Stelis90 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 "οποιοσδήποτε μη κρετίνος ξέρει ότι αν έχει 50 φορές μικρότερο κόστος σε ένα τέτοιο προϊόν απλά μονοπωλείς την αγορά ..." Δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι έτσι.... "φαίνεται συναναστρέφομαι μόνο με ηλίθιους που δεν βλέπουν το οφθαλμοφανές συμφέρον τους ως καταναλωτές..." Δεν ισχύει αυτό...μπορεί να έχετε άλλα γούστα ή να μην σας ενημέρωσαν σωστά...
linkin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Έχεις πρόβλημα.... Δεν ξέρω αν είναι όρασης, IQ, ή δεν ξέρω 'γω τι όμως.... Αναφέρω ότι είναι δύσκολο, ότι θέλει δουλειά, υπομονή και επιμονή και εσύ λες ότι λέω το αντίθετο...wtf;;;; Από τη στιγμή που: 1. Δεν σας ενδιαφέρει το θέμα... 2. Δεν έχετε σκοπό να συμμετέχετε στη συζήτηση.... 3. Δεν ξέρετε που σας πάνε τα 4 επί του θέματος.... Καλύτερα είναι να σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμφορουμίτες(εκτός από εμένα) και να μην ποστάρετε καθόλου.... Αυξάνονται οι σελίδες του κάθε θέματος με ανούσια και εκτός θέματος σχόλια... "αν τις ώρες που χάνουν τέτοιοι τύποι σε παπαρολογίες (πχ τις ώρες που έχει χάσει ο τύπος εδώ μέσα) τις δούλευαν θα έβγαζαν σοβαρά λεφτά" Εσύ που μιλάς τόση ώρα λοιπόν έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα και γι αυτό χάνεις το χρόνο σου εδώ σε μια συζήτηση που δεν είχες σκοπό να συμμετέχεις, και μάλιστα με φοβερά επιχειρήματα... Όπως το λες είναι πάντως "μοιράζεται το advantage του με τους συνανθρώπους ώστε να κερδίσουν όλοι.".... γιατί σου φαίνεται τόσο δύσκολο να το πιστέψεις;;;; Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ακόμη πέραν της χλωρίνης αλλά δεν έχει νόημα να αναφέρουμε άλλα....το νόημα το κατάλαβες... Οχι θα σε αφησω εσενα να γραψεις τις παπατζες σου εδω μεσα χωρις αντιλογο. 1
Stelis90 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 http://www.amquix.info/tosp/tosp39b.html Αυτό είναι απόλυτα σωστό...το κόστος κτήσης είναι υψηλότερο από το συμβατικό εμπόριο... Επειδή όμως έχουν πολύ χαμηλότερο κόστος χρήσης συμφέρουν τελικά...
deesnider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Από τη στιγμή που: 1. Δεν σας ενδιαφέρει το θέμα... Μας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα. 2. Δεν έχετε σκοπό να συμμετέχετε στη συζήτηση.... Σαφώς κι έχουμε σκοπό να συμμετέχουμε στη συζήτηση. Αυτό που δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε, είναι να συμμετέχουμε σ' αυτό που θεωρείς εσύ και οι όμοιοί σου «συζήτηση»: Το να συμφωνούμε απαραιτήτως μ' αυτά που ισχυρίζεσαι... 3. Δεν ξέρετε που σας πάνε τα 4 επί του θέματος.... Επί του θέματος, έχουμε άριστη γνώση. Αυτό που δε σ' αρέσει, είναι το γεγονός ότι το γνωρίζουμε από την ανάποδη πλευρά του (λες κι έχει κι άλλη...), την οποία και αποκαλύπτουμε στα υποψήφια θύματα. Καλύτερα είναι να σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμφορουμίτες(εκτός από εμένα) και να μην ποστάρετε καθόλου.... Θα σ' άρεσε, ε; Έλα όμως που - εν αντιθέσει μ' εσένα - είναι ακριβώς ο σεβασμός προς τους συμφορουμίτες, ο λόγος που ποστάρουμε. Αυξάνονται οι σελίδες του κάθε θέματος με ανούσια και εκτός θέματος σχόλια... Εντελώς εντός θέματος όμως! Αρκεί να γίνει αντιληπτό το ποιο είναι το θέμα: Να μην τσιγκουνευόμαστε τα γιαούρτια και κάθε, μα κάθε φορά που κάποιος υπερφίαλος καραγκιόζης απ' το σινάφι σου, επιχειρεί να μας πουλήσει φούμαρα, να του σκάμε κι ένα κεσέ στη μάπα...
