stratos789 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Για σας παιδια τι κανεται?λοιπον θα ηθελα για ακομα μια φορα τη βοηθεια σας.λοιπον θελω να συνδεσω τον υπολογιστη μου με εναν αλλον αλλα δεν ξερω καλα πως γινεται μηπως μπορειται να βοηθησετε? ευχαριστω
clevercitizen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Για σας παιδια τι κανεται?λοιπον θα ηθελα για ακομα μια φορα τη βοηθεια σας.λοιπον θελω να συνδεσω τον υπολογιστη μου με εναν αλλον αλλα δεν ξερω καλα πως γινεται μηπως μπορειται να βοηθησετε?ευχαριστω Να τον συνδέσεις για να κάνεις τι? Ναι παίξεις παιχνίδια multiplayer? Να μεταφέρεις αρχεία? Τι λειτουργικό έχει το καθένα? Γενικά η πιο εύκολη λύση είναι να τα συνδέσεις σε ένα ρούτερ(ενσύρματη σύνδεση)...
stratos789 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 το θελω για να παιξω multiplayer στο counter strike . και τα δυο εχουν windows 7
alquiii Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 δωσε 2 συνεχομενες ip και στα 2 και τα υπολοιπα dns gateway ιδια
Tompgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Να ενας οδηγος απ τους πολους πoυ υπαρχουν στο google http://www.pcsteps.gr/tutorials/windows/274-----windows-7
nikosspeed Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 και εγω θελω να συνδεσω δυο pc τα οποια εχουν windows 7 αλλα μου γραφει (μη αναγνωρισμενο δικτυο)και δεν παιζει κανενα παιχνιδι διπλο.
taazz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Η σύνδεση PC με PC θέλει καλώδιο με ανεστραμένα ζεύγη ή ελληνιστή crossover. Στο crossover καλωδιο τα ζεύγη 1,3 και 2,6 έχουν αναστρεμένες τις καταλύξης του δλδ το καλώδιο που ξεκινάει από το 1 στο βήσμα Α καταλήγει στο 3 στο βήσμα Β αντίστοιχα και το 3 από Α πάει στο 1 από Β κλπ. Για την πλήρη συνδεσμολογία μαζί με τα χρώματα ρίξε μια ματιά στο http://www.incentre.net/content/view/75/2/. Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι ίδιες ασχέτος συνδεσμολογίας. Τώρα εάν δεν χρησιμοποιείς καλώδια για να συνδέσεις τα μηχανήματα μεταξί τους ή έχεις διαφορετική συνδεσμολογία καλό θα ήταν να αναφαίρεις όλα τα εξαρτηματα που χρησιμοποιείς για το δύκτιο μαζί με τις κάρτες δυκτίου και όποια άλλη συσκευή (αν) έχεις ενδιάμεσα. Ένα στεγνό μύνημα λάθους δεν βοηθάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.