Προς το περιεχόμενο

IPhone3GS 16GB Dead :''

thegreeklover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...Καλημερα... Οπως διαβασατε και απο τον τιτλο παει το αγαπημενο μου 3GS :fear: .. Το εστειλα πισω στην WIND αυτοι στην Αθηνα και απο κει ηρθε πισω.. Πανω στο κουτακι ελεγε οτι χαλασε λογω πτωσης και δεν γινετε αντικατασταση :cry: (χωρια οτι ελεγε και οτι η αντικατασταση ξεπερνουε το κοστος αγορας.. :lol: ).. Ποτε δεν εγινε κατι τετοιο.. Πως χαλασε? Μια μερα το ειχα στα χερια μου και αρχισε να δειχνει κατι τρελες ενδειξεις απο την μπαταρια μια 10% μια 85% κτλ.. Μετα απο λιγες ωρες εκλεισε ξαφνικα και ανοιγε μονο με φορτιστη μεχρι την πρωτη εικονα που δειχνει το ποσοστο φορτισης.. (ουτε εκκινηση δεν εκανε..) Κατα εμε νομιζω οτι εχει προβλημα με την μπαταρια.. ισως και πλακετα... Τωρα το εχω στα χερια και το καμαρωνω.. Τι κανω? Ακουσα για το 9volto.gr ... Pls μια βοηθεια γιατι ειναι καπως σκληρο να χανεις ενα τετοιο κινητο... Τι να πω.. Πληρης απελπισια με αυτην την WIND.. Μπαινω στο καταστημα μεσα και το αφεντικο ουτε που με κοιταει.. αφηνει να βγαλουν οι υπαλληλοι το φιδι απο την τρυπα.. Οταν ομως ηταν να το αγορασω μου ελεγε φιλε ασε αλλη φαση το κινητο, ακου που σου λεω, θα με θυμηθεις, κτλ... Τωρα.. :rolleyes: .. Λοιπον... Αυτη ηταν το story.. Μια βοηθεια απο σας χρειαζομαι τωρα αγαπητοι insomniacs.. Μεχρι 250Ε δινω για επισκευη.. Τι να κανω? 9volto.gr? Τηχ για τν χρονο σας..!

Δημοσ.

Δοκίμασε το 9volto. Έχω ακούσει ότι είναι επαγγελματίες. Τουλάχιστον παλιά στο τέξας που δεν υπήρχε το iPhone εδώ αμα σπάγαμε καμια οθόνη οι iPhonαδες αυτοί έβγαζαν το φίδι από την τρύπα...

Δημοσ.
..παει το αγαπημενο μου 3GS :fear: ... το ειχα στα χερια μου ... Τωρα το εχω στα χερια και το καμαρωνω.. Τι κανω? ... ειναι καπως σκληρο να χανεις ενα τετοιο κινητο... Τι να πω... Μια βοηθεια απο σας χρειαζομαι τωρα..

Κανένα σχόλιο... :cry: or :lol: ?

Δημοσ.

H Wind ουδεμία σχέση έχει με προϊόντα της Apple..μιας και μόνοι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα είναι οι Vodafone/Cosmote, και οι μόνοι υπεύθυνοι για το service τους...Το κινητό από που είχε αγοραστεί?Μήπως να απευθυνόσουν σε αυτούς?Πάντως οποιοδήποτε πρόβλημα και να έχει η "επισκευή" έχει ως εξής..ελέγχεται αν υπάρχει πρόβλημα..αν ναι τότε γίνεται ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της συσκευής και ΟΧΙ επιδιόρθωση..και στην περίπτωση που είναι εκτός εγγύησης πληρώνεις την αντικατάσταση στα 200€ περίπου! Αυτά αναγράφονται και στα σχετικά έγγραφα που συνόδευαν την συσκευή σου!

Δημοσ.