Stelis90 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Οχι θα σε αφησω εσενα να γραψεις τις παπατζες σου εδω μεσα χωρις αντιλογο. Η ουσία είναι απλά να διαφωνούμε μεταξύ μας ή να κάνουμε μια ουσιαστική συζήτηση με επιχειρήματα;;;;
deesnider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δεν ισχύει αυτό...μπορεί να έχετε άλλα γούστα ή να μην σας ενημέρωσαν σωστά... ...διαφορετικά γούστα στη ...χλωρίνη! Ναι... ...δεν κατάφεραν να μας ενημερώσουν σωστά, ώστε να κατανοήσουμε το ασύλληπτα σύνθετο θέμα, ότι με ένα κλάσμα τής δαπάνης που θα κάναμε αν αγοράζαμε ένα κοινό προϊόν του εμπορίου, θα έχουμε δεκαπλάσια απόδοση...
insomniaK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αφού θες επιχείρημα, διάβασε να καταλάβεις: Τα διαλύματα έχουν συγκεκριμένες ιδιότητες. Οταν σε 5 λίτρα νερό διαλύεις 4ml χλωρίνης, το μόνο που καταφέρνεις είναι να έχεις 5 λίτρα νερό, χωρίς ουσιαστικά οποιαδήποτε ιδιότητα της χλωρίνης. Χημεία 3ης λυκείου. Ωστόσο όπως μας ενημέρωσες, ο αγοραστής του διαλύματος που πουλάς έχει πληρώσει σχεδόν 10 ευρώ, για να σφουγγαρίζει με νερό. 2
Stelis90 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα. Σαφώς κι έχουμε σκοπό να συμμετέχουμε στη συζήτηση. Αυτό που δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε, είναι να συμμετέχουμε σ' αυτό που θεωρείς εσύ και οι όμοιοί σου «συζήτηση»: Το να συμφωνούμε απαραιτήτως μ' αυτά που ισχυρίζεσαι... Επί του θέματος, έχουμε άριστη γνώση. Αυτό που δε σ' αρέσει, είναι το γεγονός ότι το γνωρίζουμε από την ανάποδη πλευρά του (λες κι έχει κι άλλη...), την οποία και αποκαλύπτουμε στα υποψήφια θύματα. Θα σ' άρεσε, ε; Έλα όμως που - εν αντιθέσει μ' εσένα - είναι ακριβώς ο σεβασμός προς τους συμφορουμίτες, ο λόγος που ποστάρουμε. Εντελώς εντός θέματος όμως! Αρκεί να γίνει αντιληπτό το ποιο είναι το θέμα: Να μην τσιγκουνευόμαστε τα γιαούρτια και κάθε, μα κάθε φορά που κάποιος υπερφίαλος καραγκιόζης απ' το σινάφι σου, επιχειρεί να μας πουλήσει φούμαρα, να του σκάμε κι ένα κεσέ στη μάπα... 1. Εσένα τι ακριβώς σε ενδιαφέρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 2. Δεν είπα σε κανέναν να συμφωνήσει μαζί μου, παραθέτω γεγονότα όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει μια σοβαρή έρευνα και να τα εξακριβώσει... 3. Πες μου τις προσωπικές σου εμπειρίες που σε καθορίζουν άριστο γνώστη του θέματος.... Από το τελευταίο συμπεραίνω ότι πρέπει να έχεις φάει μεγάλη νίλα από το χώρο... Προφανώς είναι σύνθετο να καταλάβεις την οικονομία που κάνεις....αλλιώς δεν θα έλεγες αυτά που λες....έλεος...
