greenmachine Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλο ένα resurrection from the dead Σήμερα πήρα το καινούργιο Ραμ, και είδα με έκπληξη τη νέα τιμή! 7,90€ παρακαλώ, απο 6 €. Και ο λόγος? Νταβατζιλίκι, αναγκάζοντας μας να πάρουμε και το περιοδικό Χακερ (τρομάρα τους, μας δείχνουν πως να σπάσουμε ένα wireless network χρησιμοποιώντας script-kiddies εργαλεία..). Και όχι μόνο αυτό, αλλά μείωσαν την ύλη κατά 30 περίπου σελίδες, ενώ και το πλάτος του περιοδικού μειώθηκε ελαφρώς Τραγικοί, μόνο αυτό έχω να πω, για ένα ιστορικό περιοδικό, που μεσουρανούσε στις αρχές των '00's, και κατέληξε άλλη μια consumer φυλλάδα.. Αν δεν αλλάξει σύντομα η τιμολογιακή του πολιτική, θα με χασουν απο πελάτη τους (και υποθέτω και αρκετούς ακομα)..
aledjo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 απο τοτε που ηρθε η dsl στην Ελλαδα, εκοψα να αγοραζω περιοδικα. δε προσφερουν τιποτα πλεον.... τι κατηγορια θα πουν τωρα για το ιντερνετ? πειρατεια ειδησεων?
antonl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Έχουμε πει ότι είναι χρήσιμα για μέρη που δε θες ή δε μπορείς να είσαι online
YiN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε 'συ αντον σοβαρά πόσους ξέρεις που θα δώσουν 7,90 για να έχουν να διαβάζουν κάτι στην τουαλέτα; =ρ Και τέλος πάντων απευθύνεται σε ένα κοινό που έχει οπωσδήποτε ιντερνετ. Ποιος θα το αγοράσει, τι το τόσο φοβερό προσφέρει που δεν μπορείς να βρεις online;
elven Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 άλλη χάρη το περιοδικό κάποτες έπαιρνα το PC Magazine αλλά τώρα 1.μου φαίνεται πανάκριβο 2,όσα γράφει πάνω-κάτω μου ναι γνωστά Χ
tarantules Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγώ έχω σταματήσει εδώ και κάτι χρόνια να παίρνω περιοδικά (Ας είναι καλά αυτοί που τα ανεβάζουν στο νετ) , εκτός από το hacker που από κάποια τεύχη και μετά σταμάτησαν να τα ανεβάζουν στο νετ. Όντως αυτό που έκαναν είναι νταβατζιλίκι.Και όχι μόνο αυτό,μείωσαν και την ύλη του περιδικού.Η ύλη σημειωτέον κάθε μήνα είναι κλεμμένη από γνωστό ξένο περιοδικό που ασχολείται με το hacking.Όποιος ξέρει κατάλαβε ποιο είναι. Απλά το έχουν προσαρμόσει στα Ελληνικά δεδομένα. Μάλον θα το κόψω και αυτό απότι φαίνεται γιατί δεν μου αρέσουν οι τακτικές του Λαμπράκη και της παρέας του
Haldol Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το έχω σταματήσει εδώ και χρόνια, άλλοτε ήταν το αγαπημένο μου. Πολλά τα λεφτά για κάτι που μου σερβίρει ειδήσεις ενός μήνα και με φορτώνει με 5 κιλά άχρηστη σαβούρα σε κάθε τεύχος (το σταμάτησα την εποχή που είχαν κι εγώ δεν ξέρω πόσα ένθετα). Στην τουαλέτα παίζω παιχνιδάκια στο iPhone.
aledjo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Στην τουαλέτα παίζω παιχνιδάκια στο iPhone. εγω περνω το λαπτοπ μαζι μου με wifi
greenmachine Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιο γελοίο είναι οι πρώτες 4-5 σελίδες σπαταλούνται χωρίς νόημα, δείχνοντας και καλά τα κυρίως topics του περιοδικού. Άμα βάλουμε και τις πολλές διαφημίσεις, δε μένει και πολύ ύλη να διαβάσεις.. Οκ, προφανώς μπορείς να ενημερωθείς ταχύτερα και πιο αξιοπιστα απο το internet, απλά εγώ ανήκω στους ρομαντικούς, που θέλουν να τα διαβάζουν και σε έντυπη μορφή. Α, μπράβο και στους mods που το έκαναν ξεχωριστό thread, μήπως και το δει κανένας απο το περιοδικό
Haldol Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Οκ, προφανώς μπορείς να ενημερωθείς ταχύτερα και πιο αξιοπιστα απο το internet, απλά εγώ ανήκω στους ρομαντικούς, που θέλουν να τα διαβάζουν και σε έντυπη μορφή. Κι εγώ. Και ας πληρώσω λίγο παραπάνω. Γι αυτό έχω αποκηρύξει τα e-books και τους διάφορους e-book readers. Στην προκειμένη όμως η έντυπη μορφή απλά δεν υπάρχει. Είναι ανύπαρκτη μπροστά στο internet... και ζητάει και ένα σωρό λεφτά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Έχουμε πει ότι είναι χρήσιμα για μέρη που δε θες ή δε μπορείς να είσαι online netbook στο θρόνο...
Aztec Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Πλέον περιοδικά μόνο σε καμιά εξοχή έτσι για το άραγμα
antonl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε 'συ αντον σοβαρά πόσους ξέρεις που θα δώσουν 7,90 για να έχουν να διαβάζουν κάτι στην τουαλέτα; =ρ[...] Δε μιλούσα αποκλειστικά για την τουαλέτα Όποτε χρειάζεται να ταξιδέψω με λεωφορείο για αποστάσεις 5-6+ ωρών, αγοράζω 1-2 αντίστοιχα περιοδικά. Σπάνια και σε περιπτώσεις χαλάρωσης κατά τις διακοπές.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καποτε ειχαν ΠΑΡΑ πολλα πραγματα μέσα... Και μιλώ για καμια 12 χρονια πισω και βαλε.... Τοτε ειχαν αρθρα καλά και μαθαινες πραγματα...Απο ενα σημειο και μετα καθε σελιδα και διαφήμιση.... και πανακριβα... Ηθελα πολυ να παιρνω αλλα δυστυχως δεν προσφέρουν κατι και ειναι πανακριβα... ΟΧΙ ΔΛΔ να πληρωσω για μια διαφημιστική φυλλάδα που εχει καταντήσει... Καλυτερα να παρω μερικες εφημεριδες περισσότερα θα μαθω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.