Προς το περιεχόμενο

Χαλασμένα Πλήκτρα

Αbominable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

Εδώ και καιρό δεν μπορώ να πληκτρολογήσω τον χαρακτήρα ")". Θα μου πείτε πως το πληκτρολόγησα τώρα. Απλά πρέπει να πατήσω το shift και να πατάω εναλασσόμενα τα πλήκτρα 9,0 και κάποια στιγμή εμφανίζεται αφού πρώτα έχω πληκτρολογήσει την παρακάτω ακολουθία "(((((((((((((((()(((" και να σβήσω όλα τα "(" που δεν χρειάζομαι. Το περίεργο είναι ότι το "0" πληκτρολογείται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς και όλοι οι συνδιασμοί με το Shift.

Όταν πρωτοείχα πάρει το πληκτρολόγιο πρέπει να μου το είχε εμφανίσει πάλι και το είχα επιστρέψει. Τώρα μετά από κάμποσα χρόνια λίγο χλωμό το βλέπω για εγκύηση.

Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται/ή πως μπορώ να το διορθώσω;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πρόσφατα είχα αφερέσει το "0" και δεν είχα βρεί κάτι. Το είχα φυσήξει και καθαρίσει και με αντιστατικό πανί. Αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το "0" δουλεύει μια χαρά. Όπως και το Shift με όλους τους άλλους συνδιασμούς. Μόνο ο συνδιασμός Shift+"0" δεν δουλεύει.

Δημοσ.

Λοιπον θα σου γραψει καποιος εδω το συμβολο..θα το κανεις copy καπου και Paste οπου το χρειαζεσαι !!!

TAdAAAAAAAAAAA!!!!!

Δημοσ.

Σόρυ, αλλά δεν το κατάλαβα αυτό. Η ακολουθία αυτή μου δίνει τον αριθμό τον ίδιο. Δλδ 41. Εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο με τον αριθμό αυτό.

Δημοσ.

Κρατάς πατημένο το Alt και στο αριθμητικό πληκτρολόγιο (στα δεξιά του k/b) πατάς 41. Κανονικά θα πρέπει να σου βγάλει ")".

Δημοσ.

Πέρνα driver (δεν είναι απλό πληκτρολόγιο)

πίνακας ελέγχου και βλέπεις ρυθμίσεις

πάτα το shift 5 φορές για να σου βγάλει το μενού "ασύγχρονα πλήκτρα"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...