coldwinter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα σας, θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε τους λογους που μπορει ενας φοιτητης να κανει μεταγραφη... εχω διαβασει τους βασικους... οικονιμικη κριση... πολυτεκνος.. κ.τ.λ ειχα ακουσει ομως το οποιο αυτο θελω να μου σιγουρεψετε αν γινετε μεταγραφη ενος φοιτητη ο οποιος περναει ολα τα μαθηματα.... η γενικα.. καποιος αλος τροπος που να μην ειναι απο τους βασικους..
javavall Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πάνω κάτω αυτά που ανέφερες είναι ( λόγοι υγείας, αμοιβαία μεταγραφή κλτ)
coldwinter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, οπως ειπα αυτα τα ξερω... αυτο που δε ξερω ειναι "ειχα ακουσει ομως το οποιο αυτο θελω να μου σιγουρεψετε αν γινετε μεταγραφη ενος φοιτητη ο οποιος περναει ολα τα μαθηματα.... "
traganeus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, οπως ειπα αυτα τα ξερω... αυτο που δε ξερω ειναι "ειχα ακουσει ομως το οποιο αυτο θελω να μου σιγουρεψετε αν γινετε μεταγραφη ενος φοιτητη ο οποιος περναει ολα τα μαθηματα.... " ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!... μόνο καμιά υποτροφία παίρνει αυτός που περνάει όλα τα μαθήματα, και αυτή αν είναι ο καλύτερος του έτους του απ'ότι ξέρω.
freedubus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Λίγο μπίτσινγκ, αλλά χρειάζεται ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ (ξανά-εγγραφή) από μια σχολή σε άλλη, ΟΧΙ μεταγραφή (από το Θρασύβουλο Φυλής στη Μπαρτσελόνα)
Τάσος_Δ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέχρι πέρυσι ίσχυε ότι για λόγους οικονομικούς (πχ πολύ χαμηλό εισόδημα, αδέρφια που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις κτλ) πρέπει να τελειώσεις το 1ο έτος στη σχολή που πέρασες και μετά, εφόσον έχεις περάσει όλα τα μαθήματα, μπορείς να κάνεις αίτηση για μετεγγραφή για το 3% των θέσεων.
javavall Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού βλέπεις ότι δεν έχει αποτέλεσμα freedubus http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2312514&postcount=7
freedubus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δε μασάω, θα το λέω μέχρι που να πεθάνω.
konstantina_ena Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για μετεγγραφή για λόγους οικονομικούς αλλα και υγείας μου είπαν ότι η εγκύκλιος δεν έχει φτάσει ακόμα!!!!!!Δεν ξέρω κιόλας θα ήθελα να κάνω την εγγραφή και την μετεγγραφη μαζί για να μην κατεβαίνω δύο φορές στο μεσολόγγι όπου και περασα!!!!Αλήθεια το έχει κάνει κανείς αυτό?????Γίνεται??? ---------- Προσθήκη στις 14:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:29 ---------- Λίγο μπίτσινγκ, αλλά χρειάζεται ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ (ξανά-εγγραφή) από μια σχολή σε άλλη, ΟΧΙ μεταγραφή (από το Θρασύβουλο Φυλής στη Μπαρτσελόνα) χαχα προς στιγμή θα τη πάταγα και εγώ!!!!Νόμιζα ότι εγώ το έλεγα λάθος!!!!!
javavall Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δε μασάω, θα το λέω μέχρι που να πεθάνω. Λες να έχει νόημα? http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=54396
freedubus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Λες να έχει νόημα? http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=54396 Λές να με νοιάζει;
konstantina_ena Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Λές να με νοιάζει; μα γιατί το λές αυτό????οι δημοσιογράφοι σε παρακαλώ!!!ενα θα πώ όχι ότι πιάνετε για δημοσιογράφος αλλα ....τέλος πάντων, ο κ.......βάζει με το Μ....... για ένα καλύτερο πειραιά ...όποιος είναι απο πειραιά θα ξέρει............ δεν έγραψα ονόματα ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.