Andreas2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 τί γεύση έχει μια αμπούλα λίπους; Εντωμεταξύ δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με το οξέο. Σόρρυ κιόλας ε. φίλε άμα είσαι για πολύ διάστημα κουρασμένος,συγχυσμένος,με λίγες ώρες ύπνο τότε τι να πεις;;; Τέλος πάντων έγω θα πάρω τα epa xtra της nordic naturals που περιέχουν πολύ epa,έχουν την έγκριση της ifos και είναι pharmaceutical grade.
leftermann Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ε διόρθωσέ το τότε το ρημάδι το οξέο Γιατί δεν δοκιμάζεις να το προσθέσεις στην διατροφή σου πιό "φυσικά"; Φάε ψαράκι, σολομό, σαρδελίτσα, τόνο, σκουμπρί. Γενικά είναι καλύτερα να πάρεις οτιδήποτε χρειάζεσαι (βιταμίνη, λιπαρό οξύ, ξερωγώ τι άλλο) μέσα από το τρόφιμο που το περιέχει, παρά απομονωμένο σε σκεύασμα.
Swimmer21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Έπαιρνα εγώ αμπούλες, ούτε θυμάμαι πως λεγόταν η μάρκα, κάποια γερμανική μάλλον Omega3 η κάτι τέτοιο. Η μάνα μου με κυνηγούσε να τις παίρνω, αλλά διαφορά στη μνήμη τουλάχιστον -που ήταν και ο βασικός λόγος- δεν είδε κανείς. Ούτε εγώ, νομίζω. Μην νομίζεις.. να εισαι σίγουρη! :lol:
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 γέλασα τόσο πολύ που φοβάμαι ότι θα μου μείνει το ''οξέο'' και θσ το πω καμιά ώρα εκεί που δεν πρέπει κι αυτό με τη μνήμη τέλειο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.