insomniaK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Επίσης, έτσι για να έχεις και μέτρο σύγκρισης, η ποσότητα χλωρίνης που προτείνεις για ανάμειξη είναι μικρότερη από όση περιέχεται σε έναν κουβά θαλασσινό νερό, και μάντεψε, ο τελευταίος είναι τσάμπα. 2
linkin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Η ουσία είναι απλά να διαφωνούμε μεταξύ μας ή να κάνουμε μια ουσιαστική συζήτηση με επιχειρήματα;;;; Μα δεν μπορουμε να κανουμε σοβαρη συζητηση.Το νομισμα αυτο εχει μονο μια οψη.Ειναι σαν να ρωτας καποιον αν θα πηδουσε την τζολι ή την ζουμπουλια απο το παρα πεντε και να σου λεει την ζουμπουλια εχοντας και επιχειρηματα. Η ουσιαστικη συζητηση λοιπον ειναι η εξης.Οι σπουδες που εχω κανει στο αντικειμενο,η προσωπικη εμπειρια και η εμπειρια απο ατομα του κυκλου μου αποδεικνυουν πως οι MLM- πυραμιδες ειναι απατη.Εχεις κατι concrete να αντιπαραβαλεις ή θα μας πεις και παλι οτι θελει δουλεια και υπομονη?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δεν χρειάζεται να γίνει καμία συζήτηση. Το επιχειρηματικό μοντέλο είναι πολύ απλό. Το 10% της εταιρείας μοιράζεται το 90% των κερδών. Το υπόλοιπο 90% τροφοδοτεί το 10% είτε αγοράζοντας εμπόρευμα, εκπαιδευτικό υλικό, συνδρομές, σεμινάρια κτλ. Μπορείς να βγάλεις λεφτά; Σαφέστατα. Αν είσαι στο 1%. Θέλει σκληρη δουλειά; Σαφέστατα...είναι όντως δύσκολο να εξαπατήσεις τόσο πολύ κόσμο για να φτιάξεις επαρκές δίκτυο, πουλώντας του ουσιαστικά ελπίδα, και απαιτεί μια συγκεκριμένη ιδιοσυγκρασία. Πράγματι να εκμεταλλεύεσαι τον κοσμάκη εν μέσω κρίσης που ψάχνει πως θα σώσει το σπίτι του και πως να ταϊσει τα παιδιά του απαιτεί ένα ιδιαίτερο τύπο ανθρώπου. Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Όπως και να έχει ΚΑΠΟΙΟΣ μπορεί να πετύχει. Όμως ΠΑΝΤΑ η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των μελών της πυραμίδας ΠΕΙΝΑΝΕ. Όχι βασικό μισθό, όχι μισθό Κίνας...ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ. Πώς όμως θα καταφέρεις να μπείς στο 1%...θα σκαρφαλώσεις την πυραμίδα; Θα ανέβεις στην Ιεραρχία; Οοοοοοχι. Θα ΧΤΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Έστω λοιπόν ότι ένα δίκτυο στην Αθήνα φτάνει τα 5.000.000 μέλη. Η βάση πως θα χτίσει απο κάτω της; Που θα βρεί άλλα μέλη; Προφανώς και η βάση λοιπόν είναι οι ΠΕΛΑΤΕΣ (οι οποίοι νομίζουν οτι είναι συνεργάτες)...και τη στιγμή που θα γίνει αυτό τότε θα καταρρεύσει και η Πυραμίδα. Όμως αυτό ισως δεν θα γίνει ποτέ. Ευτυχώς για τους επιτήδειους εκεί έξω ο ρυθμός στρατολόγησης/αποχωρήσεων είναι σχετικά ομαλός, και έτσι συντηρείται η κατάσταση. Αφού θες επιχείρημα, διάβασε να καταλάβεις:Τα διαλύματα έχουν συγκεκριμένες ιδιότητες. Οταν σε 5 λίτρα νερό διαλύεις 4ml χλωρίνης, το μόνο που καταφέρνεις είναι να έχεις 5 λίτρα νερό, χωρίς ουσιαστικά οποιαδήποτε ιδιότητα της χλωρίνης. Χημεία 3ης λυκείου. Ωστόσο όπως μας ενημέρωσες, ο αγοραστής του διαλύματος που πουλάς έχει πληρώσει σχεδόν 10 ευρώ, για να σφουγγαρίζει με νερό. Έλα τώρα εδώ βγάλανε την σφαίρα που βάζεις στο πλυντήριο και τα κάνει όλα λαμπίκο και κοστίζει μόλις 15 ευρώ...