The_Judas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ...και με πιστολάκι αέρος για τα μαλλιά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου.
vasilisga Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ...και με πιστολάκι αέρος για τα μαλλιά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. μπα δεν νομιζω... το δοκιμασα προσφατα και δεν εκανε τιποτα...
dhmak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί δε χρησιμοποιείται ηλεκτρική σκούπα. πολύ αποτελεσματικός καθάρισμός της σκόνης, χωρίς να χρειάζεται κάποια αγορά (μιά ηλεκτρική σκούπα υπάρχει σε όλα τα σπίτια, πιστέυω). Έχω μία 2500 Watt Hyundai (της πλάκας) και όταν την ανάψω, δέν μένει κάστανο, έ χνούδι ήθελα να πώ, λαμποκοπά το σύμπαν.
vasilisga Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 περα απο την σκονη η οποια απλα κατακαθεται πανω σε ανεμιστηρια κτλ η οποια φευγει και με ενα απλο φυσημα με το στομα, υπαρχει και η σκονη που ειναι επικαλυμενος ολος ο ανεμιστηρας ο οποιος δεν φευγει με πιστολακι οπως νομιζω δεν φευγει και με ηλεκτρικη σκουπα θελει κατι δυνατο blower δεν εχω χρησιμοποιησει αλλα απο βιντεακια που εχω δει πιστευω θα τη κανει τη δουελια...
The_Judas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μέχρι και την σκόνη μέσα από το τροφοδοτικό βγάζει το πιστολάκι μου. Μιλάμε γι' αυτά τα τούρμπο που χρησιμοποιούν οι γυναίκες με 2000+ watt.
vasilisga Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μέχρι και την σκόνη μέσα από το τροφοδοτικό βγάζει το πιστολάκι μου. Μιλάμε γι' αυτά τα τούρμπο που χρησιμοποιούν οι γυναίκες με 2000+ watt. δεν ξερω τι να σου πω... το δικο μου ειναι 1600w και δεν ειμαι ικανοποιημενος
madsc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Οι κατηγορίες στα blower είναι ~20€ και μετά ~120€ για να δεις διαφορά. Για pc πάρε τον πιο φτηνό που θα βρείς, κάνει μια χαρά τη δουλειά του, σαν και αυτό που δίνουν link από πάνω. Σπύρου Πάτση, Αθηνάς όπου σε βολεύει για Αθήνα. Παρόμοιο έχουν αρκετά μέλη εδώ μέσα και εγώ 5+ χρόνια. Ζει και βασιλεύει και έχει φυσήξει ίσα με 1000 μπουκάλια αέρα. Η 2η καλύτερη λύση σκούπα -με πλαστικό στόμιο πάντα σε συσκευές- δεν κάνει το ίδιο καλή δουλειά, αλλά κάνει. Μετά πάνε τα μπουκάλια πεπιεσμένου αέρα, αλλά αυτά είναι τσάμπα λεφτά σε βάθος χρόνου, και δεν είναι για βαριές δουλειές. Για πιστολάκια μαλλιών ας μην σχολιάσω ... just not enough. Κονφλέρ κτλ ( λέγε με πιεστικό αέρα βενζινάδικου στυλ) από κάνα μέτρο και πιο μακριά αλλιώς θα ξεκινήσεις να βλέπεις ιπτάμενα smd τρανζίστορ να φεύγουν από mobo/vga. Αλλά, προτείνω blower κυρίως για τον παρακάτω λόγο: Απόκριες time, στο μασκέ party της παρέας σας, στοχεύστε το blower προς το ταβάνι. Γεμίστε τον σωλήνα του με χαρτοπόλεμο ... /sc
mantas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Έχω δει αυτό http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=60_170&products_id=27305 αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει Ελλάδα με τα δικά μας ρεύματα. Αλλιώς το blower είναι η καλύτερη λύση.
z@xos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 O χρηστός και η μανα του! Εχω ακριβως το ιδιο με αυτο που κοντεψε να "σκοτωσει" το παιδι στο αλλο forum. Tι να το κανω? Nα το πεταξω? ......βρηκα τι θα το κανω. Πωλειται φυσερο 500watt σαν καινουριο. Ζητημα να εχει χρισημοποιηθει 10 φορες. Περιμενω προσφορες με pm:p
The_Judas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν νομίζω ότι είναι τόσο πιθανός ο κίνδυνος... για ένα blower που δουλεύει μια φορά το μήνα για 2-3 λεπτά.
