Προς το περιεχόμενο

Από τόν Ε8400 ΣΕ i5 H ΣE Amd Phenom II X6 1055T ;;

GE8400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε αδερφε αντε να αγορασεις οποιο θελεις,αφου οτι και να σου πουν εσυ εχεις παρει την αποφαση σου απλως περιμενεις καποιος να βγει να σε επιβεβαιωσει.

Ωραια λοιπον παρε i5 760 ,εγω απο τον Ε8400 πηγα σε phenom II 965 και κλαιω τα λεφτα μου.Δεν την ξαναπαταω με την AMD.

Απο θερμοκρασιες αστα να πανε,50 idle και 70αρια full load και φοραω την thermaltek Contac 29.

Μετα αλλαξα πλευρο αλλα νταξει.

Δημοσ.
Ρε αδερφε αντε να αγορασεις οποιο θελεις,αφου οτι και να σου πουν εσυ εχεις παρει την αποφαση σου απλως περιμενεις καποιος να βγει να σε επιβεβαιωσει.

Ωραια λοιπον παρε i5 760 ,εγω απο τον Ε8400 πηγα σε phenom II 965 και κλαιω τα λεφτα μου.Δεν την ξαναπαταω με την AMD.

Απο θερμοκρασιες αστα να πανε,50 idle και 70αρια full load και φοραω την thermaltek Contac 29.

Μετα αλλαξα πλευρο αλλα νταξει.

Μισο λεπτο .ΔΕΝ Αποφασισα λεμε. Εσυ οντος εχεις 965 ; Μπορεις σε παρακαλω να τρεξεις το interBurnTest και να μου δειξεις ακριβως τι παιζει ;

Δημοσ.
Μισο λεπτο .ΔΕΝ Αποφασισα λεμε. Εσυ οντος εχεις 965 ; Μπορεις σε παρακαλω να τρεξεις το interBurnTest και να μου δειξεις ακριβως τι παιζει ;

Ειμαι στο μαγαζι τωρα στο λαπτοπ,μολις παω σπιτι αργοτερα θα το κανω.

Φοραω

Μ/β:ASUS M4A87TD/USB3

Cpu: Amd phenom II x4 965

Ram:Corsair Dominator ddr3 4 Gb cl8

Cpu cooler:Thermaltek Contac 29

Hdd:640 Wd Caviar Black

Psu:Thermaltek TOUGHPOWER 650

Case:Coolermaster Rc-690

Gpu:Evga Gtx 260

αυτα

Δημοσ.
Ειμαι στο μαγαζι τωρα στο λαπτοπ,μολις παω σπιτι αργοτερα θα το κανω.

Φοραω

Μ/β:ASUS M4A87TD/USB3

Cpu: Amd phenom II x4 965

Ram:Corsair Dominator ddr3 4 Gb cl8

Cpu cooler:Thermaltek Contac 29

Hdd:640 Wd Caviar Black

Psu:Thermaltek TOUGHPOWER 650

Case:Coolermaster Rc-690

Gpu:Evga Gtx 260

αυτα

Ωραια. Σε Στρες σε κοβω με αυτο το Cooler πανω απο 50 στο 5λεπτο :-D

Αλλα να δουμε. Μπορει να κανω και λαθος !

Δημοσ.
GTA V δεν υπαρχει ακομα.

Το IV,ειναι cpu depended.

ενας AMD x4 θα τα παει πολυ καλυτερα απ'οτι ειναι i5 στα παιχνιδια.

καλα εσυ το πας στο αλλο ακρο..

απο πού και ως πού θα τα παει καλυτερα ενας x4 καλυτερα απο τους 750/760 στα παιχνιδια? :o

αλλο αξιζουν τα λεφτα τους, αλλο ειναι καλυτεροι

σε στοκ κατασταση αυτη τη στιγμη ουτε ο 1055 δεν ειναι καλυτερος σε παιχνιδια απο τους i5

Δημοσ.

τωρα πραγματικα εσυ θεωρεις τους 50 - 55 βαθμούς σε τετραπύρηνο σε πλήρη φόρτο ψησιμο??? πας καλά???

θες να δεις τον ι7 μου να ψηνεται με Hydro H50 στα 4ghz στους 82 βαθμούς??

Και μετά έλα να μου πεις αν οι amd είναι ζεστόι επεξεργαστές...