Τέρμα τα Skip και τα Ariel. Τέλος να πω το εξής. Το να ασχοληθεί κάποιος με μια τέτοια εταιρεία εφ'όσον 1. Δεν απαιτεί να δώσεις οποιαδήποτε λεφτά μπροστά 2. Δεν απαιτεί να αγοράσεις οποιοδήποτε προϊόν εκτός αν θες 3. Το βλέπεις εντελώς περιστασιακά και όχι σαν μόνιμη δουλειά 4. Σου αρέσουν καποια προϊόντα τα οποία αγοράζεις έτσι κι αλλιώς και μπορείς να τα πουλήσεις σε 2-3 γνωστούς(εφ'οσον ενδιαφέρονται και όχι επειδή τους εκβιάζεις ψυχολογικά) και να βγάλεις ένα χαρτζηλικάκι να πας για καφέ. Τότε το θεωρώ θεμιτό. Θέλει πάρα πολύ προσοχή όμως με τους όρους συνεργασίας, αλλά και με την ποιότητα/ασφάλεια των προϊόντων, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τρόφιμα. 2
deesnider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 1. Εσένα τι ακριβώς σε ενδιαφέρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Νευράκια, νευράκια; Τρέμει το χέρι και βαράει απανωτά ερωτηματικά; Ξυδάκι (έστω και του εμπορίου, αν δεν έχει η ...amway) 2. Δεν είπα σε κανέναν να συμφωνήσει μαζί μου, παραθέτω γεγονότα όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει μια σοβαρήέρευνα και να τα εξακριβώσει... Δεν παραθέτεις γεγονότα. Παραθέτεις αστήρικτους ισχυρισμούς, ελπίζοντας ότι θα υπάρξουν κάποιοι ανεγκέφαλοι που θα τους χάψουν... ...και, όχι! Σοβαρή έρευνα δεν αρμόζει σε αστείες υποθέσεις... 3. Πες μου τις προσωπικές σου εμπειρίες που σε καθορίζουν άριστο γνώστη του θέματος.... Ένα φεγγάρι που λες, δεν είχα τι να κάνω και πήγαινα σερί σε «σεμινάρια» ως ακροατής, για να γεμίζω τις μπαταρίες μου από το γέλιο... ...το πόσες lamborghini και aston martin έχουν πουληθεί λοιπόν στην Ελλάδα, δε θα το πιστέψεις! Σκέψου μόνο, ότι οι αντιπροσωπείες τους έχουν εκδώσει εκπτωτικές κάρτες σε όλα τα μέλη τής amway και τής herbal life, με το τζίρο που τους κάνουν σε aventador και vanquish... Από το τελευταίο συμπεραίνω ότι πρέπει να έχεις φάει μεγάλη νίλα από το χώρο... Όχι αγόρι μου! Θα σε στεναχωρήσω, αλλά δεν είμαι μαλάκας... Προφανώς είναι σύνθετο να καταλάβεις την οικονομία που κάνεις....αλλιώς δεν θα έλεγες αυτά που λες....έλεος... Κανένα έλεος σε ανθρωπάκια και απατεώνες. «Ξύλο» ανελέητο...
Stelis90 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αφού θες επιχείρημα, διάβασε να καταλάβεις: Τα διαλύματα έχουν συγκεκριμένες ιδιότητες. Οταν σε 5 λίτρα νερό διαλύεις 4ml χλωρίνης, το μόνο που καταφέρνεις είναι να έχεις 5 λίτρα νερό, χωρίς ουσιαστικά οποιαδήποτε ιδιότητα της χλωρίνης. Χημεία 3ης λυκείου. Ωστόσο όπως μας ενημέρωσες, ο αγοραστής του διαλύματος που πουλάς έχει πληρώσει σχεδόν 10 ευρώ, για να σφουγγαρίζει με νερό. Έχεις δίκιο, με 4ml χλωρίνης είναι πολύ πιθανό να μην κάνεις τη δουλειά που θέλεις....αν διάβαζες καλύτερα θα έβλεπες ότι 4ml βάζεις από το καθαριστικό της Amway.... Μα δεν μπορουμε να κανουμε σοβαρη συζητηση.Το νομισμα αυτο εχει μονο μια οψη.Ειναι σαν να ρωτας καποιον αν θα πηδουσε την τζολι ή την ζουμπουλια απο το παρα πεντε και να σου λεει την ζουμπουλια εχοντας και επιχειρηματα. Η ουσιαστικη συζητηση λοιπον ειναι η εξης.