Προς το περιεχόμενο

firefox4 συζητησεις-αποριες-προβληματα

umaga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απ οτι ειδα δεν υπαρχει νημα για το firefox 4 και αποφασισα να ανοιξω εγω ενα

η γνωμη μου γι αυτον ειναι :υπεροχος ;) εχω βεβαια μερικα addons που δεν ειναι ακομα συμβατα αλλα με το επομενο τους update πιστευω οτι θα φτιαξουν

εσεις?

:-D

Δημοσ.

Εγώ τώρα χρησιμοποιώ τον firefox 4.0b6 και μπορώ να πω είμαι ευχαριστημένος,η σελίδες μου ανοίγουν ποιώ σταθερά.

Δημοσ.

Η εγκατασταση γινεται πανω στο υπαρχον firefox ή οχι; Εχω το 3.6.1 μπορω να βαλω το beta ή να περιμενω το επισημο;

Δημοσ.

Υπάρχει επιλογή για αναβάθμιση νομίζω...Αν δεν υπάρχει...Κάνε απεγκατάσταση αυτόν που έχεις τώρα και βάλε τον καινούργιο...

Απλό πράμα... :-)

Δημοσ.

Ο installer της beta, ακόμη κι αν υπάρχει ήδη στο σύστημα ο κανονικός Firefox, προτείνει by default εγκατάσταση σε ξεχωριστό υποκατάλογο του Program Files. Αυτό από μόνο του κάτι λέει.

Επιπλέον, από την προσωπική μου εμπειρία με τις beta της 4.0 θα σου πρότεινα να μην εγκαταλείψεις ακόμη τον stable Firefox. Υπάρχουν αρκετούτσικα bug-άκια ακόμη, ασύμβατα add-ons, προβληματικό rendering σε ορισμένα sites κλπ. Βάλε beta, δες και μόνος σου τις αλλαγές για να είσαι έτοιμος όταν βγει η επίσημη έκδοση, αλλά μην τον αφήσεις να χρησιμοποιήσει το profile directory που έχεις από τον stable Firefox. Φτιάξε νέο profile ειδικά για χρήση με FF 4 beta, κατά τα γνωστά...

Δημοσ.

βαρεθηκα τις ιδιοτροπιες των chrome και opera και ειπα να βαλω τον 4 παρολο που ειναι ακομα σε beta.

καμια σχεση με τον 3,η διαφορα στην ταχυτητα ειναι χαοτικη,σχεδον στα επιπεδα του chrome,opera.

Ευτυχως τα πιο πολλα addons δουλευουν και στον 4 και το νεο design ειναι πολυ ωραιο και λειτουργικο.Το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι αρκετα ασταθης και κρασαρει συχνα αλλα ειναι αναμενομενο βρισκεται σε υπο beta κατασκευη.

Οριστε και το δικο μου configuration.To μονο εκνευριστικο ειναι πως φτασαμε στην εκδοση 4 και ακομα δεν υπποστηριζει πολλαπλα search bars οπως ο οpera.ελεος.

snap052.png

Δημοσ.

και μη ξεχναμε κατι βασικο ετσι? δεν υπαρχει default zoom ! πρεπει σε καθε σελιδα που ανοιγεις να πατας ctrl+ για να μην κολας το ματι σου επανω στη οθονη να διαβασεις ! (ιδιαιτερα σε οθονες 23 + ) οπως και το add on με το ιδιο ονομα ακομα δεν υποστηριζετε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα την προηγούμενη beta εδώ και λίγο καιρό και όλα κυλούσαν μια χαρά.

Σήμερα έκανε update στην έκδοση 4.0b7pre και δεν μπορώ να τον ανοίξω. Με το που πατάω το εικονίδιο να ανοίξει, ανοίγει και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα κλείνει.

Σε safe mode τρέχει κανονικά.

Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τα addons, αλλά και πάλι με το που το άνοιγα έκλεινε...

Τι άλλο να δοκιμάσω;

Υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην προηγούμενη beta;

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...