Προς το περιεχόμενο

z5500 νεα προσφορα !

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Saturn Γερακα...Logitech z5500...τιμη...299€ !!

το ειδα χθες το απογευμα δεν ξερω ποσο καιρο τρεχει παντως ειχε ενα κλειστο

και ενα ανοιχτο να παιζει...

Δημοσ.

εξαρταται την τσεπη του καθενος..για καποιους ειναι ψιχουλα ,για αλλους μισος μισθος ,για αλλους μονο τα bonus του μηνα..κτλ κτλ κτλ.. ;)

παντως μου κανει εντυπωση που δεν εχει ανακοινωθει κατι ακομα για τον διαδοχο τους...

Δημοσ.
Μήπως είναι.. τρελά λεφτά για ηχεία?

Σε συγχωρούμε επειδή προφανώς δεν είσαι ενήμερος........:devil:

Αν μου περισσευαν τα χρηματα δε με χαλαγε να ανεβω αθηνα να τα τσιμπησω...να δω και 10 φιλαράκια αθήνα;)

Δημοσ.

και τρελλα λεφτα για αυτα τα ηχεια δεν ειναι σιγουρα...παντως εγω θα τα παρακολουθω γιατι συντομα

θα σκασει ο αντικαταστατης και τοτε...οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε ;)

θα ενημερωνω απο εδω..

Δημοσ.
και τρελλα λεφτα για αυτα τα ηχεια δεν ειναι σιγουρα...παντως εγω θα τα παρακολουθω γιατι συντομα

θα σκασει ο αντικαταστατης και τοτε...οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε ;)

θα ενημερωνω απο εδω..

Οταν σκασει ο αντικαταστατης προφανως θα κανει αρκετα πάνω απο την 300αρα...και δε νομιζω να έχει μείνει έστω ένα παλιο μοντέλο για να το πάρουμε σε καλή τιμή:cry:

Δημοσ.

αυτος ειναι και δικος μου φοβος..θα τα παιρνα και μτχ αλλα φοβαμαι..εχουν και το γνωστο

προβλημα με το πανελ που ξαφνικα λεει "Connecting.." και τπτ αλλο και τα ποιο πολλα παλια

σετ το βγαζουν καποια στιγμη..ημουν σε εταιρια που τα εφερνε ελλαδα και εχω δει παλετες

να καταφτανουν με 15 σετ πανω ολα για logitech !!

Δημοσ.

ναι αυτα ειναι..το προβλημα το περιγραφω σε προηγουμενο ποστ..

το πανελ που περιλαμβανει ολα τα controls και ουσιαστικα ειναι η καρδια του συστηματος ,

ξαφνικα χωρις να φταιει ο χρηστης καποια στιγμη γραφει στην οθονη "Connecting.."

και κολλαει..! ενα google search θα σε διαφωτισει καλυτερα..

βεβαια δεν ειναι θεμα μιας και εισαι δεν εισαι στην εγγυηση νομιζω η Logitech σε καλυπτει..

Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι καμία τρελή προσφορά , 319 έχει χαμηλότερη τιμή στο Skroutz. Επίσης με 300 ευρώ μπορείς άνετα να πάρεις ένα home cinema samsung π.χ. http://www.electrostudio.gr/product.asp?catid=997&pcatid=1585 και μέσω coxial να συνδέσεις το pc σου και να έχει το ίδιο και καλύτερο αποτέλεσμα. Γιατί μην τρελαθούμε τελείως respect στην logitech όσο αφορά περιφερειακά PC αλλά σε θέματα Εικόνας και Ήχου άλλοι έχουν μεγαλύτερη εξειδήκευση.

Δημοσ.

Εγω που τα πήρα πέρυσι στα 230Ε, μου χαλασε η οθονη (αναβοσβηνε 5 λεπτα την ημερα) και μου τα αλλαξαν ολοκληρα και τα κρατησα και εχω 2 πανομοιοτυπα πλεον τετοια τι να πω?? Τελεια!! (για την τιμη που τα πηρα)

Δημοσ.

ναι δεν λεω οτι η logitech ειναι καμια μεγαλη εταιρια στα θεματα Εικονας και Ηχου γενικα

αλλα για υπολογιστες ναι θα το ελεγα..ακομα και τα ακουστικα της και πολλα αλλα μικροτερα

σετ ηχειων που εχει βγαλει πατανε κατω τον ανταγωνισμο..

θα ηθελα παντως να μας προτεινεις μια αντι-προσφορα πχ απο samsung...

Δημοσ.

Καλα οτι και να παρεις στα 300 θα ειναι μαπε ολε, ισα ισα που η Logitech σου προσφερει πολλα περισσοτερα απο οτι η Samsung η η SONY πχ στα ιδια χρηματα. Αν τα ακουσετε διπλα διπλα θα το δειτε αυτο.

Δημοσ.

προφανως εννοεις σε ολα σε ενα σετ..καπου ειδα στο ιντερνετ γυρω στα 200$ ξεχωριστο ενισχυτη και ηχεια Onkyo

και ειμαι σιγουρος δεν θα ναι καθολου μαπα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...