Μετανοιώνω τη ώρα και την στιγμή που τα έσκασα πριν σχεδον δύο χρόνια για την θερμάστρα και δεν περίμενα ενα 2μηνο να βγούν οι 955, 965 και να μην κλαίω τα χρήματα μου!

Δημοσ.

απο πού και ως πού θα τα παει καλυτερα ενας x4 καλυτερα απο τους 750/760 στα παιχνιδια? :o

σε στοκ κατασταση αυτη τη στιγμη ουτε ο 1055 δεν ειναι καλυτερος σε παιχνιδια απο τους i5

ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος,αλλα ολοι στο φορουμ για αναβαθμισεις,προτεινουμε σε καποιον i5 αν τον θελει για προγραμματα κυριως γιατι ειναι σαφως πιο γρηγορος,αλλα στα παιχνιδια λεμε εναν phenom II x4 γιατι τα παει καλυτερα λογω ρολογιων.

programs->i5

games->phenom II x4

Δημοσ.

Το καλοκαιρι μας περασε ... ηταν και αρκετα ζεστο και στο δωματιο μου που ειναι μονιτορ + computer paradise χτυπαω ΤΡΕΛΑ ΤΕΜΠΣ επικυνδινα για μενα πρωτα και μετα για τα cpu ... ο κακομοιρης ο 140W 940μου στα 3.6 δεν κατεβηκε ουτε 1μηζ.... και σε συνδιασμο με 100% 4870χ2 load @ Starcraft2 ... την εβγαλα ΤΖΑΜΙ ...

Good Luck

Δημοσ.

ΠΟΙΟ καλα απο τον Ε8400 που εχω ρε συ εννοω.

Γιατι ενας μου εγραψε ΓΙΑΤΙ να αλλαξω επεξεργαστη.

ΑΠαντησα ως εξης . Στον υπολογιστη κανω ταυτοχρονα 4-5-6- πραγματα.

Αυτα τα κανει το ΛΑΝΤΑ ;;;

Μονο οι intel τα κανουν αυτα και με αποδειξεις μαλιστα.

ΟΠΟΙΟΣ θελει ας ερθει αυριο πλαισιο να δουμε τι κανουν τα ΛΑΝΤΑ σε multi-δηλαδη,

Εγγραφη dvd,μεταφορα μεγαλων αρχειων απο σκληρο σε σκληρο

και ταυτοχρονα παιξε και ενα game με ολα Φουλ.

Εσυ προτεινεις i5 ?

Δημοσ.
τωρα πραγματικα εσυ θεωρεις τους 50 - 55 βαθμούς σε τετραπύρηνο σε πλήρη φόρτο ψησιμο??? πας καλά???

θες να δεις τον ι7 μου να ψηνεται με Hydro H50 στα 4ghz στους 82 βαθμούς??

Και μετά έλα να μου πεις αν οι amd είναι ζεστόι επεξεργαστές...

Μετανοιώνω τη ώρα και την στιγμή που τα έσκασα πριν σχεδον δύο χρόνια για την θερμάστρα και δεν περίμενα ενα 2μηνο να βγούν οι 955, 965 και να μην κλαίω τα χρήματα μου!

Δηλαδη εσυ μας λες οτι ο 920 σου με τον 950 ειναι ιδιοι ετσι ;

Επειδη εσενα καιγεται θα καιγεται και ο 950;

Εγω μιλαω ομως για τον i5 760.

Δημοσ.
οχι ειμαι και εγω !!

Και κατι ασχετο για να γουσταρουμε http://www.youtube.com/watch?v=eU5Dn-WaElI&feature=related ... ΠΑΠΑΔΕΣ !!!

Αμα γουσταρεις εσυ ετσι..την κατσαμε την βαρκα !:-D:-D

---------- Προσθήκη στις 21:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:48 ----------

+9999999999999999999999999999999999999999

ΟΛΑ εχουν νοημα μεγαλε.

Οταν ΛΕΤΕ στο αρρωστο πιτσιρικη " πηγαινε ρε αγορασε 955" θα παει ΤΕΛΕΙΑ !! "

και οταν το πιτσιρικη βλεπει τον 955 να καιγεται και τον φιλο του να τον δουλευει

ΤΟΤΕ ναι ρε εχει νοημα.

Οσοι εχετε 955 ανεβαστε φωτο να δουμε ρε ποσο κρυοι ειναι σε στρεςς

οχι σε game.

αντε νυχτιατικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...