Τελος παντων.. Και αλλος μου ειπε την ιστορια της wind με τα IPhone.. Επισης μ λεει πανε το κινητο στη vodafone.. Παν'το μου λεει με την αποδειξη τα χαρτια κτλ εξηγησε τους και ζητα να στο φτιαξουνε μ λεει.. Δεν πιστευω να αρνηθουν.. Αυριο το απογευμα θα το παω στη vod και θα δουμε για νεοτερα.. Ελπιζω να φερθουν σαν επαγγελματιες και οχι εγωιστικα.. Για να δουμε.. 9βολτο μετανιωσα γτ δεν το εχει στο site της apple ως official.. Vodafone και μετα κατευθειαν apple USA.. Θα με βοηθησει ενας φιλος σε αυτο εχει λεει γνωστο ατομο αντιπροσωπο apple.. Thx παντως για τις απαντησεις.. :P

Για να δουμε τι θα δουμε με αυτο το κινητο

( υ/γ ) : πηρα το Samsung Galaxy S GT-i9000.. το κινητο ειναι πολυ μπροστα για την τιμη τ.. ( τελος υ/γ )

---------- Προσθήκη στις 13:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:49 ----------

Κανένα σχόλιο... :cry: or :lol: ?

?? φιλε απο τα Γιαννενα... τι εννοεις? δε σε πιανω.. τι εγραψα λαθος?

---------- Προσθήκη στις 13:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:52 ----------

H Wind ουδεμία σχέση έχει με προϊόντα της Apple..μιας και μόνοι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα είναι οι Vodafone/Cosmote, και οι μόνοι υπεύθυνοι για το service τους...Το κινητό από που είχε αγοραστεί?Μήπως να απευθυνόσουν σε αυτούς?Πάντως οποιοδήποτε πρόβλημα και να έχει η "επισκευή" έχει ως εξής..ελέγχεται αν υπάρχει πρόβλημα..αν ναι τότε γίνεται ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της συσκευής και ΟΧΙ επιδιόρθωση..και στην περίπτωση που είναι εκτός εγγύησης πληρώνεις την αντικατάσταση στα 200€ περίπου! Αυτά αναγράφονται και στα σχετικά έγγραφα που συνόδευαν την συσκευή σου!

απο την WIND το αγορασα.. τα εχω ολα μαζεμενα.. αποδειξεις κτλ.. να παω εκει να ζητησω αντικατασταση..??

............απλα ξερεις τι γινετε.. το κινητο οταν το πρωτοαγορασα μεσα στην πρωτη βδομαδα μου επεσε κατω και ραγισε πανω στην κορυφη εκει που εχει ενα πολυ λεπτο πλαστικο στην θυρα για τα ακουστικα διπλα.. αυτοι απλως ειδαν την ρωγμη και σου λενε κατσε βρηκαμε στοιχειο τωρα.. το κινητο λειτουργουσε κανονικοτατα για 5 μηνες μετα το πεσιμο και μετα για περιεργο λογω χαλασε.. απλα δεν μπορω να το αποδειξω φιλε μου.. αρα και να ζητησω αντικατασταση θα μου πουνε εσυ το πεταξες στον τοιχο απο τα νευρα σου εμεις γτ να σου το αλλαξουμε.. ειναι πολυ φτηνη η εταιρεια..

Δημοσ.

Κοίτα, το γεγονός ότι αγοράστηκε από την Wind μου διαφεύγει..Γιατί επίσημα δεν έχει άδεια από την μαμά Apple δες εδώ.

Όσο για την ζημία..εφόσον έχει όπως λες ράγισμα τότε και μόνο με αυτό το κριτήριο θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης ασχέτως το πραγματικό πρόβλημα. Όσο για την επισκευή αντικατάσταση..αυτό που γίνεται είναι να ελέγχεται εδώ στην Ελλάδα για το αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι, και σε περίπτωση που κριθεί ότι έχει πρόβλημα τότε δεν επισκευάζεται, αλλά αντικαθίσταται με άλλο iphone( ο λόγος είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε επίσημο service )..το κόστος τώρα τις αντικατάστασης είναι fix...δηλαδή..είτε έχει χαλάσει το ακουστικό είτε η πλακέτα είναι κοντά στα 200+ €..αναφέρεται όπως σου είπα και στην εγγύηση που το συνόδευε!Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείς να καλέσεις την ίδαι την Apple στο 00800 44145417..είναι αστική η χρέωση και μιλάς με το ευρωπαϊκό τμήμα της Apple και μάλιστα στα Ελληνικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...