PP1969 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μετα απο 2 μερες αφοτου ανεβασα ενα βιντεο (αποσπασματα απο μια βουβη ταινια του 1927...) το utube μου το κατεβασε λογω, λεει, πνευματικων δικαιωματων και ταυτοχρονα με προειδοποιησε οτι, επειδη εχω δεχτει και αλλη τετοια παρατηρηση στο παρελθον, αν διατυπωθει νεα αξιωση πνευματικων δικαιωματων τοτε θα σβησει το λογαριασμο μου Οποτε, το ερωτημα ειναι πως μπορω να ξερω εαν το βιντεακι που ανεβαζω εχει ή οχι πνευματικα δικαιωματα, ωστε να μην το ανεβασω?
pckokos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Όλες οι ταινίες έχουν πνευματικά δικαιώματα...
salamalekum Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 απο youtube Σημαντικό: Μην μεταφορτώνετε τηλεοπτικές εκπομπές, μουσικά βίντεο, μουσικές συναυλίες ή διαφημιστικά χωρίς άδεια, εκτός εάν αποτελούνται αποκλειστικά από δικό σας περιεχόμενο. Η σελίδα Συμβουλών για τα πνευματικά δικαιώματα και οι Οδηγίες Κοινότητας μπορούν να σας βοηθήσουν να καθορίσετε εάν το βίντεό σας παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα κάποιου άλλου.
PP1969 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια, αν επισκεφτειτε το utube θα δειτε οτι ειναι γεματο απο χιλιαδες ταινιες, σειρες κλπ., αποσπασματικες ή και ολοκληρες. Προφανως σε ολες αυτες δεν τiθεται θεμα δικαιωματων. Παρολ αυτα υπαρχουν καποιες περιπτωσεις που τιθεται τετοιο θεμα και το ερωτημα μου ειναι: πως μπορει να ξερει ο uploader αν αυτο που θελει να ανεβασει εμπιπτει σε αυτη τη περιπτωση? Η πλακα ειναι οτι και παλιοτερα το utube με εχει ειδοποιησει για παρομοιο θεμα δικαιωματων για διάφορα βιντεο, τοσο σε αυτον τον λογ/σμο οσο και σε αλλους που διατηρω. Αλλα δεν σημειωνονταν καν παρατηρηση, απλα κατεβαζαν το βιντεο. Αυτη τη φορα ομως μου λένε ξαφνικα πως αν ξανασυμβει(ειτε στα ηδη υπαρχοντα βιντεο, ειτε σε μελλοντικα) ο λογ/σμος θα εξαλειφθει ανευ ειδοποιησης! Μηπως αλλαξε η πολιτικη τους? Και μια ερωτηση με την ευκαιρια, ξερετε πως γινεται(αν γινεται) να θεσεις αντιπροσωπευτικη εικονα ενος βιντεο αυτη που θες εσυ, και οχι μια απο τις τρεις που σου προτεινει το utube?
adiastati Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα.....και μενα μου κατεβαζει το video λογω πνευματικων δικαιωματων.....έλεος....υπαρχουν πολλα video με αυτο το τραγουδι,το δικο μου ειναι το παρανομο???? καμία λυση για να ανέβει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.