Adamiz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον, αφου διαβασα μπολικο υλικο απο αυτο το topichttp://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=209085 θελω να κανω και εγω με την σειρα μου καποιες ερωτησεις. Εχω λοιπον ενα notebook acer και ο γειτονας μου παραχωρησε τον κωδικο του wi-fi του ετσι ωστε να μπορω να συνδεθω στο διαδικτυο. Αυτο που θελω ειναι να συνδεσω και το desktop μου για να μπορω να εχω προσβαση και απο εκει. Το προβλημα ειναι οτι το notebook εχει Windows 7 Starter και δεν μπορει να δημιουργησει Homework. Το desktop εχει Windows 7 Ultimate. Υπαρχει καποιος τροπος να καταφερω να συνδεθω και με τα 2 στο διαδικτυο? Εχω για LAN συνδεση ενα ρουτερ D-Link παρεπιπτωντος το οποιο μεχρι τωρα δεν με εχει απογοητευση σε προηγουμενα Lan. Ευχαριστω. Αδαμ
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Εσύ δεν θέλεις να κάνεις δίκτυο αλλά να μπεις στο internet το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια καρτούλα wi-fi για τον σταθερό και ένα wi-fi usb για το notebook, εναλλακτικά μπορείς να βάλεις usb και στα δύο ,ακόμα και να έχεις ένα μόνο usb και να το έχεις μια στο σταθερό μια στο notebook. Δες εδώ και για usb αλλά και για κάρτες wi-fi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.