Προς το περιεχόμενο

συνδιασμος ati και nvidia cards γινεται ?

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα board asus striker II extreme και αυτη τη στιγμη εχω μια gtx285

επανω..

θελω να την βαλω να κανει μονο τα physX και να βαλω σαν main καρτα

μια ati 5870..

γινεται σε αυτο το board ? αν οχι τι χρειαζομαι για να το κανω αυτο ?

αν δεν γινεται σε αυτο το board, ποιο board το κανει (αν το κανει καποιο) ?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με λιγο ψαξιμο γινεται...Eιχα δει θεμα (οχι σε αυτο το forum) αλλα υπηρχαν μικροπροβληματα και μπορουσε ναγινει μονο σε vista...(?)

(Αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να βαλεις μια 285 μονο για physx...)

Δημοσ.

δηλαδη εσυ τι θα προτεινες ?

μπορεις να μου δωσεις ενα link να δω και γω πως το εκαναν ?

ξερω σιγουρα οτι μπορει με 2~3 nvidia cards να ρυθμισεις ολες για 3sli

η 2sli και μια PhysX αλλα με ati δεν εχω βρει κατι..

Δημοσ.

To dedicated Phsyχ ή Multicard εκτος του οτι ειναι μουφα δεν λειτουργει και ποτε σε παιχνιδια ας πουμε

το % του core της 2η καρτας ειναι μονιμος και παντα 0!Το μονο που καταφερνεις αν υποθεσουμε οτι εχεις 2 nvidia καρτες μια new Και μια πιο παλια που δεν θες να πεταξεις ειναι να μην στρεσαρεις τον PPU της 1ης(που και για αυτο αμφιβαλλω).

Επειδη εχω μια gtx285(730/1575/1404) και μια 8800GT για δευτερη αυτο που κερδιζω εχοντας και τις 2 πανω ειναι 1-2Fps

το πολυ αναλογα το game και τις ρυθμισεις(υπαρχουν gameς που δεν βλεπω καν διαφορα)

Δεν ξερω αν σε επισα οτι δεν αξιζει...Μπορεις να δεις εδω αν σε βοοηθησει αυτο http://xdevs.com/e107_plugins/content/content.php?content.30

τωρα για το Hydra που κανει αυτη τη δουλεια που λες δεν ξερω να σου πω τπτ δε ξερω αν εχει κυκλοφορισει καν

Ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.
To dedicated Phsyχ ή Multicard εκτος του οτι ειναι μουφα δεν λειτουργει και ποτε σε παιχνιδια ας πουμε

το % του core της 2η καρτας ειναι μονιμος και παντα 0!Το μονο που καταφερνεις αν υποθεσουμε οτι εχεις 2 nvidia καρτες μια new Και μια πιο παλια που δεν θες να πεταξεις ειναι να μην στρεσαρεις τον PPU της 1ης(που και για αυτο αμφιβαλλω).

Επειδη εχω μια gtx285(730/1575/1404) και μια 8800GT για δευτερη αυτο που κερδιζω εχοντας και τις 2 πανω ειναι 1-2Fps

το πολυ αναλογα το game και τις ρυθμισεις(υπαρχουν gameς που δεν βλεπω καν διαφορα)

Δεν ξερω αν σε επισα οτι δεν αξιζει...Μπορεις να δεις εδω αν σε βοοηθησει αυτο http://xdevs.com/e107_plugins/content/content.php?content.30

τωρα για το Hydra που κανει αυτη τη δουλεια που λες δεν ξερω να σου πω τπτ δε ξερω αν εχει κυκλοφορισει καν

Ελπιζω να βοηθησα

μονο παιχνιδια που παιζουν physx θα δεις διαφορα στα αλλα μονο καταναλωσει(δεν ξερω αν ειναι 100%σωστο)

βαλε το μαφια 2 και δες ποσα fps θα παρεις με η χωρις την 8800

Δημοσ.

εμεις που εχουμε ati δηλαδη δεν κερδιζουμε ?

δεν περιμενω απαντηση γτ ξερω την ξερω .

Δημοσ.

οχι αλλα με τα physx χανεις σε fps αλλα κερδιζεις στο ματι

μπες στο youtube να δεις βιντεο

για αυτο χρειαζεται μια ξεχωριστει για αυτα τα game

στο μαφια 2 μεχρι να παω στην πολη μετα την φυλακη επαιζα με physx με το που πηγα εκει 15 fps πηγα :devil:

Δημοσ.
Σε μενα full ολα ειναι 29.3 ή 28.6 δεν θυμαμαι ενα απο τα δυο με τις 285+8800GT χωρις τη δευτερη

ειναι στα 26.8 ανεπαισθητη η διαφορα

στο σημειο που λεω με το που ξεκινας μετα την φυλακη στην αλλη πολη?

αν μπορεις δοκιμασαι και αλλα physx game ;)

Δημοσ.

sozz θα σε γελασω με το benc ειδα αυτες τις τιμες..ingame δεν εχω ενεργοποιημενη εφαρμογη

που σου λεει τα fps που εχεις

Οταν λες αλλα games?Ας ας πουμε JC2? πανω κατω τα ιδια σκοραρω

εχει παλιωσει η ρημαδα η 285 :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...