθηνων του καταστηματος.

Για καλη μου τυχη πηρα τηλ στη loghitech και πετυχα το service, kai τους ειπα για το νομο που μιλησα στο πλαισιο.. μου ειπαν και αυτοι κατι παπαρ..ες αλλα τουλαχοστο μου ειπαν στο τέλος οτι θα μου στειλουν ενα καινουριο.

Όλα καλά λοιπόν! Ταλαιπωρήθηκες λίγο αλλά μπράβο που επέμεινες!

ΧΒΟΧ 360 δεν κανει για pro ουτε της loghitech ......... τα υπολοιπα τα εχω για να τα βλεπω.

Μπορώ να καταλάβω ότι κάποιος δεν μπορεί με τον αναλογικό μοχλό του xbox360,

αλλά σίγουρα ελέγχεις - κατευθύνεις, ποιο καλά - σωστά τον παίχτη με το αναλογικό από ότι με τον σταυρό.

Και δεν ισχύει μόνο στο pro αυτό αλλά σε όλα τα sports και racing games.

Τον καθένα βεβαία, δεν λέω, ότι τον βολεύει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...