Προς το περιεχόμενο

Φθηνές κάψουλες espresso

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω προσωπικα τοσα χρονια στο ψυγειο τον βαζω παντα. Το ειχα μαθει απο μια φιλη μου σερβιτορα, κατι θα ηξερε παραπανω δεν μπορει.;) Αν και δεν μου εκανε εντυπωση το θεμα του ψυγειου. Γενικα ξερω πως θελει ξηρο και δροσερο μερος. Τωρα για τις μυρωδιες του ψυγειου αμα ειναι τιγκα στα φαγητα λογικο ειναι να "χαλασει"...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν έχεις ανοιχτό σακουλάκι καφέ μέσα στο ράφι, θα χάσει την μυρωδιά του μέσα σε λίγες μέρες.

Καλύτερα κλεισμένος σε βαζο και μέσα στο ψυγείο. Το ίδιο κάνω και με τον γαλλικό.

Το ιδανικό βέβαια είναι φρεσκοαλεσμένος και άμεση χρήση.

Δημοσ.

προτιπ: το ψυγειο κανονικα δεν εχει υγρασια μεσα, ειναι απο τα πιο ξηρα μερη στο σπιτι σας

Δημοσ.

Οπα ρε τουφα ηρεμησε λιγο. :P Αφου ανοιχτει ο καφες ειναι καλυτερα να τον εχεις στο ψυγειο παρα στο ντουλαπι της κουζινας σου. Ειδικα Αθηνα μεσα στο καλοκαιρι και με υψηλη υγρασια αρκετες μερες του χρονου. Βεβαια οτι θελει κανει ο καθενας... Γενικα δεν πρεπει να τον κρατας πολυ καιρο. Γι αυτο ισως ειναι καλυτερες οι καψουλες.

Δημοσ.

Μα αυτο λεω, οτι ειναι πολυ καλο το περιβαλλον. Το βελτιστο παντα θα ηταν να κοβεις οσο καφε χρειαζεσαι καθε φορα φρεσκο!

Δημοσ.

Και να αρμέγεις την αγελάδα για το αφρόγαλο επιτόπου!

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΟΥΦΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΞΕΡΩΓΩ ΑΣΠΟΥΜΕΚΙΕΤΣΙ, ξυπνάω με τη τζίμπλαχ στο μάτι το πρωί και σκέφτομαι χτυπητήρια, μπρίκια, μηχανές, παγάκια ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΦΕ;

Δημοσ.
Μα αυτο λεω, οτι ειναι πολυ καλο το περιβαλλον. Το βελτιστο παντα θα ηταν να κοβεις οσο καφε χρειαζεσαι καθε φορα φρεσκο!

My bad then. Νομιζα οτι το ειπες ειρωνικα.:o

Δημοσ.
Και να αρμέγεις την αγελάδα για το αφρόγαλο επιτόπου!

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΟΥΦΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΞΕΡΩΓΩ ΑΣΠΟΥΜΕΚΙΕΤΣΙ, ξυπνάω με τη τζίμπλαχ στο μάτι το πρωί και σκέφτομαι χτυπητήρια, μπρίκια, μηχανές, παγάκια ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΦΕ;

ΔΙΚΙΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ, δεν ειμαστε σε εστιατοριο 5 αστερων τουφα, αυτα τα περιπλοκα κανε τα εσυ.

Δημοσ.

βρε αλητη λουσι ετσι με λοιδορείς? εγω αλλη φορα δεν σε σουβλιζω σπιτι σου (αντε στο δικο μου θα σε σουβλισω γιατι ανθρωπος ειμαι και εγω)

δεν ειπα να κανεις τον δικο σου freeze dried καφε για να κανεις την φραπα σου, για μισο λεπτο δουλεια μιλησα! οπως και στο πιπερι, ετσι και ο καφες ειναι πιο καλος οταν κοβεται εκεινη την στιγμη!

και τα εστιατορια πανε μεχρι 3 αστερια κυρα-ευα! 4, αν εισαι αμερικη και σε αξιολογουνε οι ny times.

δικιο και παλι δικιο ΕΧΩ!

:D

Δημοσ.
βρε αλητη λουσι ετσι με λοιδορείς? εγω αλλη φορα δεν σε σουβλιζω σπιτι σου (αντε στο δικο μου θα σε σουβλισω γιατι ανθρωπος ειμαι και εγω)

δεν ειπα να κανεις τον δικο σου freeze dried καφε για να κανεις την φραπα σου, για μισο λεπτο δουλεια μιλησα! οπως και στο πιπερι, ετσι και ο καφες ειναι πιο καλος οταν κοβεται εκεινη την στιγμη!

και τα εστιατορια πανε μεχρι 3 αστερια κυρα-ευα! 4, αν εισαι αμερικη και σε αξιολογουνε οι ny times.

δικιο και παλι δικιο ΕΧΩ!

:D

whaterver δεν εχω φαει ποτε σε τοσο καλο εστιατοριο :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε αφήστε τον Toufas παλιόπαιδα, γίνατε όλοι ειδικοί να'ουμ'. Ο άθρωπας γράφει και διδάσκει, όποιος τον ξαναπειράξει θα'χει να κάνει μαζί μου! :P

Τελικά κανά πιο πτηνό κάψουλοκαφέ για nespresso μηχανές παίζει ή τσου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...