hugeakis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω να ακούσω απόψεις σχετικά με το καλύτερο αυτοκίνητο που εχει κυκλοφορήσει ποτέ στα χρονικά...ή ακόμα και για αυτό που κυκλοφορεί σήμερα....οτιδήποτε είναι αυτό (ακόμα και μηχσνές)....
greenmachine Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Απο ποια άποψη? Αξιοπιστίας? Επιδόσεων? Design? Οδηγικής Συμπεριφοράς/Απόλαυσης? Οικονομίας? Υπάρχουν πολλά aspects και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει αμάξι που να τα κάνει όλα τέλεια..Ασε που είναι και πολύ υποκειμενικό Πάντως, για να απαντήσω, θεωρώ το golf ενα απο τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας. Και το corolla επίσης (κυρίως δεκαετίας 90)
kostas.b Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδη στην εποχη που ζουμε δεν κατασκευαζονται πια κακα αυτοκινητα με την πραγματικη εννοια του ορου θ' αναγκαστω να παω μερικες δεκαετιες πισω οπου τοτε πραγματι υπηρχαν οχι μονο κακα αλλα κι επικυνδινα για την ασφαλεια των επιβατων αυτοκινητα. Σ' αυτες τις εποχες λοιπον ξεχωρισαν τρια αυτοκινητα το golf πρωτης γενιας το αγαπημενο μου fiat 128 και η μεγαλη ερωμενη και ανεπαναλυπτη citroen ds.
lef50 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Simca Vedette με αυτο το αμαξι εμαθα να οδηγαω το ειχε ο παππους μου http://en.wikipedia.org/wiki/Simca_Vedette ταχυτητες στο τιμονι !
Ntinaras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 χμμμμ δυσκολη ερωτηση το εχω σκεφτει κι εγω αυτο. golf ισως απο αποψη all around η και η σειρα των civic. VW beatle... απο μεγαλυτερη κατηγορια το NSX παρολο που ηταν Limited... οπως και το Μ3 το S2000 μονο και μονο λογω κινητηρα(!) σε ακομα μεγαλυτερη κατηγορια το καινουριο GTR(supercar killer) η ferrari F40,και αν μετρησουμε και design τοτε και πολλα aston martin
greenmachine Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ++ για το gtr, τρομερό value for money Θα προσθέσω και το mini cooper με το φοβερό design και την οδηγική εμπειρία που προσφέρει!
Haldol Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το Celica είναι αυτό; Δεν έχω ασχοληθεί με το αν είναι καλό ή όχι. Μόνο το όνομά του (που μου θυμίζει τσέλιγκα ) με απέτρεψε.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Supra ρε καμενε, Supra. Ακου εκει Celica ολοκληρη Supra! Οχι οτι η Celica ειναι κακο αυτοκινητο (μαμει και δερνει βασικα και αυτο) αλλα η Celica ειναι του "λαου". Supra ζητημα να εχω δει 10 σε ολοκληρη την Ελλαδα.
umaga Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Corvette StingRay Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 μετά από πολλή πλύση εγκεφάλου... ...Bugatti Veyron SS
greenmachine Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Η οποία supersport -ακουσον ακουσον- όταν πιάνει τελική καταναλώνει περίπου 100λτ/100km:shock: Δεν ξέρω αν αληθευει, αλλα ειναι εντυπωσιακό
lexmark Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχα! Καλη ερωτηση. Εμενα παλι ο παππους μου ελεγε για τα αυτοκινητα τουτο: Στον κοσμο ολο υπαρχουν δυο μαρκες αυτοκινητων. Η Mercedes και ολα τα αλλα.
NT1G Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Lada Niva Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
isay Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το ερώτημα είναι πάρα πολυ γενικό. Εγώ ψηφίζω zastava jugo με γεμάτο ντεπόζιτο και πίσω θερμαινόμενο τζάμι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.