Αbominable Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Χαίρετε, Εδώ και καιρό δεν μπορώ να πληκτρολογήσω τον χαρακτήρα ")". Θα μου πείτε πως το πληκτρολόγησα τώρα. Απλά πρέπει να πατήσω το shift και να πατάω εναλασσόμενα τα πλήκτρα 9,0 και κάποια στιγμή εμφανίζεται αφού πρώτα έχω πληκτρολογήσει την παρακάτω ακολουθία "(((((((((((((((()(((" και να σβήσω όλα τα "(" που δεν χρειάζομαι. Το περίεργο είναι ότι το "0" πληκτρολογείται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς και όλοι οι συνδιασμοί με το Shift. Όταν πρωτοείχα πάρει το πληκτρολόγιο πρέπει να μου το είχε εμφανίσει πάλι και το είχα επιστρέψει. Τώρα μετά από κάμποσα χρόνια λίγο χλωμό το βλέπω για εγκύηση. Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται/ή πως μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ.
Jimys2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Απλο! Βγαλε και τα δυο κουμπια, και δες μηπως εχει κολλησει κατι απο κατω. Μπορει να ειναι συσσωρευμενη σκονη ^^
Αbominable Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Πρόσφατα είχα αφερέσει το "0" και δεν είχα βρεί κάτι. Το είχα φυσήξει και καθαρίσει και με αντιστατικό πανί. Αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το "0" δουλεύει μια χαρά. Όπως και το Shift με όλους τους άλλους συνδιασμούς. Μόνο ο συνδιασμός Shift+"0" δεν δουλεύει.
LuNaTiC Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον θα σου γραψει καποιος εδω το συμβολο..θα το κανεις copy καπου και Paste οπου το χρειαζεσαι !!! TAdAAAAAAAAAAA!!!!!
Αbominable Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Χεχε, Ναι είναι κάτι που μου είχε ξεφύγει !!
Αbominable Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, αλλά η βλακεία είναι ότι όταν γράφεις κώδικα καταντάει γελοία εκνευριστικό !!
antonl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Κουλό πρόβλημα. Προσωρινά σαν workaround μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Alt+41 (στο numpad) ή κάποιο key-mapping utility.
Αbominable Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Σόρυ, αλλά δεν το κατάλαβα αυτό. Η ακολουθία αυτή μου δίνει τον αριθμό τον ίδιο. Δλδ 41. Εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο με τον αριθμό αυτό.
antonl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Κρατάς πατημένο το Alt και στο αριθμητικό πληκτρολόγιο (στα δεξιά του k/b) πατάς 41. Κανονικά θα πρέπει να σου βγάλει ")".
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Πέρνα driver (δεν είναι απλό πληκτρολόγιο) πίνακας ελέγχου και βλέπεις ρυθμίσεις πάτα το shift 5 φορές για να σου βγάλει το μενού "ασύγχρονα πλήκτρα"
Αbominable Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Το δοκίμασα αλλά δεν μου το βγάζει [linux] πάντως θα δοκιμάσω να βρώ εναλλακτική βάση των οδηγιών σου. Ευχαριστώ.
antonl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Πιθανόν αυτό να ισχύει μόνο για τα Windows...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.