kyriakoslp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω παρει κατι καπελα απο αμερικη και μου ειπαν οτι θα ερθουν σε 8 εβδομαδες .περασε ειδη μια.δεν με απασχολει αυτο αλλα το τελωνιο.το πακετο εχει 26,80 ευρω .θα πληρωσω κατι στο τελωνιο?θα μου το φερουν σπιτι?στην παραγκελια ελεγε Standard Int'l Flat Rate Shipping.
thes1os Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ....δεν με απασχολει αυτο αλλα το τελωνιο..θα πληρωσω κατι στο τελωνιο? Ανάλογα στο τελώνιο που θα πέσεις. Ως γνωστών υπάρχουν πολλά τελώνια..... 1ον. Το τελώνιο της καταλαλιάς. 2ον. Τελώνιο της ύβρεως. 3ον. Τελώνιον του φθόνου. 4ον. Τελώνιον του ψεύδους. 5. Το τελώνιο του θυμού και της οργής 6. Τελώνιον υπερηφάνειας. 7ον. Τελώνιον της βλασφημίας. 7ον. Τελώνιον της βλασφημίας. 8ον. Τελώνιον της φλυαρίας και αστειολογίας. 9ον. Τελώνιον του τόκου και δόλου. 10ον. Τελώνιον της οκνηρίας και του ύπνου. 11ον. Τελώνιον της φιλαργυρίας. 12ον. Τελώνιον της μέθης. 13ον. Τελώνιον της μνησικακίας. 14ον. Τελώνιον της μαγείας και γοητείας. 15ον. Τελώνιον της γαστριμαργίας και πολυφαγίας. 16ον. Τελώνιο της ειδωλολατρίας. 17ον. Τελώνιον της αρσενοκοιτίας. (!!!! :lol:) 18ον. Τελώνιον των χρωματοπροσώπων. (?) 19ον. Τελώνιον της μοιχείας. 20ον. Τελώνιον του φόνου και της εκτρώσεως. 21ον. Τελώνιον της κλοπής. 22ον. Τελώνιον της πορνείας. πάει κάηκα...
kyriakoslp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Σωστα.Να ρωτησω και κατι αλλο.Διαβασα οτι αν το μαρκαρει σαν gift ,δεν περναει τελωνιο.Ειπα στον τυπο που θα μου τα στειλει να τα μαρκαρει.Ισχυει?
Timour21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Σωστα.Να ρωτησω και κατι αλλο.Διαβασα οτι αν το μαρκαρει σαν gift ,δεν περναει τελωνιο.Ειπα στον τυπο που θα μου τα στειλει να τα μαρκαρει.Ισχυει? Ναι ισχύει, αλλά μόνο αν εκείνη την μέρα οι τελωνειακοί έχουν φάει κουτόχορτο... Σοβαρά τώρα, αυτό το "κόλπο" με το gift έχει παλιώσει τόσο πολύ που το ξέρουν και οι καθαρίστριες του τελωνείου. Αν θελήσουν οι τελωνειακοί να το ψάξουν και να το φορολογήσουν, ας γράφει και wedding gift επάνω, θα το φορολογήσουν.
kyriakoslp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ok!Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις σας .Οταν με το καλο ερθει το δεμα ,θα το γραψω.thanks και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.