Οι σπουδες που εχω κανει στο αντικειμενο,η προσωπικη εμπειρια και η εμπειρια απο ατομα του κυκλου μου αποδεικνυουν πως οι MLM- πυραμιδες ειναι απατη.Εχεις κατι concrete να αντιπαραβαλεις ή θα μας πεις και παλι οτι θελει δουλεια και υπομονη? Αυτό που λες είναι σωστό...γιατί όμως επιμένεις να προτιμάς τη Ζουμπουλία;;; Γιατί δε μας λες τόση ώρα ότι έχεις προσωπική εμπειρία; Φοβάσαι μη σε λιτζάρουν όπως κάνετε μαζί μου; Πες μας λοιπόν τι συνάντησες; Δεν χρειάζεται να γίνει καμία συζήτηση. Το επιχειρηματικό μοντέλο είναι πολύ απλό. Το 10% της εταιρείας μοιράζεται το 90% των κερδών. Το υπόλοιπο 90% τροφοδοτεί το 10% είτε αγοράζοντας εμπόρευμα, εκπαιδευτικό υλικό, συνδρομές, σεμινάρια κτλ. Μπορείς να βγάλεις λεφτά; Σαφέστατα. Αν είσαι στο 1%. Θέλει σκληρη δουλειά; Σαφέστατα...είναι όντως δύσκολο να εξαπατήσεις τόσο πολύ κόσμο για να φτιάξεις επαρκές δίκτυο, πουλώντας του ουσιαστικά ελπίδα, και απαιτεί μια συγκεκριμένη ιδιοσυγκρασία. Πράγματι να εκμεταλλεύεσαι τον κοσμάκη εν μέσω κρίσης που ψάχνει πως θα σώσει το σπίτι του και πως να ταϊσει τα παιδιά του απαιτεί ένα ιδιαίτερο τύπο ανθρώπου. Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Όπως και να έχει ΚΑΠΟΙΟΣ μπορεί να πετύχει. Όμως ΠΑΝΤΑ η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των μελών της πυραμίδας ΠΕΙΝΑΝΕ. Όχι βασικό μισθό, όχι μισθό Κίνας...ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ. Πώς όμως θα καταφέρεις να μπείς στο 1%...θα σκαρφαλώσεις την πυραμίδα; Θα ανέβεις στην Ιεραρχία; Οοοοοοχι. Θα ΧΤΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Έστω λοιπόν ότι ένα δίκτυο στην Αθήνα φτάνει τα 5.000.000 μέλη. Η βάση πως θα χτίσει απο κάτω της; Που θα βρεί άλλα μέλη; Προφανώς και η βάση λοιπόν είναι οι ΠΕΛΑΤΕΣ (οι οποίοι νομίζουν οτι είναι συνεργάτες)...και τη στιγμή που θα γίνει αυτό τότε θα καταρρεύσει και η Πυραμίδα. Όμως αυτό ισως δεν θα γίνει ποτέ. Ευτυχώς για τους επιτήδειους εκεί έξω ο ρυθμός στρατολόγησης/αποχωρήσεων είναι σχετικά ομαλός, και έτσι συντηρείται η κατάσταση. Έλα τώρα εδώ βγάλανε την σφαίρα που βάζεις στο πλυντήριο και τα κάνει όλα λαμπίκο και κοστίζει μόλις 15 ευρώ...Τέρμα τα Skip και τα Ariel. Αυτό σε ποια εταιρία ισχύει;;;;
linkin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δεν προτιμω την ζουμπουλια φιλε μου,εσυ θες να μας κανεις να την γ@mISoume με το ζορι. Η προσωπικη μου εμπειρια ειναι πως παρεβρεθηκα σε 2 συνεδρια τετοιων εταιριων υστερα απο παρεκληση κολλητου και καταλαβα πως οποιοσδηποτε με iq πανω απο 100 μπορει να καταλαβει πως ειναι απατη. + 2 φιλοι που ασχοληθηκαν με αυτες τις εταιριες εχασαν χρηματα και χρονο + οτι το multi level marketing ως business model δεν μπορει να αποφερει κερδη στην βαση της πυραμιδας.Γι αυτο ακριβως και λεγεται πυραμιδα.Μονο η κορυφη κερδιζει εκτος αμα εχεις την ψευδαισθηση οτι οι συναλλαγες γινονται με ορους κομμουνισμου. Αν λοιπον εχουμε στην κορυφη τον Α και στην βαση τον Κ, δεν γινεται το προιον να φτασει στα χερια του πελατη του Κ σε χαμηλοτερη τιμη απο τα ανταγωνιστικα προιοντα και ταυτοχρονα να βγαλουν κερδος οι Β-Γ-Δ-Ε-Ζ-Η-Θ-Ι . Πιο απλο δεν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις