eNs_99 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάτι τέτιο?: Μια ιστοσελίδα στην οποία μπορείς να δηλώσεις ένα banner στην ιστοσελίδα τους και να εμφανίζεται σε άλλες ιστοσελίδες.Να μου δίνει τουλάχιστον 100 pageviews/ανα ημέρα. Εκτός από το AdSense και το ads.freestuff.gr.
isay Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δωρεάν; Χωρίς κανένα αντάλλαγμα εκ μέρους σου;
eNs_99 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δωρεάν; Χωρίς κανένα αντάλλαγμα εκ μέρους σου; εννοώ και να εμφανίζονται banners των άλλων ιστοσελίδων στο site μου.
Seldimi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ρίξε μια ματία σε ορισμένα Banner Exchange
pcnw Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Για ποιό λόγο να εμφανίζονται ξένα banners στην ιστοσελίδα σου ; Αν επιμένεις να σου στείλω να βάλεις και ένα για το δικό μου site
orotoi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αν του βάλεις και συ στη δικιά σου.. Γιατί σου φαίνεται περίεργο.. πολύς κόσμος το κάνει. σου φυγε ενα ΚΑΠΑ στην υπογραφή σου.
Members gsarig Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτά πως ακριβώς λειτουργούν; Υποθέτω θα βάζουν banners σε sites αντίστοιχης επισκεψιμότητας με το δικό σου ε; Δε νομίζω δηλαδή να σε προβάλλουν σε sites υψηλής επισκεψιμότητας αν δεν μπορείς κι εσύ να ανταποκριθείς με αντίστοιχα νούμερα. Τί εντυπώσεις έχετε όσοι τα έχετε δοκιμάσει, αποδίδουν; Μπορείς να ελέγξεις τί banners θα εμφανίζονται ή μπορεί π.χ. να εμφανιστεί και κανένα τσοντο-banner στο site σου στα καλά καθούμενα; Εγώ μέχρι τώρα έχω εμπειρία μόνο από google adwords, το οποίο πάντως είδα ότι στην περίπτωσή μου απέδωσε ικανοποιητικά και σκέφτομαι κάποια στιγμή να δοκιμάσω και το facebook ads.
Seldimi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό με το ad words δεν το κατάλβα... κάποτε ήταν μόδα τα banner exchanges... εγώ τουλάχιστον έχω να τα χρησιμοποιήσω χρόνια και δύσκολα θα βρεις κάποιο ποιοτικό site να τα χρησιμοποιεί... καλύτερα να κάνεις χειροκίνητη ανταλλαγή διαφημίσεων με κάποιες άλλες ιστοσελίδες, παρά μέσω banner exchange, μιας και τα περισσότερα χρησιμοποιούν δωρεάν php scripts να τρέξουν και εύκολα εξαπατώνται
adnner Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Νέα υπηρεσία δωρεάν διαφήμισης στο internet ------------------------------------------- Θα σας ενδιέφερε η αύξηση της προβολής του εταιρικού ιστοτόπου σας; Σχεδιάζουμε μια πλατφόρμα διαφήμισης, στην οποία θα μπορούν όλοι να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν! Πρόκεται για μια νεα, αμιγώς Ελληνική προσπάθεια στήρηξης της επιχειρηματικότητας, τις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε. Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα από τα πιο ανερχόμενα δημόσια δίκτυα διαφήμισης, εύκολο και φιλικό προς το χρήστη, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και βέβαια στοχεύοντας πάντα στην αύξηση επισκεψιμότητας των ιστοτόπων των μελών μας. Αν ενδιαφέρεστε για τα παραπάνω, παρακαλώ μεταβείτε στο www.adnner.com και συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην αντίστοιχη φόρμα (Ονοματεπώνυμο, e-mail και το domain που σας ενδιαφέρει να διαφημιστεί), ώστε να σας ενημερώσουμε όταν η πλατφόρμα θα είναι έτοιμη και θα μπορείτε να προχωρήσετε κανονικά στην εγγραφή σας. Τα στοιχεία σας αυτά δεν πρόκειται να δημοσιευθούν σε τρίτους. Θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας, σε σχέση με τις υπηρεσίες μας. Στο πλαίσιο αυτό, η φόρμα υποβολής των στοιχείων σας αποτελεί ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον (SSL). Εγγραφείτε λοιπόν σήμερα και επωφεληθείτε εντελώς δωρεάν διαφήμησης! Επιπλέον σας καλούμε να στηρήξετε την προσπάθεια αυτή, προωθώντας το συγκεκριμένο κείμενο σε όποιον πιστεύετε οτι μπορεί να του φανεί χρήσιμο. Ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο που αφιερώσατε, Η ομάδα του adnner.com
takis1984 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 γιατί κάτι δεν μου πάει καλά στο παραπάνω κείμενο και στο site που μπήκα;;;
laknikol Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Τί εντυπώσεις έχετε όσοι τα έχετε δοκιμάσει, αποδίδουν; Μπορείς να ελέγξεις τί banners θα εμφανίζονται ή μπορεί π.χ. να εμφανιστεί και κανένα τσοντο-banner στο site σου στα καλά καθούμενα; Αν και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ σε τέτοια site από άλλους που ξέρω δεν έχουν δει βελτίωση. Συνήθως το site που θα σε βάλουν θα είναι του εξωτερικού και τα click που θα πάρεις θα είναι 1pageview απλά για να νομίζεις ότι δουλεύουν. Άσε που δεν έχει νόημα να έχεις ελληνικό site και να εμφανίζεσαι σε ένα στο Ουλάν Μπατόρ. γιατί κάτι δεν μου πάει καλά στο παραπάνω κείμενο και στο site που μπήκα;;; Γιατί και εμένα δεν μου πολύ αρέσει. Πολύ προχειροδουλειά για ένα τόσο μεγάλο project (έτσι όπως το φαντάζομαι). Γιατί το ένα και μοναδικό κείμενο που έχει δεν εξηγεί και τίποτα.
adnner Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Αρχικά θα θέλαμε να παραδεχτούμε οτι η κριτική σας είναι δικαιολογημένη. Το κείμενο όντως ήταν γενικό και δεν εξηγούσε τη λειτουργικότητα. Αιτία των παραπάνω ήταν οτι δώσαμε περισσότερη βαρύτητα στο σχεδιασμό και την προετοιμασία του αλγόριθμου (τον οποίο δεν πήραμε έτοιμο όπως σε κάποιες άλλες περιπτώσεις) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος να επικοινωνήσουμε αναλυτικά αυτό που σχεδιάζουμε. Επιπλέον προσπαθούσαμε να συμπεριλάβουμε ιδέες που μας προτάθηκαν απο ορισμένους webmasters. Έτσι ήταν αντικειμενικά δύσκολο να περιγράψουμε κάτι, για το οποίο δεν είχαμε καταλήξει όσο αφορά την πλήρη λειτουργικότητά του. Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει τοποθετηθεί στην πρώτη σελίδα, με αντικειμενικό σκοπό την εκμετάλευση του διαστήματος που απαιτείται μέχρι την ολοκλήρωση του project. Είναι απλά ένας τρόπος επικοινωνίας και τίποτα παραπάνω. Πλέον μπορείτε να δείτε την πρώτη παρουσίαση του http://www.adnner.com'>http://www.adnner.com που έγινε απο το inBlog.gr στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.inblog.gr/index.php/2012/11/parousiasi-adnner-com/ Ευχαριστούμε, Η ομάδα ανάπτυξης του http://www.adnner.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα