Προς το περιεχόμενο

Τι συμβαινει οταν καποιος δεν θελει να εχει συγγενεια ουτε καν στα χαρτια?

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο φιλαράκος σου που θέλει να ξεγράψει τον πατέρα του, τι ...ηλικία έχει;

Ειναι 25..Τι νομιζεις οτι ειμαι κανενα ανηλικο?

Δημοσ.
Συμφωνω.Μιλαμε για σχεση πατερα - γιου ενος γνωστου.Λεπτομεριες δεν θελω και δεν μπορω να πω.Απλως κρατατε οτι εχει δικιο ο γιος και δεν θελει σχεση με τον πατερα και θελει να το κανει επισημο ας το πουμε..

O πατερας μπορει να κανει νομικη αποκληρωση.Αυτο ισχυει αλλα σε φαση κληρονομικων...για το τι μπορει να κανει ο γιος???χμ...υπομονη απλα

Να ρωτησω κατι?Προκειται για εσενα?Θελεις να παψεις να εχει οποιαδηποτε επαφη με τον πατερα σου?

Εαν ναι,εχω κατι πολυ ενδιαφερον να σου πω,μεσω πμ εαν θες

Δημοσ.
O πατερας μπορει να κανει νομικη αποκληρωση.Αυτο ισχυει αλλα σε φαση κληρονομικων...για το τι μπορει να κανει ο γιος???χμ...υπομονη απλα

Να ρωτησω κατι?Προκειται για εσενα?Θελεις να παψεις να εχει οποιαδηποτε επαφη με τον πατερα σου?

Εαν ναι,εχω κατι πολυ ενδιαφερον να σου πω,μεσω πμ εαν θες

Οχι φιλε μου δεν προκειται για μενα.Το εχω πει πολλες φορες ειναι για ενα φιλο..Δεν γινεται να δωσω λεπτομεριες φυσικα,για αυτο πολλοι νομιζουν οτι ισως ειναι υπερβολικος κτλπ..Ομως δεν ειναι καθολου..

Δημοσ.
Οχι φιλε μου δεν προκειται για μενα.Το εχω πει πολλες φορες ειναι για ενα φιλο..Δεν γινεται να δωσω λεπτομεριες φυσικα,για αυτο πολλοι νομιζουν οτι ισως ειναι υπερβολικος κτλπ..Ομως δεν ειναι καθολου..

Εχεις πμ.....

Δημοσ.

Τοξοβολος_UK.Εξαφανίζει σχέσεις,άτομα,προβλήματα και επώνυμα.Τιμές λογικές.Απόλυτη εχεμύθεια.

Πέρα απο την πλάκα,πές στον φίλο σου να σηκωθεί να φύγει και να πάει κάπου -ξέρω-γώ-Αθήνα-ας-πούμε- που κανένας δέν δίνει λυγιστό φακ αν ο πατέρας του είναι φονιάς,μαφιόζος ή παιδεραστής.

Να πετάξει τον ρημαδο-αριθμό του κινητού έτσι ώστε να μήν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας και να περισώσει ότι μπορεί απο την αξιοπρέπειά του.

Ακου εκεί να αλλάξει όνομα...

Δημοσ.

Μήπως θες να πεις το "δε μας χέζεις ρε Νταλάρα" που είπε ο Τζιμάκος; =ρ (ή η Βίσση; )

Τον μπαμπά του Νταλάρα απ' όσο ξέρω τον έλεγαν Νταράλα.

Δημοσ.
Συγκεκριμενα προκειται για μια ιστορια που εμαθα και το προσωπο θελει να δειξει στον μεγιστο βαθμο την απογοητευση και την θεληση να μην εχει οποιαδηποτε σχεση.Ειναι ηθικο το θεμα και δεν ειναι για διακομοδηση τετοιες καταστασεις γιατι για να φτασει καποιος στο ''αμην'' σημαινει πως εχουν γινει πολλα..

Προσωπικα καταννοω και δε το βρισκω καθολου γελοιο, αλλα το βρισκω αχρειαστο και υπερβολικο. Δε μπορεις να γραφεις ψεματα στα επισημα χαρτια ο,τι κι αν σου 'χει κανει ο αλλος. Απο τη στιγμη που ειναι συγγενης σου καποιος -εξ αιματος- , πως να το κανουμε. Αν θες να μην εχεις καμια σχεση μαζι του κι αυτος μαζι σου ειναι επιλογη σας, αλλα τα αυτα δεδομενα ειναι δεδομενα που δεν αλλαζουν.

• Moderators
Δημοσ.

@katsouras:

Μήπως ο φιλαράκος σου πρέπει πρώτα να τα βρει με τον εαυτό του και μετά να ψαχτεί τι θέλει να κάνει στη ζωή του; Λύσεις του στυλ "αποκλήρωση" δίνουν μονάχα αξία στο άτομα με το οποίο κοντράρεται κανείς. Στην προκειμένη περίπτωση, αν ο φίλος σου καταφύγει σε μία τέτοια λύση θα δώσει σημασία στον πατέρα του, σημασία που -αν κατάλαβα καλά- δεν την αξίζει (άσε που το DNA δεν σβήνεται με τίποτα). Το καλύτερο που θα έχει να κάνει ο φίλος σου, θα είναι να διαγράψει από το μυαλό του πρωτίστως το άτομο που τον έχει βλάψει κι έπειτα να ξεκινήσει τη ζωή του από την αρχή, κάπου όπου να μην μπορεί να τον φτάσει ο πατέρας του (σε κάποια μακρινή πόλη π.χ.).

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι το αναλυετε τοσο πολυ αφου εχει δωθει η απαντηση. Αλλαζει επιθετο και παει να μεινει αλλου .....μακρια, τελος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...