Προς το περιεχόμενο

Cpu Cooler Εως 60Ε

barman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη τα εχω παρει ασχημα με την scythe angle B. Εχει καποιος να προτεινει δοκιμασμενη ψυκτρα για τον καυτο 955 ?

Δημοσ.

Thermalright HR09

Titan Fenrir EVO

CoolerMaster V6GT

Πολυ καλες αν και δεν ξερω αν ειναι ολες διαθεσιμες Ελλαδα. Τις τεσταρω αυτο τον καιρο και απλα τα σπανε. Υπαρχει ακομα και η Thermalright Silver Arrow που ειναι καλυτερη απο ολες αλλα δεν την αναφερω γιατι ξεφευγει σε τιμη.

Δημοσ.
ναι άκυρο μετά σκέφτηκα οτι θα ανέβει και άλλο το κόστος για να παρεις και 2x120 fans για το push-pull.

Και εκτος απο αυτο με 45Ε υπαρχει η xigmatek black αλλα θελω καποιος που την εχει απανω να μας γραψει εντυπωσεις.

---------- Προσθήκη στις 10:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:12 ----------

Thermalright HR09

Titan Fenrir EVO

CoolerMaster V6GT

Πολυ καλες αν και δεν ξερω αν ειναι ολες διαθεσιμες Ελλαδα. Τις τεσταρω αυτο τον καιρο και απλα τα σπανε. Υπαρχει ακομα και η Thermalright Silver Arrow που ειναι καλυτερη απο ολες αλλα δεν την αναφερω γιατι ξεφευγει σε τιμη.

Το θεμα ειναι να χωραει και στο κουτι μου,εχω το xigmatek mid,οποτε απο την λιστα σου ποια "παιζει" πιο χαμηλα σε stress ?

Δημοσ.

Δεν ξερω ποια χωραει απο αυτες...Εννοω πως η HR09 ειναι καπως γομαρι οποτε μπορει χλωμο...Τωρα απο τις αλλες δυο θα ελεγα η EVO.

Δημοσ.
Δεν ξερω ποια χωραει απο αυτες...Εννοω πως η HR09 ειναι καπως γομαρι οποτε μπορει χλωμο...Τωρα απο τις αλλες δυο θα ελεγα η EVO.

Ωραια. Σαββατο θα κατεβω Αθηνα,γνωριζεις καταστημα που θα την βρω ? Η αν εχεις τηλ. Να παρω τωρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...