warewolf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 O χρηστός και η μανα του!Εχω ακριβως το ιδιο με αυτο που κοντεψε να "σκοτωσει" το παιδι στο αλλο forum. Tι να το κανω? Nα το πεταξω? Αν εχεις καποιον που δεν αγαπαει την πεθερα του, δωστου το και πες του να της το χαρισει και να της πει οτι ειναι πιστολακι μαλλιων. :p:p:p:p
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Οι κατηγορίες στα blower είναι ~20€ και μετά ~120€ για να δεις διαφορά.Για pc πάρε τον πιο φτηνό που θα βρείς, κάνει μια χαρά τη δουλειά του, σαν και αυτό που δίνουν link από πάνω. Σπύρου Πάτση, Αθηνάς όπου σε βολεύει για Αθήνα. Παρόμοιο έχουν αρκετά μέλη εδώ μέσα και εγώ 5+ χρόνια. Ζει και βασιλεύει και έχει φυσήξει ίσα με 1000 μπουκάλια αέρα. Η 2η καλύτερη λύση σκούπα -με πλαστικό στόμιο πάντα σε συσκευές- δεν κάνει το ίδιο καλή δουλειά, αλλά κάνει. Μετά πάνε τα μπουκάλια πεπιεσμένου αέρα, αλλά αυτά είναι τσάμπα λεφτά σε βάθος χρόνου, και δεν είναι για βαριές δουλειές. Για πιστολάκια μαλλιών ας μην σχολιάσω ... just not enough. Κονφλέρ κτλ ( λέγε με πιεστικό αέρα βενζινάδικου στυλ) από κάνα μέτρο και πιο μακριά αλλιώς θα ξεκινήσεις να βλέπεις ιπτάμενα smd τρανζίστορ να φεύγουν από mobo/vga. Αλλά, προτείνω blower κυρίως για τον παρακάτω λόγο: Απόκριες time, στο μασκέ party της παρέας σας, στοχεύστε το blower προς το ταβάνι. Γεμίστε τον σωλήνα του με χαρτοπόλεμο ... /sc Αγαπητε κυριε mod, παραβλεψατε δυο ακομη λυσεις. 1) Δωρεαν πιεστικο αερα για λαστιχα αυτοκινητου σε βενζιναδικα. Απλα κουβαλας το PC, το φυσας και job done. 2) Πιεστικο αερα για το σπιτι. Προσωπικα ειχα βρει προσφορα στα 60? 80? (κατω απο 100 παντως) ευρω ενα τετοιο. Το πηρα (πανε 5 χρονια), και απο τοτε μου εχει λυσει τα χερια. Τσεκαρω με την ανεση μου πιεση ελαστικων αυτοκινητου, φουσκωνω σαμπρελες ποδηλατου/μπαλες κτλ. Ενω με το δευτερο ακροφυσιο που περιελαμβανε φυσαω με πεπιεσμενο αερα ο,τι χρειαζομαι. Ετσι λοιπον, μια φορα το χρονο, PC στο μπαλκονι, 10 λεπτα και καθαρισαν ταπανταολα! ΠΡΟΣΟΧΗ τα φυσηγματα απο μακρια, γιατι ειναι τοσο δυνατος ο αερας που μπορει να ξεκολλησει καμια αντιστασουλα απο κοντα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιεστικό αέρα σηκώνει τον κόσμο στο πόδι, αν δεν το έχεις στο υπόγειο. Επίσης, δεν έχουν όλοι υπόγειο!
madsc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αγαπητε κυριε mod, παραβλεψατε δυο ακομη λυσεις. 1) Δωρεαν πιεστικο αερα για λαστιχα αυτοκινητου σε βενζιναδικα. Απλα κουβαλας το PC, το φυσας και job done. 2) Πιεστικο αερα για το σπιτι. Προσωπικα ειχα βρει προσφορα στα 60? 80? (κατω απο 100 παντως) ευρω ενα τετοιο. Το πηρα (πανε 5 χρονια), και απο τοτε μου εχει λυσει τα χερια. Τσεκαρω με την ανεση μου πιεση ελαστικων αυτοκινητου, φουσκωνω σαμπρελες ποδηλατου/μπαλες κτλ. Ενω με το δευτερο ακροφυσιο που περιελαμβανε φυσαω με πεπιεσμενο αερα ο,τι χρειαζομαι. Ετσι λοιπον, μια φορα το χρονο, PC στο μπαλκονι, 10 λεπτα και καθαρισαν ταπανταολα! ΠΡΟΣΟΧΗ τα φυσηγματα απο μακρια, γιατι ειναι τοσο δυνατος ο αερας που μπορει να ξεκολλησει καμια αντιστασουλα απο κοντα Δεν διαβάζεις, δεν διαβάζεις : ...Κονφλέρ κτλ ( λέγε με πιεστικό αέρα βενζινάδικου στυλ) από κάνα μέτρο και πιο μακριά αλλιώς θα ξεκινήσεις να βλέπεις ιπτάμενα smd τρανζίστορ να φεύγουν από mobo/vga. ... /sc
sistah Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ηρθε ο καιρος για να καθαρισω το pc μου και εγω, και πετυχα ενα videaki στο youtube (το οποιο δεν βρισκω για κανενα λογο) που εδειχνε πως να καθαρισεις μια vga με αυτο που εχουν στα βενζιναδικα, τον πεπιεσμενο αερα. Γενικως νομιζω οτι ειναι ο ποιο οικονομικος και αποτελεσματικος τροπος για να φυγουν τα παντα..! Θα το δοκιμασω σε λιγες μερες σε ενα φιλο που πουλαει αμαξια και εχει τετοιο απλα φοβαμαι λιγο γιατι θελει πολυ προσοχη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.