Προς το περιεχόμενο

πως συνδεω εναν desktop με ενα laptop με καλοδιο δυκτιου

stratos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια τι κανεται?λοιπον θα ηθελα για ακομα μια φορα τη βοηθεια σας.λοιπον θελω να συνδεσω τον υπολογιστη μου με εναν αλλον αλλα δεν ξερω καλα πως γινεται μηπως μπορειται να βοηθησετε?

ευχαριστω

Δημοσ.
Για σας παιδια τι κανεται?λοιπον θα ηθελα για ακομα μια φορα τη βοηθεια σας.λοιπον θελω να συνδεσω τον υπολογιστη μου με εναν αλλον αλλα δεν ξερω καλα πως γινεται μηπως μπορειται να βοηθησετε?

ευχαριστω

Να τον συνδέσεις για να κάνεις τι?

Ναι παίξεις παιχνίδια multiplayer? Να μεταφέρεις αρχεία?

Τι λειτουργικό έχει το καθένα?

Γενικά η πιο εύκολη λύση είναι να τα συνδέσεις σε ένα ρούτερ(ενσύρματη σύνδεση)...

Δημοσ.

και εγω θελω να συνδεσω δυο pc τα οποια εχουν windows 7 αλλα μου γραφει (μη αναγνωρισμενο δικτυο)και δεν παιζει κανενα παιχνιδι διπλο.

Δημοσ.

Η σύνδεση PC με PC θέλει καλώδιο με ανεστραμένα ζεύγη ή ελληνιστή crossover. Στο crossover καλωδιο τα ζεύγη 1,3 και 2,6 έχουν αναστρεμένες τις καταλύξης του δλδ το καλώδιο που ξεκινάει από το 1 στο βήσμα Α καταλήγει στο 3 στο βήσμα Β αντίστοιχα και το 3 από Α πάει στο 1 από Β κλπ. Για την πλήρη συνδεσμολογία μαζί με τα χρώματα ρίξε μια ματιά στο http://www.incentre.net/content/view/75/2/. Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι ίδιες ασχέτος συνδεσμολογίας. Τώρα εάν δεν χρησιμοποιείς καλώδια για να συνδέσεις τα μηχανήματα μεταξί τους ή έχεις διαφορετική συνδεσμολογία καλό θα ήταν να αναφαίρεις όλα τα εξαρτηματα που χρησιμοποιείς για το δύκτιο μαζί με τις κάρτες δυκτίου και όποια άλλη συσκευή (αν) έχεις ενδιάμεσα. Ένα στεγνό μύνημα λάθους δεν βοηθάει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...