bnvdarklord Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις παρατήρησα οτι κανουν Φυσική και Βιολογια. Ειμαι περίεργος πραγματικά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Χο-χο, είδαμε τη λέξη "εκκλησία" και είπαμε να το κάνουμε ΟΟΤ. Σας γελάσανε.
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν είσαι χριστιανός σε δέχονται σε τέτοιες σχολές;
slipknot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν είσαι χριστιανός σε δέχονται σε τέτοιες σχολές; Πρέπει να είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος για να σε δεχθούν.
Praetorianos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις παρατήρησα οτι κανουν Φυσική και Βιολογια. Ειμαι περίεργος πραγματικά. Όλα ξεκινάνε από το Θεό. Και μετά πιάνει δουλειά ο creationism.
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν είσαι χριστιανός σε δέχονται σε τέτοιες σχολές; Ε πόσο fail θα ήταν να μην είσαι και να πας σε τέτοια σχολή;
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Θα κάνεις λίγο το μαλάκα και θα φας καλά λεφτά από τους παπάδες. Είναι σίγουρη και άφθονη πηγή χρήματος. Κύριε ελέησον!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Γελαω αρκετα με το ονομα της σχολης "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ εκκλησιαστικων κειμηλιων". Η αλλιως οπως λεμε εμεις, Administrator Μια επιστημη που ελειπε απο την τριτοβαθμια μας και ενα επαγγελμα που χρειαζεται η αγορα εργασιας μας!
MovingShadow Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ω Θεε μου , την οποία ύπαρξή σου αμφισβητώ , τί άλλο θα δω σε αυτή την ζωή? Όλη μέρα να ακούς παπάδες να μιλάνε για τον Χριστό , το Βυζάντιο , το αν θα βάλουνε Azax στην εικόνα , και το πως θα την κάνουμε να κλάψει ( εξ ου και η Χημεία που μαθαίνουνε....) Και αυτό το τμήμα είναι ΑΕΙ....ΑΕΙ Τι θα ακολουθήσει? Τμήμα ΤΕΙ για παπαδάκια? ΙΕΚ καντιλανάφτη?Δημόσιο ΙΕΚ βοηθός αυτού που σβήνει τα κεριά που μόλις είχες ανάψει , για να τα ξαναβάλει για πούλημα?
rikos Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Σχολή εμετός. Δεν θα την πάλευα ούτε εβδομάδα εκεί μέσα.
Giorgos09 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 http://www.aeaa.gr/ Κύριε ελέησον ! . Αχαχαχα! Εχουν και ορκωμοσια. Ασχετο που η ιδια η εκκλησια το απαγορευει xD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις