barman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδη τα εχω παρει ασχημα με την scythe angle B. Εχει καποιος να προτεινει δοκιμασμενη ψυκτρα για τον καυτο 955 ?
damastes Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 δεν δίνεις 20 παραπάνω να πάρει την Corsair Hydro H50
barman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 δεν δίνεις 20 παραπάνω να πάρει την Corsair Hydro H50 Την εχω στα υποψιν απλα διαβασα οτι δεν ειναι τοσο δυνατη..αδικα τα 80Ε.
damastes Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ναι άκυρο μετά σκέφτηκα οτι θα ανέβει και άλλο το κόστος για να παρεις και 2x120 fans για το push-pull.
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Thermalright HR09 Titan Fenrir EVO CoolerMaster V6GT Πολυ καλες αν και δεν ξερω αν ειναι ολες διαθεσιμες Ελλαδα. Τις τεσταρω αυτο τον καιρο και απλα τα σπανε. Υπαρχει ακομα και η Thermalright Silver Arrow που ειναι καλυτερη απο ολες αλλα δεν την αναφερω γιατι ξεφευγει σε τιμη.
barman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ναι άκυρο μετά σκέφτηκα οτι θα ανέβει και άλλο το κόστος για να παρεις και 2x120 fans για το push-pull. Και εκτος απο αυτο με 45Ε υπαρχει η xigmatek black αλλα θελω καποιος που την εχει απανω να μας γραψει εντυπωσεις. ---------- Προσθήκη στις 10:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:12 ---------- Thermalright HR09Titan Fenrir EVO CoolerMaster V6GT Πολυ καλες αν και δεν ξερω αν ειναι ολες διαθεσιμες Ελλαδα. Τις τεσταρω αυτο τον καιρο και απλα τα σπανε. Υπαρχει ακομα και η Thermalright Silver Arrow που ειναι καλυτερη απο ολες αλλα δεν την αναφερω γιατι ξεφευγει σε τιμη. Το θεμα ειναι να χωραει και στο κουτι μου,εχω το xigmatek mid,οποτε απο την λιστα σου ποια "παιζει" πιο χαμηλα σε stress ?
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξερω ποια χωραει απο αυτες...Εννοω πως η HR09 ειναι καπως γομαρι οποτε μπορει χλωμο...Τωρα απο τις αλλες δυο θα ελεγα η EVO.
barman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξερω ποια χωραει απο αυτες...Εννοω πως η HR09 ειναι καπως γομαρι οποτε μπορει χλωμο...Τωρα απο τις αλλες δυο θα ελεγα η EVO. Ωραια. Σαββατο θα κατεβω Αθηνα,γνωριζεις καταστημα που θα την βρω ? Η αν εχεις τηλ. Να παρω τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.